SVERIGE Matti och Katti om religionsfrihet, slöjan, importerad brottslighet

SWEBBTV: I dagens lunchmagasin samtalar Matti och Katti (Lennart Matikainen och Katerina Janouch) om vad religionsfrihet innebär. Detta med anledning av striden om slöjans vara eller icke vara i bl a Skurup. Varför vägrar man utvisa grova brottslingar? I detta även varför vänstern verkar vurma för våldtäktsmän.

 

I det s.k feministiska styret syns utifrånkommande våldtäktsmän få väldigt mycket stöd! Offren blir i många fall bortglömda eller attackerade av feminister!

 

Hur mycket våld tål Sverige? Antal bombdåd och skjutningar ökar löpande. Samtidigt har Rosenbad plundrats på vapen, IT och utrustning. Vapnen har spårats till kriminella gäng.

 

Vi samtalar till sist om inkonsekvensen vad gäller Coronarestriktioner.

 

 

 

***

 

.

Dela detta!

Straffet för den som lämnar sin religion dödas

Kan man tro sin ‘muslimska vän’ som förnekar att ett avfall från islam innebär avrättning?

Hur länge kommer människor i Väst fortsätta att förneka att islam leder till dödsstraff för avfall, medan populära muslimska YouTubers så som t.ex. Ali Dawah öppet förklarar att de avser att döda alla som lämnar sin religion?

Jesussajten
::

Dela detta!

RELIGION eller JESUS


“Om din erfarenhet av kristen tro har gett dig mer skuld och mindre glädje då har du stött på religion – inte Jesus.

Religion fjättrar och binder.
Jesus lösgör och befriar.

Religion kan ge skuld och skam.
Jesus ger förlåtelse och glädje.

Religion handlar om vad du gör för Gud.
JESUS handlar om vad Gud har gjort för dig.

Översättning: Adrian Merlin

Jesussajten
::

Dela detta!

Kyrkan mixar kristendom med islam: Chrislam

Som kyrkoherde hade jag ett flertal samtal med biskop Lars Eckerdal, Göteborgs stift, angående ett antal svårigheter som kyrkorådsledamöterna drabbats av i Foss pastorat.

Ett av samtalen ägde rum en fredag vid 10-tiden. När klockan närmade sig tolv avbröt biskopen samtalet med: Vi får fortsätta samtalen nästa gång. Jag måste ned till moskén…

Året var 1998 och biskoparna ägnar uppenbarligen sina fredagar åt bön i någon av stiftsmoskéerna.

Västerlandets kyrkor har i årtionden praktiserat så kallad “Interfaith” i bön och textläsningar från olika religioner. I vår tid är påven Franciskus talesman i Förenta nationerna för en enda framväxande gemensam religion.

– – – – – – –

Se videon nedan [från Anglikanska kyrkan och England] Peter Sanlon: my decision to leave the Church of England:

Läs mera om Chrislam-bedrägeriet: här och här på MXp: Chrislam – Islamisering i Kyrkan.

Jesussajten
::

Dela detta!

FREDENS RELIGION

FREDENS RELIGION är den gängse benämningen på religionen islam. För det andra talar man också om den islamiska ideologin. För det tredje är religionen inte kompatibel med demokrati.

SHARIA – islams lag – är det som gäller för en praktiserande troende muslim.

VARFÖR är Europas ledare, Sveriges politiska ledare med massmedia överens om att islam är en fredens religion?

MERA fakta om islam på sidan The Religion of Peace.

::

Dela detta!

Muhammedansk Förföljelse av Kristna den värsta någonsin


SRI LANKA, NOTRE DAME och hundratals “Fire Jihads” bara under senaste året motsäger det som PK-eliten – politiker och massmedia – gör allt för att dölja.

Den “religiösa ideologin har flyttat fokus från judarna till de kristna och deras kyrkobyggnader.

Sanningssägare på allehanda plattformar och i bloggosfären må hålla ut i kampen för åsikts-, yttrande- & religionsfrihet.

::

Dela detta!

AGENDA 2030 – Vet alla att målet är ett globalt totalitärt Världsstyre?

Det som sker nu i Sverige ingår i en medveten strategi att bryta ner samhället för att kunna införa antikrists diktatur … De enda som erbjuder ett alternativ till denna utveckling är Sverigedemokraterna, enligt Sverige 7:14 och LARS ENARSON.

Detta kontroversiella tilltal väckte ju mycket uppståndelse och mycket kritik i både kristna och profana kretsar. Men det har sedan dess bekräftats på olika sätt. Under böneturnén genom Sverige månaden före valet, blev jag uppmärksammad på det FN dokument som kallas för Agenda 2030.

Detta presenterades i FN i september 2015 av bl a påven och President Obama. I princip handlar detta mycket detaljerade projekt om en målsättning att senast år 2030 utifrån ett globalt världsstyre införa en total kontroll över alla individer i världen på livets alla områden, för att skapa ”en hållbar framtid” för vår planet.

För ”hela mänsklighetens bästa” kommer all individuell frihet att upphöra. Bakom alla de vackra orden döljer sig ett totalitärt skräcksamhälle långt värre än Orwells 1984.

agenda2030

”Agenda 2030” beskriver med andra ord exakt det som Bibeln redan förutsagt i tusentals år om en kommande antikristlig diktatur. ”Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder. Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.” (Upp 13:7-8)

Planen för Agenda 2030 som backades upp av påven sjösattes januari 2016.

Regeringen Stefan Löfvén fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen och bli ett föregångsland för genomförandet av ”Agenda 2030” till punkt och pricka. De har sedan dess jobbat väldigt hårt och målmedvetet för projektet.

Författaren och teologen Claes-Göran Bergstrand skrev om detta i en artikel redan 2015 Sveriges roll i en ny världsordning (pdf):”Enligt utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Isabella Lövin, ’tar Sverige tillsammans med nio andra länder ett särskilt ansvar för genomförandet av Agenda 2030 och dess mål, som tillsammans skapar bättre förutsättningar för den enskilda människans liv, och vår planets överlevnad.

Som en av de största bidragsgivarna är vi tydliga med våra förväntningar på effektivitet och resultat.’ (Metro 26/10).

Bland organisationer som stödjer Agenda 2030 finns Svenska kyrkan, Svenska missionsrådet, KFUM, Frälsningsarmén, Diakonia, RFSU, Justitia et Pax, Svenska muslimer för fred och rättvisa och Svenska Bahâ`î samfundet.”

Det handlar alltså om rika flora av olika organisationer från olika religioner och livsåskådningar som arbetar och strävar tillsammans mot samma mål. Svenska Missionsrådet är medlemmar i Concord, vilket är Sveriges nätverk för Agenda 2030. I Svenska Missionsrådet ingår även Equmeniakyrkan, EFS, EFK, UMU, Församlingen Arken, m fl. Läs mer om detta här


* * * * * * * * *

AGENDA 2030 presenteras politiskt och medialt som ett nödvändigt projekt för att komma till rätta med miljöförstöringen och rädda miljön för barn och barnbarn.

Se bilden ovan! Klicka för större bild

Detta globalistiska projekt vill Sveriges riksdag och regering stå i täten för!

ATT “AGENDA 2030” faktiskt handlar om något helt annat känner människor oftast inte alls till.

AGENDA 2030 innebär ytterst ett totalitärt globalt styre där individuell frihet och yttrandefrihet upphört.


* * * * * * * * *


OVANSTÅENDE TEXT är saxad ur Rundbrev från Sverige 7:14 den 4 oktober.

H/T & KÄLLA Sverige 7:14.

Updated 7/10 07:00

Dela detta!

Svensk politik och Islam

I&M

Prof. KARL-OLOV ARNSTBERG skriver en text som skakar om. Den laddade artikeln har följande avslutning;

‘Islam är en religion som inte bara skrämmer oss västerlänningar utan många muslimer är också rädda. De är rädda för Gud och för Guds bestraffning, om de bryter mot någon av alla dess regler och påbud. Islam är skräckens religion såväl för oss som för många tillbedjare. Det går inte att försvara sig mot en sådan religion genom att vara hygglig – det är liktydigt med reträtt.’

Frågan är hur vi ska kunna samla oss till försvar. De kristna organisationerna ger inga anvisningar. Tidigare har Europa framgångsrikt försvarat sig mot islam med hjälp av kristendomen.

Nu är det första gången vi ska göra det utan kristendomen som vapen och ärligt talat går det inget vidare. Vi är helt enkelt för svaga. Konsekvensen är att vi både i Sverige och runt om i Europa har ett växande antal muslimska enklaver, lokala samhällen som i praktiken är ockuperade av muslimer.

Vill vi att den processen ska fortsätta, att som en cancer att äta sig djupare in i samhällskroppen? Ska det landa i ett inbördeskrig? Dit är vi på väg med den strategi för hanteringen av islam som politiker, kristna ledare, journalister och andra opinionsbildare anbefaller.

De påstår att vi kan lösa konflikter med dialog och då blir det bra för alla inblandade. De tror att bara vi är trevliga, tillmötesgående och ekonomiskt generösa mot muslimerna, så kommer de att integreras. De kallar omöjliga integrationsprojekt för utmaningar. Med sina händer formar de hjärtan. Själv tar jag mig för pannan.”

H/T Port Salut

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , ,
::

Dela detta!

Nonie Darwish FB-straffad för brott mot sharia

Att säga sin mening om ‘Fredens religion’ bestraffas numera inte bara på sociala medier utan av landets lagstiftare i Riksdagshuset, där man är Proislamistisk och Kristofobisk.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , ,
::

Dela detta!