SVERIGE Matti och Katti om religionsfrihet, slöjan, importerad brottslighet

SWEBBTV: I dagens lunchmagasin samtalar Matti och Katti (Lennart Matikainen och Katerina Janouch) om vad religionsfrihet innebär. Detta med anledning av striden om slöjans vara eller icke vara i bl a Skurup. Varför vägrar man utvisa grova brottslingar? I detta även varför vänstern verkar vurma för våldtäktsmän.

 

I det s.k feministiska styret syns utifrånkommande våldtäktsmän få väldigt mycket stöd! Offren blir i många fall bortglömda eller attackerade av feminister!

 

Hur mycket våld tål Sverige? Antal bombdåd och skjutningar ökar löpande. Samtidigt har Rosenbad plundrats på vapen, IT och utrustning. Vapnen har spårats till kriminella gäng.

 

Vi samtalar till sist om inkonsekvensen vad gäller Coronarestriktioner.

 

 

 

***

 

.

Dela detta!

Sjutusenfemhundrafemtiotvå våldtäkter; politikerna bryr sig inte

Sjutusenfemhundrafemtiotvå svenska kvinnor och flickor våldtas det senaste året. Det är mångkulturens pris. Det är ingenting som håller svenska politiker sömnlösa på nätterna. De bryr sig inte.


Margot Wallström gråter ut i SVT över våldtäkterna i Kongo…, men gråter inte alls över de sjutusenfemhundrafemtiotvå våldtäkterna under 2018 i Sverige…

Julia Caesars text KRIGET MOT KVINNORNA borde läsas av politikerna inför natten.

Uppdaterat idag 11:00

Dela detta!

Årtiondets Våldtäktsstatistik (!) – Studie av Joakim P Jonasson

FORSKNINGSRESULTAT: Statistik – Utomeuropéer begår nästan alla grova våldtäkter

Joakim P Jonasson

DET SOM BRÅ & REGERINGEN borde ha gjort, det har Joakim P Jonasson i veckan publicerat.

Årtiondets Våldtäktsstatistik (!) – Studie av Joakim P Jonasson finns att läsa på Avpixlat: Statistik: Utomeuropeer begår nästan alla grova våldtäkter.

KLICKA på bilden två (2) gånger för större bildtext:KÄLLA The Most Offensive Thing About This Cartoon Is That It Is All True

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,
::

Dela detta!

Muhammed gör muslimer upprörda

“DEN PERFEKTA MANNEN”
* Gifte sig med en 6-åring
* Slavägare
* Våldtäktsman
* Halshögg 600 judar på en dag
* 13 fruar
* Torterade och dödade otroende

Om annonstavlan säger DON WOODSMALL – som har ett företag LightPoint Impressions – att han sålt den till en “grupp av patriotiska amerikaner” som vill vara anonyma.

Woodsmall säger: “Efter att ha pratat med ett halvt dussin islamiska forskare och mottagit och granskat många citat från islamisk lag och litteratur var jag övertygad om att varje punkt som anges på skylten var historiskt och faktiskt sant”.

Så länge muslimerna inte bevisar att det som står på annonspelaren är fel, får den stora motorvägsskylten stå kvar, enligt Woodsmall.

RELATERAT Petterssons: Bevisa att det är fel, så tar jag bort den

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , ,
::

Dela detta!

Saltsjöbaden väckt en morgon kl 6

Nackapolisen fick ingripa på Rösunda-vägen i Saltsjöbaden för en tid sedan efter demonstration mot mångkultur, enligt NVP.se

SVERIGE ÖVERSVÄMMAS av horder med muslimska illegala invandrare, våldtäktsmän, ligister och välfärds-utnyttjare.

SVENSKA POLITIKER måste – oavsett vilka det var som demonstrerade i Saltsjöbaden – sätta stopp för den förödelse som multikulturalismen tillfogar Sverige.

H/T: BareNakedIslam

AKTUELLT
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , ,
::

Dela detta!