POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

Strategier för migrationen till Sverige

Intervju med Stefan Torssell (7 min)

Hela intervjun (53 min)

F.d. riksdagsedamoten Carina Hägg (S) är den som avslöjat Socialdemokratins samverkan med Muslimska organisationer. Det är hennes förtjänst att dokumentet Broderskapsrörelsens Rapport 4/99 Rapport Delaktighet Identitet & integration (pdf, 10 sid) blivit känt.

Avtalet innehåller bl.a. valsamverkan mellan socialdemokrater och muslimer. Man räknar med att muslimerna röstade på socialdemokraterna vid senaste valet; av S-rösterna kom 3,5 % från muslimerna. Vid nästa val 2022 räknar man med att drygt 6 % kommer från muslimer.

Jesussajten
::

Dela detta!

ÖPPET BREV till Stefan Löfven med regering

SVT

Hej Stefan Löfven med regering

“Folk är jättetrötta på era lögner och ert politiska misslyckande, som fullkomligt krossat Sverige som det välfungerande land det en gång varit. Eller tror ni att era väljare är hjärndöda? Och de flesta sunt tänkande individer har enligt den senaste mätningen bestämt sig för att de INTE tänker rösta på socialdemokraterna 2022.[—]

Folk är supertrötta på hur ni sjabblar, hur ni sjabblade med till exempel Transportstyrelsen och hur ni ljög om att massinvandring från underutvecklade länder i Mellanöstern och Afrika skulle bli “en vinst längre fram”. Hur ni hittade på att Sverige fylldes på med välutbildade raketforskare. Hur ni spottade ert eget folk i ansiktet när ni fullkomligt körde över oss med era odemokratiska mobbningsfasoner, först Decemberöverenskommelsen 2014 och sedan JÖK-alliansen 2019, som ingen röstade för.[—]

Ni lurade de borgerliga väljarna och gav dem socialdemokratisk politik. Folk är less på hur ni mobbar, smutsstämplar, brunkletar och rasistanklagar alla de medborgare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Ni har nazistanklagat kritikerna av er förslappade integrationspolitik och fortsätter än i dag med detta. Ni har sån usel koll på vilka som finns i landet: Terroristen Akilov är bara en av dessa samhällsfarliga element. Men ni vägrar ge offren för hans terrordåd upprättelse, ni hånar deras anhöriga genom att betala löjligt låga skadestånd för den terror och lidande som är ett resultat av er usla, ruttna politik. Ni utvisar en kvinna som förlorade ett ben i terrorattentatet, medan ni vägrar utvisa sex livsfarliga, radikala jihadist-imamer.[—]

Ni ger oss våld, förnedring, tortyr, rädsla, skräck och otrygghet. Ni förråder ert eget land, genom att förtrycka, utnyttja och suga ut det hårt arbetande folket som ni beskattar till döds för att slösa pengar på ert dysfunktionella mångkulturprojekt som växt sig till ett monster. Ni har sett till att det är kaos överallt, att de gängkriminella får bomba och skjuta, ni har förlorat kontrollen, ni äger inte längre våldsmonopolet. Ni har kört ekonomin i botten, kronan är i fritt fall, Sverige backar på alla områden. Ni sviker de gamla, de sjuka, de blivande föräldrarna, barnen. Barn rånas och torteras. Kvinnor våldtas. Ändå har ni mage att ljuga, med hjälp av era korrupta medlöpare i mainstreammedierna, och anklaga dem som kämpar emot ert vanstyre, för att DE är problemen. Er taktik har varit att mobba ut SD – och se hur det gick. Nu är de störst.[—]

Ni tar inte ansvar för något. Nu sitter ni och säger er inte förstå hur det kommer sig att er katastrofala politik väckt folkets hat. Att de vänder er ryggen. Är ni blinda, döva, korkad eller onda, eller allt sammantaget? Vi vet ärligt talat inte vad ni är, och vilket som är värst.
Det enda vi vet är att ni allihop i bästa fall skulle åtalas och straffas hårt för det ni gjort Sverige. Avgå.”

KÄLLA: Utdrag från Utdraget ur Katerinamagasinet är en text som tolkar majoriteten av vad folket upplever. Vi är många som skulle skriva under brevet.

Politikerna måste ställas till svars för att ha fördärvat svensk demokrati och för att skapat det samhällskaos som råder.

Folkflertalet kräver dessa politikers avgång.

Jesussajten
::

Dela detta!

Demoniseringen av SD 2002-2019 “vår tids mest misslyckade politiska projekt”

“En lång period av demonisering av SD från media och 7-klövern går mot sitt slut, men dödsryckningarna kommer inte att bli trevliga. Människor och institutioner som slåss för sin överlevnad är inte lätta på handen.

En sektliknande totalitarism bland politikerna i 7-klövern och ett allvarligt maktmissbruk bland journalisterna i MSM har kommit till vägs ände och måste upphöra. Dags att bita i det sura äpplet”, skriver Julia Caesar.

Jesussajten
::

Dela detta!