SVERIGE Matti och Katti om religionsfrihet, slöjan, importerad brottslighet

SWEBBTV: I dagens lunchmagasin samtalar Matti och Katti (Lennart Matikainen och Katerina Janouch) om vad religionsfrihet innebär. Detta med anledning av striden om slöjans vara eller icke vara i bl a Skurup. Varför vägrar man utvisa grova brottslingar? I detta även varför vänstern verkar vurma för våldtäktsmän.

 

I det s.k feministiska styret syns utifrånkommande våldtäktsmän få väldigt mycket stöd! Offren blir i många fall bortglömda eller attackerade av feminister!

 

Hur mycket våld tål Sverige? Antal bombdåd och skjutningar ökar löpande. Samtidigt har Rosenbad plundrats på vapen, IT och utrustning. Vapnen har spårats till kriminella gäng.

 

Vi samtalar till sist om inkonsekvensen vad gäller Coronarestriktioner.

 

 

 

***

 

.

Dela detta!

NU FÅR DET VARA NOG, MORGAN JOHANSSON!

HEGE STORHAUG på Human Rights Service [HRS] skriver om Sverige:

Timglaset börjar ta slut. Debattören Mattias Lindbergs inlägg i Expressen är det mest delade på sociala medier under de första 24 timmarna i Sverige.

Lindberg listar senaste exempel som visar att de svenska myndigheterna har tappat kontrollen:

Våldsamma upplopp i Malmö där polisen attackerades och hårda antisemitiska slagord ropades. Flera våldshandlingar med kopplingar till kriminella nätverk har ägt rum i Stockholmsområdet, inklusive en 12-årig flicka skjuten till döds, våldtäkten på Solna kyrkogård av iranier och arab mot två pojkar vilka man också försökte begrava levande. Dessutom blåljusanställda i Göteborg som måste eskorteras av vakter på grund av skjutningar, bilbränder och vägspärrar som upprättats av kriminella klanmedlemmar.

Sverige i världsklass
Upploppen i Malmö blev världsnyheter och polisen har meddelat allmänheten att utvecklingen av våld är dramatisk och allvarlig för Sverige. Polisen vill att samhället aktivt agerar för att vända trenden. Lindberg frågar:

Hur har det varit möjligt att det gått så långt att man använder Sverige internationellt som ett exempel på misslyckad integration och relaterad brottslighet? Varför har politiker låtit detta hända?

– Nåväl, se tillbaka på vad ledande intellektuella har sagt de senaste åren om denna utveckling: Så sent som 2018 gick en ledande professor ut och sa att problemen med gängbrott hade minskat, och en annan hävdade att brott i allmänhet hade gått ner. Professor Henrik Tham berättar om den ‘svarta färgen’ av brott och om artiklar som har ökat den allmänna otryggheten, skriver Lindberg och fortsätter:

– I DN gick sex professorer i kriminologi ut och hävdade att forskningen visar att hårdare straff inte minskar brott, vilket har chockat politikerna som har valt att stänga ögonen för den negativa utvecklingen. Detta trots att t.ex. Grannlandet Danmark, uppenbarligen anser att hårdare brottspolitik är rätt väg att gå. Det är konstigt att det bara är i Sverige som forskning visar att det inte hjälper med hårdare straff. Man borde annars inse att forskning om grundläggande kriminologiska förhållanden inte borde visa något helt annat i Sverige än i andra länder.

– Vi hade rätt, du hade fel
Men nyligen publicerades ett ‘brottsskadeindex’, där brottet vägdes enligt strafframen. Med hjälp av detta index såg vi en kraftig ökning av brottsligheten i Sverige sedan 1990-talet. Och det är precis vad som harmoniserar med människors uppfattningar i det dagliga livet. Men denna uppfattning har hånats av dessa kriminologer – som har hävdat det motsatta genom åren. Exempelvis har dödliga skott i kriminella kretsar ökat med en faktor 9 sedan 1990-talet.

Enligt polisstatistiken har dödliga skott varit omkring 40 per år de senaste åren. År 2019 upplevde Sverige 242 olagliga explosioner jämfört med 135 år 2018, samma år som ledande professorer avsåg att stoppa politiska försök att öka påföljderna för allvarliga brott.

Lindberg säger det uppenbara: ”Det var vi, allmänheten, som hade rätt; Grovt våld ökar. Nu måste politikerna sluta lyssna på kriminologer som har gjort misstag och faktiskt gör något åt ​​utvecklingen innan folk i allmänhet helt förlorar förtroendet för att politikerna kommer att kunna förändra utvecklingen.”

Lindbergs slutsats riktas till socialdemokraternas justitieminister Morgan Johansson: “DET RÄCKER NU, MORGON JOHANSSON! SÄTT STOPP FÖR GÄNGVÅLDET ELLER AVGÅ!”

Jesussajten
::

Dela detta!

200819 Swebbtv nyheter

Skjutningarna i Sverige fortsätter. I förra veckan skedde ytterligare ett mord i gängkriget i västra Stockholm som Swebbtv tidigare rapporterat om.

Polisen inför ansiktsigenkänningsteknik till hösten.

Regeringen vill skriva om grundlagen för att cementera Public Service-mediernas roll. Men nu verkar det bli svårt att få igenom ändringen.

Guldpriset har stabiliseras på nya höga nivåer.

Pressen ökar nu mot Vitryssland, och även Sverige tar till medel för att avsätta landets president.

Donald Trump öppnar nu för att benåda Edward Snowden.

Jesussajten
::

Dela detta!

ÖPPNA ERA HJÄRNOR!

VARFÖR blir svaren så politiskt korrekta när en icke-svensk (från Mellanöstern) frågar: “Är det okej att svenskar blir minoritet i sitt eget land?”

ANALYSEN av dessa svar är läsvärd! Och vred! Julia Caesars kommentarer är som ett rop i öknen: Öppna och använd era hjärnor!Jesussajten
::

Dela detta!

Den nya våldsvågen “Kan sänka Sverige som land”

DI

BROTT Bilbränder, grov brottslighet, skjutningar och mord.

Nu varnar en rad industriföretagare för att personalen inte längre vågar gå själv till och från jobbet. Det här kan sänka Sverige som land, menar ekonomen Carl Eckerdal. ”Se det som ett varningsrop från en fjärdedel av svensk industri”, säger han till fPlus

Se: Brottsvågens nya offer kan sänka Sveriges som land

Sverige är sedan länge ett land i upplösning. Det behövs ingen större profetisk insikt för att inse att Sverige ekonomiskt, politiskt, moraliskt och andligt går mot mycket mörka tider. Historiens Gud som har all makt i himmel och på jord kan inte längre acceptera utvecklingen i Sverige utan greppar nu tag i örat på oss som folk och nation.

H/T: Port Salut

Jesussajten
::

Dela detta!

Är Sverige ödelagt?

Fjordman & Julia Caesar skriver om den synnerligen allvarliga situationen i Sverige; om det som andra kallat Sveriges politiska självmord.Jesussajten
::

Dela detta!

SVERIGE 7:14 – Bed om Himlens eld över landet i svår kris

Jönköping är ju känt över hela världen som Tändsticksstaden.
Väckelsens eld har i dessa trakter brunnit under historien.
Läget i Sverige är allvarligare än någonsin.

Därför samlas Sverige 7:14 i JÖNKÖPING BÖNEDAGAR dels i Kortebo (20-22/), dels i Frälsningsarméns lokaler mitt i stan (22-24/11).

Jesussajten
::

Dela detta!

AVSKEDSBREV TILL SVERIGE

vladtepesblog

BREVET nedan är författat av Mercedes Wahlby född i Frankrike och gift med en etnisk svensk man. Han säger att hon “är mera svensk” än vad han är. Farvälbrevet rekommenderas för spridning. Politikerna måste inse att många svenskar bär på liknande tankar efter allt folkutbyte, alla skjutningar, alla sprängningar under senare tid…

H/T: Vlad Tepes blog.


Jesussajten
::

Dela detta!