POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

SVERIGE Varför SVT och SR när nya nätmedia – såsom SwebbTV – gör ett bättre jobb?

Vad ska vi ha SVT och SR till om de nya nätmedierna gör ett bättre jobb?

 

 

MXp-BLOGGENS KOMMENTAR:

Varför SVT och SR när det finns nya alternativmedia med journalistik som fullgör sitt uppdrag; nämligen att avslöja det korrupta i politiken och visa på sanningen. Den sanna journalistiken har ett profetiskt uppdrag.

 

SVT och SR saknar drivet att gräva. Man nöjer sig med de medieinterna utmärkelserna. Dplay 2015 års mediala inovation. Eller till exempel 2019 års bästa dokumentär i TV4.

 

SwebbTV är en av de många nya alternativmedierna. De nya mediekanalerna tillsammans med utländsk media bidrar till att sanningen och lögnen om verkligheten avslöjas.

 

//Dag Sr

 

 

+++

 

Dela detta!

SWEBBTV NYHETER är riktiga nyheter (v. 14) 27 MARS 2020

* VARFÖR blev Italien coronavirusets epicentrum i Europa? Och hur började den?

* OKTOBER 2019: Fiktiv iscensättning av en sjukdom som kom från ett coronavirus med utbrott i Brasiien. Upp till 65 miljoner dog enligt simuleringen. Avtog efter 18 månader efter att vaccin framställts och att 80-90 % av befolkningen hade smittats.

SWEBBTV NYHETER förmedlar riktiga nyheter, vilket vänstermedia som SVT, SR, TV4 och CNN inte gör.

Jesussajten
::

Dela detta!

PUBLIC SERVICE vann EU-valet också i Jönköping/Råslätt

Varför jublades det på alla valvakor? Fanns det inga förlorare i EU-valet? Jo, det svenska folket!

Alice Bah Kuhnke jublade och tackade partiets valarbetare under valvakan men hon glömde tacka Public service. Utan public service hade Miljöpartiet med stor sannolikhet balanserat på 4-procentspärren, Nu backade MP med bara ca 4 procentenheter sedan valet 2014 och får 11,5 procent.

Återigen har public service visat sin makt genom att påverka ett val, genom att driva klimatpropaganda för statliga skattemedel. Ja, idag finansieras public service via skattsedeln och det gör det än mer allvarligt att public service inte är objektiva i sin verksamhet, utan driver politiska frågor som gynnar ett parti. Vi har dagligen fullständigt översköljts med klimatlarm, klimatrapporter, miljölarm och klimatreportage. Det vill säga ren agendajournalistik av public service.” Så skriver idag Thoralf Alfsson i Kalmar, vilket har sin giltighet också på Råslätt & Sveriges Jerusalem.

(1) Jönköpings kommun (procent)

(2) Jönköpings kommun (antal)På Råslätt röstade 45 väljare på SD, bland annat editorn för MXp

(3) Råslätt Jönköping (Procent)

(4) Råslätt Jönköping (Antal)

PUBLIC SERVICE vann valet. De som förlorade var socialdemokrater och diverse socialister i Bryssel.

EU-parlamentets socialister har inte längre något maktövertag.

Vinnare är alla nationalvänner, patrioter, Sverigevänner och andra Europavänner.

H/T Thoralf Alfsson ::

Dela detta!

SVT och SR ska avskaffas enligt Moderaterna i Stockholm

Expressen/ScreenshotTiden är inne att riva upp public srvice-utredningen och skattefinansierad vänster-propaganda.

::

Dela detta!

SVT-skatten (1/1-19) obligatorisk såsom Begravnings-skatten!vladan_lausevic

Dela detta!

Tre Debatt-filmer om invandringen

1. Finns det svenskar? 2. Mörkningar 3. Be inte om ursäkt! av Jan Milld


Finns det Svenskar? by criticalsource


Mörkningar by criticalsource


Be inte om ursäkt! by criticalsource

H/T: MERA om de tre Debattfilmerna av Jan Milld.

“Debatten” är inte alls någon egentlig Debatt där alla parter får komma till tals.

Den s.k. “Debatten” i Public serviceföretagen SVT och SR är ingenting annat än PK-propaganda.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , ,
::

Dela detta!

TV-licensen hjärntvättar för 2 000:-

”BOJKOTTA HJÄRNTVÄTTSFÖRETAGET SVT är min uppmaning. De har många intressanta program, men när det väl gäller viktiga frågor så lyser partifärgen igenom,” skriver Erik F i ett argt mejl till sina vänner.

ERIK HÄNVISAR till några undersökningar som visar att majoriteten av SVT-anställda har en rödgrön/vänster partifärg. ‘Enligt en f.d. medarbetare [–-] sitter den mörkröda partifärgen djupt i väggarna. Något man märkt länge, men som också bekräftas från folk med insyn.’

‘Lagen tvingar mig alltså att betala 2000:-/år för ren hjärntvätt’!” avslutar Erik.

Rubrikerna i texten nedan är inlagda av MXp.

Hjärntvätt för 2 000:-…

HELT OTROLIGT!

  JAG HAR SAGT UPP TV-LICENSEN efter massor av år med rena lögner, propaganda och partiska inslag, nu senast Skavlanintervjun med Åkesson, där svt alltså flugit in publik till studion i London för att bua ut honom och få honom ur balans! Och jag vet ju hur det är att vara utbränd och känslig och bli utsatt för press. Sedan lägger man i sändning på applåder istället!!! Och sen en ren avrättning bl.a. med lögner från svt/Skavlan mot sd och Åkesson på ett sätt som aldrig tidigare gjorts i Skavlan mot andra partiledare. Och med samma glidande sammanblandning av korten som vanligt. Samma tugg. Detta är inget annat är ren manipulering och fascistfasoner! Ren sovjet-tv. Sverige är den sista sovjetstaten.
Se Skavlanskandalen och Skavlan – Varför ljuger du för Åkesson? Public service?  

Partiledarintervju…

Samma med partiledarintervjun före valet. Mot SD såklart. Lögner av Mats Knutsson och svt. Medvetna. Och sen vägrar man svara på frågor när man blir konfronterad med dem. Bekvämt. Man skall alltid på möte!
https://www.youtube.com/watch?v=3cthgVszf3s  

Israelrapportering…

Och samma med Israelrapporteringen. Man rapporterar t.ex. alltid att “Israel har idag flygbombat Gaza”. Sen säger man sist i inslaget, eller möjligen efter den bak- och framvända ingressen, att “Attacken var ett svar på raketbeskjutning från Gaza”! Passande. Ingen agenda där. Orsak och verkan – vad är det?  

Granskningsnämnden & Islamkritik…

Och anmäler man svt och mycket noggrant specificerar osakligheten de begått, så friar granskningsnämnden dem ändå. Den består av svt-folk. Utan bemötande av kritiken så klart. Rena lögner och propaganda matar de oss med. Att titta på svt:s nyhetsrapportering är ganska precis som att ta del av en intern-tv från miljöpartiet, om de hade haft någon. Allt sållas genom ett mp-filter och man etiketterar friskt folk på högersidan, men inte på vänstersidan.

Och man är fullständigt undfallen mot islam. Ena veckan är det “Je suis Charlie” och några veckor senare pixlar man en muhammedkarikatyr! Fegheten och undfallenheten är total. Ren ondska med andra ord. Precis sådant som banar väg för ondska och förtryck. Samma i Tyskland på 30-talet. Folk var tysta och hjärntvätt och censur smög sig på. De två första minuterna i Jan Millds video här belyser detta på ett närmast tragikomiskt sätt:
https://www.youtube.com/watch?v=AZjzmRAH2CE

Hjärntvättsprojektet – Licensen…

Jag har inte lust att betala 2000:-/år till detta hjärntvättsprojekt som jag fått nog av och sa därför upp tv-licensen. Jag går back 1000-4000:-/månad som det är. Jag har hållit min del av avtalet mellan licensbetalarna och Radiotjänst/svt/SR och alltid betalat, och i tid. Och de bryter avtalsreglerna gång på gång. På gång. Detta är en ren sovjetstat i detta hänseende.  

Blev nyss uppringd av Radiotjänst och sa som det var, eftersom tanten frågade om jag hade en tv i hushållet. Att jag skulle ta bort svt:s kanaler. Jag vet vad lagen säger, men svt har de facto brutit mot sändningstillståndets krav, under alla år jag haft TV, och nu är jag less på det. Jag får rätta mig efter lagstiftningen, eftersom den ser ut som den gör, sa tanten från Radiotjänst. -Ja, det gäller ju i Kina också (diktaturer), sa jag, att man får rätta sig efter lagen. Oavsett vad den säger. Bla. bla. bla.  

Hon tyckte nog att jag var tjatig när jag radade upp aktuella exempel på svt:s avtalsbrott, och efter kinaliknelsen så sa hon i munnen på mig att jag får återkomma när jag gjort mig av med tv:n och sen fick jag luren i örat! Detta är rena televerksfasoner à la 80-tal! Monopol och nonchalans.  

Jag är så arg och uppretad nu! Så SKAMLIGT! Vill de ha mina pengar får de åtminstone bemöta mig och lyssna på mig!! Detta är så NONCHALANT och ett sådant översittarbeteende så det liknar ingenting. Men det är typiskt Sverige: man har byggt upp ett system, där alla hänvisar till alla och INGEN har ansvar som kan utkrävas. Ingen kan ställas mot väggen. Och kan de det så gör de sig otillgängliga eller ger en luren i örat. Ingen vill ta ansvar! Men pengar skall de ha. Det är liksom väldigt grundläggande: Om man har en överenskommelse om att leverera något som man får betalt för så skall man göra det. Och gör man inte det, utan gång på gång, nästan dagligen, bryter mot detta, så har man själv brutit och ogiltigförklarat avtalet. Så är det i hela den fria världen. Men inte i Sverige och på svt.  

Bojkotta SVT…

Bojkotta hjärntvättsföretaget svt är min uppmaning. De har många intressanta program, men när det väl gäller viktiga frågor så lyser partifärgen igenom. 52% på svt sympatiserade 2012 med mp! Ensam majoritet! Och det märks ju så tydligt i nyhetsrapporteringen: Urval, återgivande, intervjuer, kommentarer, tonfall, skildring av orsak och verkan o.s.v.
Dagens Media – Undersökning och Journalistboken – Undersökning pdf
Och 86% var rödgröna/vänster på svt 2012, enligt samma undersökning. Och en gammal kommunistförbundsledare sitter och gör partiledarfrågorna till intervjuerna! Och vill så klart inte svara på kritiska frågor. Enligt en f.d. medarbetare sitter den mörkröda partifärgen djupt i väggarna. Något man märkt länge, men som också bekräftas från folk med insyn.

Lagen tvingar mig alltså att betala 2000:-/år för ren hjärntvätt!  

Riktigt uppretad Erik F
 

Hur många har sagt upp sin Radio- och TV-licens, tro. Tusentals personer reagerar och har reagerat som Erik i texten ovan.

Sverige har utvecklat ett kontrollsystem som är överlägset det vi finner i forna sovjetstaten, i dagens Kina och Nordkorea. Det märks bland annat i lagstiftningen kring TV-licensen.

Hur kommer Erik att göra? Hur har alla de tusentals personer gjort som reagerat som Erik?

Hur kan demokratins förespråkare i riksdagen acceptera att ”friheten” blivit till ofrihet så som i exemplet med TV-licensen?…

Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ::

Dela detta!

Propagandaministeriets rikslikare SVT och DN

SVERIGES PROPAGANDAMINISTERIUM har två Rikslikare, dels papperstidningarnas Rikslikare: Dagens Nyheter, dels internetmedias Rikslikare: SVT med SR och UR

Veckans FREDAGSFILM ger med exemplet Skavlan och Jimmie Åkesson en analys av den svenska journalistikens maktspråk, maktmissbruk och maktutövning.

Många samhällskritiker i Bloggosfären och i Sociala media avslöjar sanningen om hur dessa Rikslikare förvanskar verkligheten.

Skavlanfilmen om SD är inte en pro-sverigedemokratisk film i första hand utan en uppgörelse med och analys av den svenska journalistiken.

Den s.k. intervjun av Skavlan visar vad tv-medias rikslikare SVT ytterst är. Inte ett opolitiskt Public service-företag utan ett socialistiskt propagandaministerium.

AKTUELLT
Avpixlat: Jan Sjunnesson ny medarbetare på Avpixlat, Samtiden: Olof G Hedengren: Skavlan och Åkesson ett Antiklimax, Expr: Flyktingmottagandet på väg att kollapsa, Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,
::

Dela detta!