POLITIK Svensk “demokrati” och yttrandefrihet är i samma ideologiska klass som Kina

Idag den 30 september 2020 överlämnar Carl Heath, särskild utredare i kommittén Nationell satsning för medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet, betänkandet ”Det demokratiska samtalet- Så stärker vi motståndskraften mot desinformation, propaganda och näthat” (SOU 2020: 56) skriver Sjunne.com idag.

 

KÄLLOR:

SOU202056 https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2020/09/sou-202056/

Sjunnesson https://sjunne.com/2020/09/30/regeringens-utredare-vill-begransa-yttrandefriheten-skriver-jag-pa-yos-webb/

Yttrandeombudsmannen https://www.yttrandefrihet.nu/author/janne/

 

SVERIGES RIKSDAG OCH REGERING har nu utvecklats till en autokrati – fast man givetvis har behållit begreppet ‘demokrati’ – vilken enbart ser till sin egen makt och uppvisar ett folkförakt som saknar motstycke. 

 

 

Politiker och Mainstream media [MSM] tycks nu med sin propaganda ha fullbordat sin plan där Globalismen och New World Order förenats. Kulturmarxismen har krokat arm med socialismen, kommunismen och vänstern.

 

 

Profetiskt låter alla världshändelser oss se och ana att tiden är  nära då allt ska bli nytt; alla herrars Herre och alla kungars Kung är på väg. I det kaos som världen befinner sig är det sannerligen hoppfullt att vi känner till Facit.

 

Halleluja! Lovad vare HERREN! 

 

+++

Dela detta!

POLITIK Sanningen om partiledarna inför kommande valet

 

Jeanders bildblogg

 

Annie Lööf är en charmerande person men politiskt och ideologiskt är hon genomfalsk vilket visade sig i uppgörelsen om afghanerna och regeringsstödet för Löfven.

Stefan Löfven är en “gullig farbror”, en trevlig prick som är en marionett. Varför han ödslar sin tid med att vara statsminister när han går emot sin övertygelse och hellre skulle göra annat.

Ulf Kristersson är alltför svag även om han har bröstat upp sig lite.

Jonas Sjöstedt är exempel på att det finns fantastiska människor med väldigt dumma idéer. Han är ärlig mot sin ideologi.

Isabella Lövin och hela den politiska ledningen i MP är politiskt skräp. Det finns ingen ärlighet någonstans. Allt handlar om att slicka uppåt och sparka nedåt. Inkompetensen är frapperande.

Ebba Busch är en ärlig partiledare. Det har varit fel av henne att “skutta runt i Prideparaden”. Hon ska inte fjäska mot allt och alla utan ha en trohet mot det arv partiet står för. Många gillar hennes mod, engagemang och driv.

Jimmie Åkesson viker inte ner sig och han har en vision för Sverige. Vissa “figurer” i partiet kan man ha åsikter om men allt detta ska man inte lasta Åkesson för.

Nyamko Sabuni skötte sin ministerpost med bravur men har inte haft kraften att leda Liberalerna. Hon har inte infriat förväntningarna. Hon blir inte långvarig.

 

KÄLLA Swebbtv/Lördagsintervju

 

Dela detta!

“Löfven, you have lost control of Sweden”

Löfven, du har tappat kontrollen över Sverige läser man i internationell media. Ja, inte bara Löfven. Hela regeringen styr Sverige helt förarlöst. Inga regeringspolitiker har händerna på ratten. Man kör i blindo…Jesussajten
::

Dela detta!

Sverige skriver (2018-12-10) under Migrationsavtal med FN

FN

Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration). 

Avtalet öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

LÄS MER: FN GLOBAL COMPACT FOR SAFE, ORDERLY AND REGULAR MIGRATION (pdf 34 sidor)

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument.

Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.

Det skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!

KÄLLA Samnytt Krönika ROLF MALM

https://samnytt.se/sverige-skriver-under-sjalvmordsavtal-med-fn/

TRUMP: USA säger Nej till FN-avtalet i Marrakech, Marocko 10-11/12. Likadant gör Ungern, Tjeckien m.fl.

“Extremister” kallar man dessa stater. Men… de verkliga extremerna är Tyskland och inte minst Sverige!


Updated 15:40

Dela detta!

Marcus Oscarsson TV4 om SD: “Det kommer att bli samverkan”

TV4

– Jag tror det kommer att bli en samverkan mellan M och SD. Om det blir nu, under mandatperioden eller efter nästa val, återstår att se. Men ser vi till Norge, Finland och Danmark har det gått den vägen i alla länderna. Jag tror att det blir så även i Sverige.

Se Samtiden.nu: Det kommer att bli samverkan.

Socialism vs Nationalism? I Norge, Danmark och Finland kan man tala med varann på den nationella konservativa sidan. Givetvis också i Sverige, eller hur!

Dela detta!

VALET: Bön i SR, SVT och SKR – Bön som aldrig förr för Riksdagen

MXp

Bön inför regeringsbildningen i Sveriges Radio. Nordegren & Epstein i P1 onsd 12 september (13:20-16:23).

Bön i SVT: Sveriges Kristna Råd [SKR]:s generalsekreterare Carin Wiborn bad SKR:s bön i SVT:s morgonstudio i tisdags 11 september.

Bönerörelser för Sverige: t.ex. Sverige 7:14, Sverigebönen, Bön för Sverige, Bön 3 sept m.fl.

SKR

SKR

FRÅN TRERIKSRÖSET TILL SMYGEHUK från Norr till Söder beds för Sverige som aldrig förr.

Regeringsbildningen må dra ut på tiden… Löftena de stå kvar. Vår Gud hör bön. Vill Sverige allt gott.

Dela detta!

Sverige blir första kalifatstat i EU

“Sverige har legaliserat ISIS-flaggan”, enligt PAUL J. WATSON som fortsätter:

– Man erbjuder nu återvändande jihadister välfärd och bostäder.

Kommer Sverige att bli det första europeiska landet under 2000-talet att förklaras som ett islamiskt kalifat?”

Paul J. Watson samtalar med “The Angry Foreigner” – bosnisk invandrare som bor i Sverige – om hur muslimsk massinvandring har förändrat landet. – BILD ovan t.h. från Sveriges Radio

Samtalet om Sverige innehåller också tanken – även om bara i förbifarten – på att Sverige blir Europas första kalifatstat.

Högst trolig utveckling med tanke på islamiseringen som pågår med stöd från Riksdag och regering.

KÄLLA & H/T Avpixlat: Om Sveriges förfall

Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , ,
::

Dela detta!

De nya nazisterna och Stefan Löfven

I STÄLLET FÖR ATT oroa sig för islamistisk terror och Sveriges jihadistnästen sitter kryptonazister på regeringstaburetterna och riksdagsstolarna.

DE VILL KROSSA Mellanösterns enda demokrati Israel. Riksdag & regering sänder miljarder svenska skattekronor till Palestina, vars mål är att utplåna Israel.

Riksdagens kryptonazister menar att Israel i sin helhet är illegalt – se på Palestinas kartor där Israel inte finns – trots att judar bebott landet i 3.000 år. En del av landet heter till och med heter Judéen. För palestinier och det propalestinska Sverige är Israel en enda stor bosättning, en ockupationsmakt, som måste bort.

BOYCOTT ISRAEL är inte bara lokala livsmedelsaktioner utan än värre en rörelse mot Israels folks rätt att existera.

LÄS den avslöjande artikeln De “ädla” nya nazisterna på Gatestone.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , ,
::

Dela detta!