POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

Bedrev journalistik – riskerar fängelsestraff på grund av islamkritik

JOURNALISTER med tillsammans 60 års yrkeserfarenhet är åtalade och rättegången i Helsingborgs tingsrätt inleds den 2 november. Åklagare är den inte obekanta Linda Seger. De  åtalade journalisterna är Maria Celander och Ingrid Carlqvist.

 

 

 

SVERIGE hotas av en ideologi som döljer sig bakom en religion som säger sig vara en “fredens religion”. 

 

SANNINGEN om den politiska och mediala mörkläggningen av denna “religionsideologi” måste avslöjas av flera än dessa två Ingid & Marie, eller hur!

 

+++

 

Dela detta!

POLITIK Svensk “demokrati” och yttrandefrihet är i samma ideologiska klass som Kina

Idag den 30 september 2020 överlämnar Carl Heath, särskild utredare i kommittén Nationell satsning för medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet, betänkandet ”Det demokratiska samtalet- Så stärker vi motståndskraften mot desinformation, propaganda och näthat” (SOU 2020: 56) skriver Sjunne.com idag.

 

KÄLLOR:

SOU202056 https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2020/09/sou-202056/

Sjunnesson https://sjunne.com/2020/09/30/regeringens-utredare-vill-begransa-yttrandefriheten-skriver-jag-pa-yos-webb/

Yttrandeombudsmannen https://www.yttrandefrihet.nu/author/janne/

 

SVERIGES RIKSDAG OCH REGERING har nu utvecklats till en autokrati – fast man givetvis har behållit begreppet ‘demokrati’ – vilken enbart ser till sin egen makt och uppvisar ett folkförakt som saknar motstycke. 

 

 

Politiker och Mainstream media [MSM] tycks nu med sin propaganda ha fullbordat sin plan där Globalismen och New World Order förenats. Kulturmarxismen har krokat arm med socialismen, kommunismen och vänstern.

 

 

Profetiskt låter alla världshändelser oss se och ana att tiden är  nära då allt ska bli nytt; alla herrars Herre och alla kungars Kung är på väg. I det kaos som världen befinner sig är det sannerligen hoppfullt att vi känner till Facit.

 

Halleluja! Lovad vare HERREN! 

 

+++

Dela detta!

SOMMAR 2020: om liv och död, kärlek och mod

JULIA CAESAR säger i årets Sommarprogram:

Aldrig har jag njutit så mycket av trädgården som i år. Varje blomma är en gåva. Till och med ogräset får ett försonande drag och tillägnas en egen hyllning med låten ”Weeds and Wildflowers” med gruppen Parsonsfield.

Aldrig har jag älskat livet så mycket som den här sommaren, när jag nyss har varit nära att förlora det.

Bästa Julia Caesar! Alla vi som under åren följt din samhällskamp för sanning och rätt i krönikor och poddar samt i böcker gläds hjärtinnerligt med dig denna sommar 2020.

Jesussajten
::

Dela detta!

Om MXp

VARFÖR KALLAS BLOGGEN “MXp”?

M står för ‘Missional’ d.v.s. Uppdrag.

Xp står för ‘Experiences’ d.v.s. Erfarenhet.

MXp kan därför sägas stå för “Missionella erfarenheter” eller “Uppdragsmässiga erfarenheter”.

KRISTUSMONOGRAMMET

Kristusmonogrammet består av de två första bokstäverna ‘Kr’ i det grekiska ordet χριστος = Kristus. Monogrammet vill vara ett tecken om var bloggen och dess ansvarige utgivare hör hemma, nämligen i den kristna tron och bekännelsen.

Bloggen MXp har som underrubrik: Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet och demokrati, dvs. om nationen eller om landet Sverige.

Reflektionerna ges inte alltid av MXp:s redaktör. Bloggaren ger exempel på skeenden och ser gärna att läsaren levererar sina reflektioner i Kommentarsfältet.

Utgivare: Dag Selander
Webbadress: mxpblogg.se

MXp lanserades tredje dag jul 2004. Senare efter några turer under åren har vi ny layout med ny webbadress 14 januari 2014. September 2020 flyttades bloggen till ett fristående webbhotell och ligger numera på adressen www.mxpblogg.se

Dag Selander

Dela detta!

Ska vi behöva integreras med dem som invaderat Sverige!

Foto Stefan Pettersson Nya Tider

JULIA CAESAR skriver: “Jag tänker på oss” och fortsätter “Vi som har sålt vårt inflytande för en vattvälling. Vi som har låtit oss invaderas. Vi som ska integreras med kvinnan på bilden.

Jag kan inte. Jag vill inte.

Jag är så förskräckligt gammal att mina normer och värderingar inte går att göra om – inte ens om jag ville. Och jag vill som sagt inte. Jag väljer själv vad och vem jag vill inkludera.”

Lika “förskräckligt gammal” som Julia Caesar (75 år, 14/12 dan efter Lucia) är läsaren och bloggaren Dag Selander (79 år, Kristallnatten); och gamla som unga så är vi miljoner medborgare som inte kan ställa upp på det pågående folkutbytet. Det är dags för ett regeringsbyte.

NEJ till Folkutbytet! JA till Regeringsbyte! Folkutbytet fortsätter. Den kommande anhöriginvandringen mångfaldigar folkströmmen.

Ett regeringsbyte kan tyckas omöjligt av flera skäl, om det inte vore för att många bönerörelser (bl.a. Sverigebönen, Sverige 7:14, Bön för Sverige) ber för landets bästa. Sveriges ve och väl kan avläsas på den vågskål som visar oss att Sveriges problem är ett andligt problem.

Jesussajten
::

Dela detta!

“BERLINMUREN INOM OSS”

Berlinmuren inom oss är dagens artikel av Julia Caesar. Vad betydde Berlinmuren? För DDR-regimen? För folket och individerna i Östtyskland? Artikelförfattaren har en hel del att säga om Ulbrichtregimen, Olof Palme, Tage Erlander samt ett flertal svenska regeringsföreträdare under berlinmurens decennier.

Berlinmuren inom oss berör således dagens svenska demokratur; yttrandefriheten, åsiktsfriheten, disssidentskapet etc.

Den 9 november 1989 öppnades den 3,6 meter höga muren efter att ha byggts 1961.

Varför byggdes muren? Skälen var flera. DDR var antifascistiskt. Den nya människan skulle skapas.

Den östtyska modellen trettio år senare 2019 återfinns i den s.k. ‘svenska modellen’.

Jesussajten
::

Dela detta!