VÄRLDEN Oligarkin har tappat masken

Lars Bern: Kina och Ryssland stoppar megarika att roffa åt sig politisk makt

 

“I presidentvalet 2016 utmanade Donald Trump globalisterna och gjorde sig till tolk för vanliga amerikaner, vilket mot alla odds förde fram honom till en valseger. Oligarkin var så säkra på att rigga valet till förmån för sin kandidat att man underskattade den folkliga kraften bakom Trump. I årets val bestämde man sig för att inte lämna något åt slumpen för att bli av med Trump. Oligarkerna pumpade in pengar i kampanjen mot Trump, deras korrumperade handgångna inom ”den djupa staten” ställde upp och samtliga MSM bedrev en formlig häxjakt på honom. Ett land där media censurerar landets president och den ena kandidaten i ett val kan inte med bästa vilja beskrivas som en demokrati och absolut inte ett föredöme,” skriver Lars Bern. 

 

Och oligarkin såg nu till att valet 2020 riggades till seger för de verkliga makthavarna. Vi får se vad som händer den 14 december och under tredje veckan i januari. 

 

 

LÄS hela textenhttps://newsvoice.se/2020/11/lars-bern-kina-och-ryssland-stoppar-megarika/

 

***

 

 

.

Dela detta!

POLITIK Jordan B Peterson – En globalt älskad och hatad Toronto-professor

JORDAN B PETERSON berättar i videon RETURN HOME (8 min) från 19/10 om hur han allvarligt skadats av läkemedlet benzodiazepine. Han fick mycket svåra utsättningssymptom när han försökte sluta använda läkemedlet. Mycket god hjälp gavs han av sin familj och vänner; i synnerhet när han slussades runt bland olika kliniker med experter och specialister i USA, Europa, Ryssland och Serbien. Hans tillfrisknande har också sketts stegvis.

 

Jordan B Peterson är en kanadensisk klinisk socialpsykolog och författare verksam som professor i psykologi vid University of Toronto. Internationellt känd blev han 2016 genom sin protest mot sin protest mot en kanadensisk lag som kriminaliserade påstådd ”hatpropaganda” mot könsuttryck och könsidentitet (Bill C-16).

 

Peterson hamnade återigen i rampljuset 2018 i en omtalad intervju av Cathy Newman. Han har uppmärksammats för boken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos”, för sin samhällskritik, sitt fördömande av identitetspolitik samt för sitt försvar av yttrandefriheten.

 

I den aktuella videon RETURN HOME berättar Peterson om sina nya projekt; delvis någon form av fortsättning på den bibiska serien EXODUS och en ny serie om ORSDPRÅKSBOKEN. Att han nu från hjärtat delar med sig om att det begynnande tillfrisknandet har skett tack vare “God´s Grace and Mercy” det har också lärt honom en hel om ödmjukhet, säger en starkt rörd Jordan B Peterson.

 

 

+++

 

.

Dela detta!

“Med solsken i blick” – NATO nästa

NATO och Sverige Svenska politikers ryssfientlighet.

Är NATO en garant för säkerhet? Eller utgör NATO ett hot om ett stormaktskrig?

ABM-AVTALET om nedrustning har skrotats; Sverige väljer Värdlandsavtal med NATO.

OBAMAISERING kryddat med Rysskräck är medias styrning mot NATO.

PUTIN: Ja! är bloggarens på MXp val i denna tid; m.a.o. Nej, tack! till OBAMA & NATO.

GOD NATT, Väst & NATO… GOD MORGON, Öst.

Jan Milld
MERA Se Jan Millds På kurs mot krig
H/T: Jan Milld och Tänd ett ljus!

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , ,
::

Dela detta!

Putin och “Ondskans imperium”

Författaren PAUL CRAIG ROBERTS skriver i boken Hell Unleashed om den ryska segerparaden (9/5) i Moskva:

FÖRSVARSMINISTERN gjorde något som ingen av hans föregångare någonsin gjort; i början av ceremonin gjorde han korstecken enligt rysk-ortodoxt manér.

Denna enkla gest förvandlade paraden från en uppvisning av militär pompa till ett heligt ritual. Sedan följde den långsamma marschen med två flaggor sida vid sida: den ryska flaggan och sovjetflaggan som hissades på Reichstag i Berlin segerdagen för 70 år sedan.

Marschen åtföljdes av en populär sång från andra världskriget låten. Dess titel? “Det heliga kriget” (Anm. se eng.text). Budskapet är tydligt: den ryska militären och det ryska folket har överlåtits i Guds händer, att göra Guds verk, att återigen offra sig för att rädda världen från härjningar av ett ondskans imperium.

VIDEON nedan från Moskva är 1 timme och 20 minuter lång (01:19:45). Kommentarerna ovan av Paul Craig Roberts kan ses i inledningens 5-minutersavsnitt.

OBS Gå tillbaka till 05:50. Se 05:50-10:30:

Paul Craig Roberts notiser om 70-årsjubileet av WWII i Moskva illustrerar Putins geopolitiska ambitioner.

“Ondskans imperium” med alla krig som startats men inte vunnits är härjningar som Putin vill rädda världen ifrån.

Är Paul Craig Robert ute och cyklar? Eller är det Väst som målar upp Putin som despot och maktgalen?

KÄLLA: Hell Unleashed Paul Craig Roberts

H/T: PortSalut

AKTUELLT
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , ,
:: Updated 14:10 ::

Dela detta!

EU på väg att rämna

“INGEN SVENSK POLITIKER har så starkt framhävt EU som det stora fredsprojektet, som den förre utrikesministern och tidigare statsministern Carl Bildt.

Och ingen mer än han bland svenska politiker, har heller bidragit så starkt till det som nu sker…” läser man på Anthropocene av LARS BERN under rubriken “Fredsprojektet EU på väg att rämna”.

* * *

Debatt Sanningssökande Mediakritik:

“Att säga det som sällan sägs
men som borde sägas…
behöver sägas”

DSM Debatt Sanningssökande Mediakritik


* * *


Anthropocene

ARTIKELN hänvisar till ett videoklipp med Nigel Farage “An EU Army to face Russia? Who do you think you are kidding, Mr Juncker?”

Enligt Lars Bern och Nigel Farage förstår vi – utifrån deras skilda utgångspunkter – att EU utgör ett geopolitiskt slagfält, och att EU är på väg att rämna…

Vilka reflektioner gör du ? …

Läs också andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , ,
:: Updated 2015-03-26 03:37

Dela detta!

Sveriges avtal med Nato

FRIA TIDER har publicerat (20/9) det svenska avtalet med Nato om Sverige som värdland.

Se Sveriges avtal med Nato

Vilket samband har detta svenska avtal med de moderata avhoppen och det ryska flyget över Öland?

Kommer flera moderata avhopp?

Tonar gammelmedia ned Nato-avtalets innebörd?

Fria tider må vara hur “rak höger” som helst, men fakta är fakta… strunt och snus är strunt och snus även i gyllne dosor…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , ,
::

Dela detta!

Primära olje-och gasfyndigheter i Mellanöstern och dess områden med Shiamajoritet (Se hela kartbilden – jpg 1247 x 1466 pixlar)

Klicka på kartbilden

Bildstolek 1247 x 1466

I den aktuella politiska situationen i Ukraina, Syrien och Kurdistan är det högst intressant att konstatera sambandet mellan de shiadominerade områdena och olje- och gasfyndigheterna i Ryssland, Iran, Saudiarabienm Qatar och Irak

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , ,
::

Dela detta!

Ryssland och domen över Sverige

SVT om Ryssland och Putin…

Vi lämnar den svenska humorn och Putin.

VAR OCH EN som har kunskap om profetiska budskap och profeter vet att profetior inte sällan har relevans för skilda tider och skeenden alltifrån Israels land och folk till nationerna i stort.

Under den gångna veckan har en video om domen över den svenska synden publicerats:

Se denna synnerligen allvarliga profetia om Ryssland och domen över Sverige

Under senaste seklet har en och annan profetia talat om Guds dom över Sverige. Nyligen möter vi det allvarliga budskapet om Guds dom över Sverige. Den som framför budskapet lyfter fram texten från profeten Jeremias bok kapitel 13. Johannes Embring heter sagespersonen. Vem är Johannes Embring?Elion.se.

Såvitt denna bloggs utgivare förstår är denna Embrings profetia både relevant och värd att pröva.

Att tala om “Guds straffdom över Sverige!” är en verklighet som de officiella kyrkorna och samfunden förnekar. Däremot finns fortfarande en skara enskilda kristtrogna som väl känner till denna verklighet. Om synd och nåd och Guds straffdomar.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,
::

Dela detta!