POLITIK Jordan B Peterson – En globalt älskad och hatad Toronto-professor

JORDAN B PETERSON berättar i videon RETURN HOME (8 min) från 19/10 om hur han allvarligt skadats av läkemedlet benzodiazepine. Han fick mycket svåra utsättningssymptom när han försökte sluta använda läkemedlet. Mycket god hjälp gavs han av sin familj och vänner; i synnerhet när han slussades runt bland olika kliniker med experter och specialister i USA, Europa, Ryssland och Serbien. Hans tillfrisknande har också sketts stegvis.

 

Jordan B Peterson är en kanadensisk klinisk socialpsykolog och författare verksam som professor i psykologi vid University of Toronto. Internationellt känd blev han 2016 genom sin protest mot sin protest mot en kanadensisk lag som kriminaliserade påstådd ”hatpropaganda” mot könsuttryck och könsidentitet (Bill C-16).

 

Peterson hamnade återigen i rampljuset 2018 i en omtalad intervju av Cathy Newman. Han har uppmärksammats för boken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos”, för sin samhällskritik, sitt fördömande av identitetspolitik samt för sitt försvar av yttrandefriheten.

 

I den aktuella videon RETURN HOME berättar Peterson om sina nya projekt; delvis någon form av fortsättning på den bibiska serien EXODUS och en ny serie om ORSDPRÅKSBOKEN. Att han nu från hjärtat delar med sig om att det begynnande tillfrisknandet har skett tack vare “God´s Grace and Mercy” det har också lärt honom en hel om ödmjukhet, säger en starkt rörd Jordan B Peterson.

 

 

+++

 

.

Dela detta!

VÄRLDEN Kina har en plan inför USA-valet 3 november

Joe Biden är Demokraternas presidentkandidat. Joe Bidens son heter Hunter Biden; denne tillsammans med Kinas Kommunistiska Parti [CCP] kan komma att göra USA-valet till ett CCP-val…

Varför har Hunter Biden ett antal videos med sex- och barnsexmissbruk? Varför skickade [CCP] en kopia till Nancy Pelosi och till Justitiedepartementet [DoJ]?

 

Hela saken är en operation i värsta Epstein-stil där CCP har ingått ett avtal med Hunter Biden för att kontrollera hans far, om Joe Biden skulle vinna presidentvalet. Det betyder att Biden-administrationen redan är komprometterad genom CCP:s utpressning relaterat till dessa sexband (och vem vet vad mer).

 

I grund och botten kan Joe Biden inte bli USA:s president på grund av att han komprometterats av det kommunistiska Kina genom sonen Hunters videoinspelningar.

 

Biden måste avgå som Demokraternas presidentkandidat, och FBI och DoJ måste inleda brottsutredningar i Bidens kriminella familj.

 

https://www.brighteon.com/a99689f9-757e-4b99-80eb-112ab0cadef5

 

 

MXp:

Varför har Joe Biden inte hållit några tal inför det kommande valet den 3 november?

 

Varför har SVT, SR, TV4, DN och MSM inga andra rubriker om Joe Biden än att han i aktuella opinionsundersökningar leder stort och att Trump tycks bli förloraren?

Kolla SVT:s jättesatsning:

https://www.svt.se/datajournalistik/opinionslaget-i-usa/

 

Undras om inte KINA och CCP blir valets vinnare.

Åtminstone är det vad som är Xi Jinping:s plan, eller hur!

Valvakorna i USA, Kina, Europa och Sverige om 14 dagar kommer att erbjuda dramatik…

 

+++

 

.

Dela detta!

USA och Kina samarbetade för att skapa ett dödligt Coronavirus

Amerikanska och kinesiska forskare – finansierade av Förenta staterna och Kinas regering – samarbetade för att skapa ett dödligt nytt Coronavirus som är extremt lika i dess effekter jämfört med Coronaviruset som orsakar den aktuella pandemin.

Forskningen beskrivs i detalj i en vetenskaplig artikel i december 2015 publicerad i prestigefyllda Nature Medicine.
Artikeln och hela bibliografin finns på www.breggin.com tillsammans med en blogg av Dr. BREGGIN om konsekvenserna.

I den här videon beskriver Dr. Breggin hur det amerikansk/kinesisktillverkade Coronaviruset efterliknade nästan alla aspekter av SARS-CoV-2, inklusive lunginflammation, ökad dödlighet hos äldre och/eller handikappade möss och resistens mot behandling.

Forskningen varnar också för att 2015-viruset var resistent mot vacciner. Det är osannolikt att USA har finansierat ett samarbete med Kina som involverar skapandet av ett Coronavirus som har alla attributen till ett förödande biologiskt vapen.
Kineserna kom från det nu beryktade Wuhan Institute som var känt för att ha dåliga säkerhetsåtgärder och direkta kopplingar till den kinesiska militären. NIH, inklusive Institutet för allergi och infektionssjukdomar, fortsatte stödet för forskningen även efter att varningar om dess faror hörts av forskarsamhället.

Jesussajten
::

Dela detta!

COVID-19: Jerusalem eller Wuhan?


PROFETISK>A REFLEKTIONER
En ny Världsordning Pandemin påskyndar den nya Världsordningen med en ny Världsekonomi, en ny Världsregering (placering i Jerusalem), ett nytt Världsförsvar, en ny Världsreligion.

Denna tänkta nya världsordning, om den blir av, kommer inte att bestå. Idén om den nya “Världsordningen” the New World Order omfattas mer eller mindre av politiker i allmänhet, men framför allt av Rothschild och Illuminati.

DEN SANNA “Världsordningen” är den som förverkligas med HERREN Jesu Kristi återkomst. då Guds rike gestaltas fullt och helt.

Pandemin ett tidstecken Den som är förtrogen med Skriften vet att det profetiska Ordet talar om den yttersta tiden och prövningarna inför Jesu Kristi återkomst. Världens nationer, folk och individer ska dömas. En ny skapelse ska ersätta den sargade och skadade. Det det finns ett Hopp och en ny framtid enligt scenariet som Guds Ord presenterar.

Updated 09:55

Jesussajten
::

Dela detta!

Varför dödades Irans general Soleimani?

EHUD YAHARI är en israelisk journalist och politisk kommentator. I följande video från israelisk TV säger Yahari att mordet på Qasem Soleimani – den iranske generalen som dödades i en riktad attack i Irak för några dagar sedan – är det viktigaste politiska mordet, från ett judiskt perspektiv, sedan mordet på Reinhard Heydrich under andra världskriget.

Soleimani var Irans Heydrich – arkitekten för den s.k. Slutliga lösningen. Han var ledaren för Revolutionsgardet och agerade som en bläckfisk för att etablera Irans jihad i Syrien, Irak och Jemen. Han byggde Hizbollah och Hamas.

Irans efterföljande hämndaktioner mot USA har vi ännu inte sett slutet på.

H/T: Vlad Tepes

Jesussajten
::

Dela detta!

SwebbTV med Lars Bern om Liberalerna, USA, SVT, Northvolt

“Nyamko Sabuni gick i en intervju i Expressen ut och förklarade att
1. Visionen om det mångkulturella samhället måste begravas.
2. Färre ska lockas till Sverige och de som saknar asylskäl ska lämna landet – ”på en gång”.
3. Generösare regler för anhöriginvandring, som är en del av januariöverenskommelsen, är naivt och bäddar för en ny stor flyktingvåg.

Även KDs Ebba Bush Thor aviserar en åtstramning när hon säger att vårt asylmottagande ska vara som grannländernas.

Förra året gav Sverige fyra gånger så många uppehållstillstånd som resten av de nordiska länderna tillsammans.

Moderater menar i Expressen att regeringen ger en falsk bild av att flyktingkrisen är över. Sedan år 2000 har antalet uppehållstillstånd fyrfaldigat och är fler än 130.000 om året.

Lars Bern menar att KDs krav på familjeåterförening är begripligt men att den inte behöver ske i Sverige. Den kan mycket väl ske i deras hemland där resten av familjen finns.

Vi går över till att diskutera attacken mot oljetankers utanför Iran. USA anklagar Iran men Lars Bern menar att detta är en s.k. “false flag” operation och att det är USA som genomfört sprängningen för att markera mot Iran och eventuellt få en förevändning att attackera Iran. Detta följer samma mönster som tidigare i Irak, Libyen, Syrien och nu senast i Venezuela. Syftet med USAs attacker är enligt Lars Bern att tvinga dessa länder att fortsätta sin oljehandel med betalning i amerikanska dollar. Dessa länder har tidigare aviserat att sluta använda dollar för sin handel.

Lars Bern menar att Donald Trump har målat in sig i ett hörn. USA har helt enkelt inte realistisk kapacitet att ta över Iran.

USA har lagt ner enorma belopp på kriget i Irak men resultatet är att Irak har närmat sig Iran. Vi konstaterar att kostnaderna tas av de amerikanska skattebetalarna men de som drar nytta av alla dessa krig är den internationella finanseliten.

Vi diskuterar att “false flag”-attackerna verkar så uppenbart falska. Lars Bern nämner att de flesta amerikaner inte vet att det var tre skyskrapor som rasade vid attacken den elfte september. De flesta tror att det var två skyskrapor eftersom det var två flygplan. Att även den tredje skyskrapan sprängdes samtidigt har inte fått någon förklaring, vilket uppmärksammas av allt fler.

Vi diskuterar elbristen och att ett antal projekt och företag stoppas till följd av detta.

Lars Bern anser att Anders Ygeman måste ta ansvar för situationen i och med att den är en följd av regeringens planekonomi inom elförsörjningen.

Northvolt har fått ihop kapital för att starta en stor fabrik för batterier till elbilar i närheten av Skellefteå.Vi konstaterar att detta är ett intressant projekt men att det har en stor risk. Därför bör pensionsfonderna inte satsa pengar i detta. De bör följa index och inte vara utsatta för påtryckningar från politiker och lobbygrupper.

Aktuellt har haft reportage från den s.k. Domedagsglaciären på sydpolen. Glaciären skulle fungera som en propp som “kan gå ur”. Vi har svårt att förstå hur de har kommit fram till denna risk.

Vi tar även upp andra larm och konstaterar utifrån ett diagram över havsnivån att det inte hänt något speciellt sedan den fossila förbränningen startade.

Avslutningsvis kommenterar Lars Bern ett inslag i Aktuellt där man kommenterar det ökande antalet skilsmässor bland personer över 60 år.

Mikael kommenterar att det finns tre områden där SVT inte ger en trovärdig rapportering och det är

1. Massmigrationen

2. Klimatet

3. Familjen och allt som har med kön att göra

I detta reportage deltog en kvinna som var så glad att hon skiljt sig. Lars Bern menade att SVT följer en agenda och att de även borde skildra personer som inte var lyckligt skilda. Dessutom är det inte “hållbart” efter som singlar förbrukar mer energi mm”.


::

Dela detta!