Folktribunal fäller Stefan Löfven m.fl för brott mot mänskligheten

“Fällande domar gäller bland annat för vad som anses vara kriminella coronarestriktioner som med en växande bevisföring orsakar dödsfall på över en miljon människor i världen.

 

Andra domar gäller risker och skador på grund av skadliga läkemedel (vacciner) och femte generationens mobilnätverk (5G)”, skriver Torbjörn Sassersson på NEWSVOICE.

https://newsvoice.se/2020/12/folktribunal-varldsledare-brott-mot-manskligheten/

 

 

***

 

.

Dela detta!

‘Sinifiering’ och ‘Sverigefiering’ stärker stoltheten som medborgare

FÖRFÖLJELSEN AV KRISTNA i Kina hör samman med Sinifieringen omfattande alla samhällssektorer, inklusive religion och kristen tro.

Från 1 FEBRAURI 2018 skärper Kinas Kommunistiska Parti tonen mot kristna som inte registrerat sig i Tre-Själv-kyrkan.

Kinas officiella kyrka menar – enligt Partiets senaste beslut – att kristna måste dela Kommunistpartiets lagar och ideologi.

ChinaAid

KLICKA på bilden nedan:

ChinaAid.org

GAO ZHISHENG är en advokat, männikorättsaktivist och författare; bloggen MXp har följt sedan år 2006. Gao är en av alla kristna i Kina som förföljts, misshandlats och fängslats.

Se också: ChinaAid Årsrapport 2017.

Kinas sinifiering är en utmärkt förebild för Sverige; inte minst för landets sverigefiering.

Sverigefieringen är en nationell medvetenhet med en stolthet över att få vara medborgare i Svea rike.

USA, IMF, Nato, CIA, EU slåss för brinnande livet för att undvika den kommande US$-kraschen med åtföljande €-kris.

Kina och Ryssland har sedan flera år inlett den nya Stormakts-Sidenvägen. Media förmedlar nästan dagligen rapporter om Kina- och Putinfaran via oligarkerna.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , ,
::

Dela detta!

USA och CIA sköt ned Malaysia Airlines Flight 17

Malaysia Airlines Flight 17 kraschade i Ukraina den 17 juli 2014 kl 16:15 och alla 298 passagerare omkom.

RT.com

President Putin passerade alltså med sitt presidentplan bara 5 minuter från det nerskjutna planet. Man har spekulerat om det var Putin som skulle skjutas ner och att Putin var målet.

Ukrainas Flygledare beordrade Putinplanet att ändra sin kurs till att flyga över Östra Ukrainas krigsområde. För att kunna skylla på de så kallade Rebellerna. CIA och USA torde sannolikt vara de skyldiga aktörerna i MA17-historien.

KÄLLA Se: MH17 från Pravda Report.

H/T Arne Strand

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ,
::

Dela detta!

Ryssland, Nato, CIA, EU och Västvärldens kollaps

BRAGE NORIN – Skogså Tankesmedja fortsätter sina reflektioner i ämnet GOD NATT, Väst! – GOD MORGON, Öst! Komponenterna i Västs fall utgörs av CIA, Nato, The Fiscal Cliff, Dollarns fall, Italiens och Greklands konkurser, Brexit, EURONs ras, EU:s kollaps varvid Öst tar över världshegemonin med Ryssland och Kina och den nya Sidenvägen.


Aftonbladet: Ryssland betalar Sovjets sista skuld

OBSERVERA! AFTONBLADET publicerar denna artikel från TT Reuters!
Efter att Sovjetunionen upplöstes 1991 åtog sig Ryssland att betala av alla utestående lån. Trots att Ryssland tvingades ställa in egna betalningar till långivare 1998, kunde landet börja betala av delar av Sovjetunionens utlandsskuld redan efter millennieskiftet i spåren av högre oljeintäkter.

VAD HAR HÄNT?
Märkligt! Ingen hets mot Putin i dagens nätupplaga av Aftonbladet. Vad är det som har hänt? Inget rysshat av Wolfgang! Så enastående märkligt.

Artikeln ovan om Ryssland – är helt sann. Artikeln är till och med hedrande för Ryssland.
Att det är TT Reuters som kablat ut artikeln är ytterst märkligt. Det är ett tydligt tecken på att en ny amerikansk utrikespolitisk taktik har tagit form.

Har Trumps nya utrikespolitiska doktrin utformats?
Trumps utrikesminister Tillerson avbokar demonstrativt NATO-mötet 5 – 6 april i Bryssel. USA:s nya utrikesministers första träff med USA:s 28 allierade stater i NATO var naturligtvis något som alla såg fram emot. Frågan om USA:s hållning till NATO paralyserar organisationen. I stället väljer Tillerson att närvara vid mötet i Florida med Kinas president Xi Jinping. Tillerson aviserar även sina planer att besöka Ryssland senare i april månad.

EU-staterna är chockade. Knappast någon inser vad som hänt. Angela Merkel fick inte ens skaka hand med Trump efter deras senaste möte. Kroppsspråket visade mycket tydligt Trumps aversioner mot Merkel. Trumps kommentar om hur mycket pengar Tyskland var skyldigt NATO var ett hårresande angrepp mot USA:s viktigaste allierade i NATO. Tydligare kan ingenting bli.

Netanyahus senaste besök i Moskva bevisar också den ändrade amerikanska utrikespolitiska strategin – att avsluta konfrontationspolitiken mot Ryssland och Kina. USA har vaknat upp i dagens fysiska värld – i realiteten. Vi lever inte längre i en värld som terroriseras av en enda supermakt USA. Vi lever i en multipolär värld – en värld där CIA:s stridsyxa måste begravas fortast möjligt.

CIA:s långvariga strategi att bygga ett Europas Förenta Stater i allians med USA har misslyckats katastrofalt. EU bryts nu i stället sönder. Trump uppmuntrar Storbritanniens brytning med EU. Hela östra flanken av EU håller på att ångra sitt plötsliga kvantsprång från öst till väst. Hela södra flanken av EU går sin sotdöd till mötes. Den gemensamma valutan blev deras fall. EU-projektet har redan misslyckats. Detta förstår alla ledande politiker som klarar av att tänka…

Forts. följer Politikerna och Medierna har förstås insett att slutet på alla “Fake News” är nära. Alla förbereder de sina avgångsvederlag…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , ,
::

Dela detta!