POLITIK Svensk “demokrati” och yttrandefrihet är i samma ideologiska klass som Kina

Idag den 30 september 2020 överlämnar Carl Heath, särskild utredare i kommittén Nationell satsning för medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet, betänkandet ”Det demokratiska samtalet- Så stärker vi motståndskraften mot desinformation, propaganda och näthat” (SOU 2020: 56) skriver Sjunne.com idag.

 

KÄLLOR:

SOU202056 https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2020/09/sou-202056/

Sjunnesson https://sjunne.com/2020/09/30/regeringens-utredare-vill-begransa-yttrandefriheten-skriver-jag-pa-yos-webb/

Yttrandeombudsmannen https://www.yttrandefrihet.nu/author/janne/

 

SVERIGES RIKSDAG OCH REGERING har nu utvecklats till en autokrati – fast man givetvis har behållit begreppet ‘demokrati’ – vilken enbart ser till sin egen makt och uppvisar ett folkförakt som saknar motstycke. 

 

 

Politiker och Mainstream media [MSM] tycks nu med sin propaganda ha fullbordat sin plan där Globalismen och New World Order förenats. Kulturmarxismen har krokat arm med socialismen, kommunismen och vänstern.

 

 

Profetiskt låter alla världshändelser oss se och ana att tiden är  nära då allt ska bli nytt; alla herrars Herre och alla kungars Kung är på väg. I det kaos som världen befinner sig är det sannerligen hoppfullt att vi känner till Facit.

 

Halleluja! Lovad vare HERREN! 

 

+++

Dela detta!

ALMEDALSVECKAN SD 35-40%…

Varje dag 3-10/7
uppdateras den här sidan


För alla events under Almedalsveckan: Se den officiella sidan


Huvudarrangör: Riksdagspartierna. Arrangörer: 1700 arrangörer med 3700 events och cirka 7000 medverkande.

Torsdag 7/7 Jimmie Åkesson (SD), Fredag 8/7 Isabella Lövin (MP),
Lördag 9/7 Anna Kinberg Batra (M), Söndag 10/7 Jonas Sjöstedt (V)

Sveriges faktiskt största riksdagsparti! Förmodligen kring 35-40%…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , ,
:: Updated 11:05 ::

Dela detta!

TV-licensen hjärntvättar för 2 000:-

”BOJKOTTA HJÄRNTVÄTTSFÖRETAGET SVT är min uppmaning. De har många intressanta program, men när det väl gäller viktiga frågor så lyser partifärgen igenom,” skriver Erik F i ett argt mejl till sina vänner.

ERIK HÄNVISAR till några undersökningar som visar att majoriteten av SVT-anställda har en rödgrön/vänster partifärg. ‘Enligt en f.d. medarbetare [–-] sitter den mörkröda partifärgen djupt i väggarna. Något man märkt länge, men som också bekräftas från folk med insyn.’

‘Lagen tvingar mig alltså att betala 2000:-/år för ren hjärntvätt’!” avslutar Erik.

Rubrikerna i texten nedan är inlagda av MXp.

Hjärntvätt för 2 000:-…

HELT OTROLIGT!

  JAG HAR SAGT UPP TV-LICENSEN efter massor av år med rena lögner, propaganda och partiska inslag, nu senast Skavlanintervjun med Åkesson, där svt alltså flugit in publik till studion i London för att bua ut honom och få honom ur balans! Och jag vet ju hur det är att vara utbränd och känslig och bli utsatt för press. Sedan lägger man i sändning på applåder istället!!! Och sen en ren avrättning bl.a. med lögner från svt/Skavlan mot sd och Åkesson på ett sätt som aldrig tidigare gjorts i Skavlan mot andra partiledare. Och med samma glidande sammanblandning av korten som vanligt. Samma tugg. Detta är inget annat är ren manipulering och fascistfasoner! Ren sovjet-tv. Sverige är den sista sovjetstaten.
Se Skavlanskandalen och Skavlan – Varför ljuger du för Åkesson? Public service?  

Partiledarintervju…

Samma med partiledarintervjun före valet. Mot SD såklart. Lögner av Mats Knutsson och svt. Medvetna. Och sen vägrar man svara på frågor när man blir konfronterad med dem. Bekvämt. Man skall alltid på möte!
https://www.youtube.com/watch?v=3cthgVszf3s  

Israelrapportering…

Och samma med Israelrapporteringen. Man rapporterar t.ex. alltid att “Israel har idag flygbombat Gaza”. Sen säger man sist i inslaget, eller möjligen efter den bak- och framvända ingressen, att “Attacken var ett svar på raketbeskjutning från Gaza”! Passande. Ingen agenda där. Orsak och verkan – vad är det?  

Granskningsnämnden & Islamkritik…

Och anmäler man svt och mycket noggrant specificerar osakligheten de begått, så friar granskningsnämnden dem ändå. Den består av svt-folk. Utan bemötande av kritiken så klart. Rena lögner och propaganda matar de oss med. Att titta på svt:s nyhetsrapportering är ganska precis som att ta del av en intern-tv från miljöpartiet, om de hade haft någon. Allt sållas genom ett mp-filter och man etiketterar friskt folk på högersidan, men inte på vänstersidan.

Och man är fullständigt undfallen mot islam. Ena veckan är det “Je suis Charlie” och några veckor senare pixlar man en muhammedkarikatyr! Fegheten och undfallenheten är total. Ren ondska med andra ord. Precis sådant som banar väg för ondska och förtryck. Samma i Tyskland på 30-talet. Folk var tysta och hjärntvätt och censur smög sig på. De två första minuterna i Jan Millds video här belyser detta på ett närmast tragikomiskt sätt:
https://www.youtube.com/watch?v=AZjzmRAH2CE

Hjärntvättsprojektet – Licensen…

Jag har inte lust att betala 2000:-/år till detta hjärntvättsprojekt som jag fått nog av och sa därför upp tv-licensen. Jag går back 1000-4000:-/månad som det är. Jag har hållit min del av avtalet mellan licensbetalarna och Radiotjänst/svt/SR och alltid betalat, och i tid. Och de bryter avtalsreglerna gång på gång. På gång. Detta är en ren sovjetstat i detta hänseende.  

Blev nyss uppringd av Radiotjänst och sa som det var, eftersom tanten frågade om jag hade en tv i hushållet. Att jag skulle ta bort svt:s kanaler. Jag vet vad lagen säger, men svt har de facto brutit mot sändningstillståndets krav, under alla år jag haft TV, och nu är jag less på det. Jag får rätta mig efter lagstiftningen, eftersom den ser ut som den gör, sa tanten från Radiotjänst. -Ja, det gäller ju i Kina också (diktaturer), sa jag, att man får rätta sig efter lagen. Oavsett vad den säger. Bla. bla. bla.  

Hon tyckte nog att jag var tjatig när jag radade upp aktuella exempel på svt:s avtalsbrott, och efter kinaliknelsen så sa hon i munnen på mig att jag får återkomma när jag gjort mig av med tv:n och sen fick jag luren i örat! Detta är rena televerksfasoner à la 80-tal! Monopol och nonchalans.  

Jag är så arg och uppretad nu! Så SKAMLIGT! Vill de ha mina pengar får de åtminstone bemöta mig och lyssna på mig!! Detta är så NONCHALANT och ett sådant översittarbeteende så det liknar ingenting. Men det är typiskt Sverige: man har byggt upp ett system, där alla hänvisar till alla och INGEN har ansvar som kan utkrävas. Ingen kan ställas mot väggen. Och kan de det så gör de sig otillgängliga eller ger en luren i örat. Ingen vill ta ansvar! Men pengar skall de ha. Det är liksom väldigt grundläggande: Om man har en överenskommelse om att leverera något som man får betalt för så skall man göra det. Och gör man inte det, utan gång på gång, nästan dagligen, bryter mot detta, så har man själv brutit och ogiltigförklarat avtalet. Så är det i hela den fria världen. Men inte i Sverige och på svt.  

Bojkotta SVT…

Bojkotta hjärntvättsföretaget svt är min uppmaning. De har många intressanta program, men när det väl gäller viktiga frågor så lyser partifärgen igenom. 52% på svt sympatiserade 2012 med mp! Ensam majoritet! Och det märks ju så tydligt i nyhetsrapporteringen: Urval, återgivande, intervjuer, kommentarer, tonfall, skildring av orsak och verkan o.s.v.
Dagens Media – Undersökning och Journalistboken – Undersökning pdf
Och 86% var rödgröna/vänster på svt 2012, enligt samma undersökning. Och en gammal kommunistförbundsledare sitter och gör partiledarfrågorna till intervjuerna! Och vill så klart inte svara på kritiska frågor. Enligt en f.d. medarbetare sitter den mörkröda partifärgen djupt i väggarna. Något man märkt länge, men som också bekräftas från folk med insyn.

Lagen tvingar mig alltså att betala 2000:-/år för ren hjärntvätt!  

Riktigt uppretad Erik F
 

Hur många har sagt upp sin Radio- och TV-licens, tro. Tusentals personer reagerar och har reagerat som Erik i texten ovan.

Sverige har utvecklat ett kontrollsystem som är överlägset det vi finner i forna sovjetstaten, i dagens Kina och Nordkorea. Det märks bland annat i lagstiftningen kring TV-licensen.

Hur kommer Erik att göra? Hur har alla de tusentals personer gjort som reagerat som Erik?

Hur kan demokratins förespråkare i riksdagen acceptera att ”friheten” blivit till ofrihet så som i exemplet med TV-licensen?…

Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ::

Dela detta!

PÅ SÖNDAG STÄLLER VI TILLBAKA KLOCKORNA 1384 ÅR – och inte bara med en timme

Från Demokratbloggen

ÅRSKALENDERN utgiven av Almanacksförlaget innehåller en hel del uppgifter, bl.a. info om särskilda dagar

IDAG fredag den 24 oktober är det FN-dagen. The Organisation of Islamic Cooperation [OIC] har 57 medlemsstater med en permanent delegation i FN.

IMORGON lördag den 25 oktober firas Islamskt nyår. Datumet är ett av islams nyårsdagar.

SÖNDAG den 26 oktober slutar Sommartiden. Klockan 02:00 på söndag morgon ska vi ställa tillbaka klockan en (1) timme.

KÄLLA: Reinfeldt-bilden upptill är hämtad från Demokratbloggen.

Islamiseringen av Sverige och Europa är högst påtaglig. Tänk bara på att av den nya regeringens 24 ministerposter återfinns tre muslimer.

Med dessa tre muslimer Ardalan Shekarabi (S) – civilminister, Aida Hadzialic (S) – gymnasieminister och Mehmet Kaplan (MP) – bostadsminister torde det vara givet att man kommer att sätta fokus på islam och sharialagstiftning med självklar support från den kristna vänstern.

Socialdemokrater för Tro och Solidaritet med talespersonerna Peter Weiderud och Ulf Bjereld inspirerar regering och 30-talet socialdemokratiska riksdagsledamöter; ta gärna en titt på deras blogg, där man t.ex. kritiserar Nalin Pekgul för hennes anklagelser mot Mehmet Kaplan.

På söndag ställer vi tillbaka klockorna en timme. Med den tydligt pågående islamiseringsprocessen påminner vi:

PÅ SÖNDAG STÄLLER VI TILLBAKA KLOCKORNA 1384 ÅR.

Krigsherren Muhammed visade vem han var inte minst under året 630…

SATIR från Latma TV:

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,
::

Dela detta!

Norge och Danmark om Valet i Sverige inför Stefan Löfvéns besked fredag kl 12.00

TV Norge

Se Norsk TV

TV Danmark

Se Dansk TV

Stefan Löfvén ska under fredagen (26/9) presentera sitt regeringsunderlag. Blir det med Vänsterpartiet eller bara med Miljöpartiet? Talmannens reaktion?

Vad har månne Norge och Danmark att lära oss i Sverige?

Resultatet av Valet 2014 illustrerar en demokrati i upplösning och sönderfall.

AKTUELLT DN: V förhandlar om vinster i välfärden, DN: Här är de hetaste ministerposterna och jobbet ingen vill ha, AB: Hon pekas ut som minister, Expressen: Start för förhandling om vinster i välfärd,

Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,
::

Dela detta!

Svensk reflektion: “Schweiz – ett föregångsland?”

Gå till Göran Lundboms blogg och läs hans text om Föregångslandet Schweiz

Är Sverige en ‘humanitär stormakt’ eller är “Ökade konflikter genom segregering, utanförskap, hedersproblematik, inkompatibla värdesystem (t.ex. islam/sekulära jämlikhetsvärden), svenskhat och förakt, en extremt betungande ekonomisk kostnad genom t.ex. långvarigt bidragsberoende och arbetslöshet (ca 215 miljarder/år enligt docent Jan Tullbergs nya beräkningar) helt enkelt saker som svenskarna måste hacka i sig.”

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , ,
::

Dela detta!