POLITIK Sverige kan betraktas som vanskött med sin dysfunktionella politik

 

 

Del 2 Om feminismen

 

 

Dag Selander

 

+++

 

.

Dela detta!

PERSONLIGT Nyhetsbrev Nr 4

NYHETSBREV

 

HÖGST PERSONLIGT – Om hur det är att inte vara politiskt korrekt; att inte ha samma värdegrund som Stefan Löfven, Annie Lööf, SVT, Sveriges Radio eller MSM och DN.

 

Egna anhöriga vill inte bli förknippade med mig; inga kommentarer på Instagram, tack! 

 

Politiker och massmedia kallar dissidenter för rasister och fascister. En dotter vill inte ses med mig. En son förbjuder sin far att i sin nättidning citera något av sina poem.

 

Nu får det vara slut med detta statliga förtryck där anhöriga splittras och hånas. Demokratin med åsikts- och yttrandefriheten tillhör i praktiken svensk nutidshistoria; och inte verkligheten.

 

Höstens Alternativa bok- och mediemässa – den första i sitt slag – spelades in den 26 september i Stockholm och publicerades den 10 oktober.

 

Föredragen, panelsamtalen och intervjuerna från ett stort antal sammanhang visar tydligt att nu ska vi tillsammans sätta stopp för den autokratiska och globalistiska utvecklingen; makteliten har indoktrinerat den stora massan.

 

Vi inom alternativrörelsen kommer att fortsätta än mer aktivt att stå upp för sanningen om verkligheten. Vi ser tydliga tecken på det mediala och statliga haveriet. Vi står för hoppet. 

 

 

Se agendan nedan. Klicka på det inslag du vill se så hoppar du direkt dit.

00:00:00 – Intro

00:03:58 – Tal 1. Katerina Janoush

00:07:46 – Panel 1. Kända journalister i alternativmedia

00:37:52 – Tal 2. Peter Springare

00:43:33 – Panel 2. Modiga författare mot strömmen

01:15:15 – Tal 3. Mikael Willgert

01:25:42 – Intervju 1. Staffan Mörner om hans bok: Borde man oroa sig för klimatet?

01:29:45 – Intervju 2. Åke Blomdahl om hans konst

01:34:03 – Tal 4. Lars Bern (förinspelat)

01:41:37 – Panel 3. Företagare för yttrandefrihet

02:07:20 – Tal 5. Runar Søgaard talar om sin bok: Om allt går åt helvete, så följ inte efter!

02:19:21 – Panel 4. Kända influencers och poddare i alternativmedia

02:46:29 – Intervju 3. Magnus Stenlund om hans bok: Den eldrökta (förinspelad)

02:51:13 – Intervju 4. Vavra Suk Nya tider

02:54:08 – Intervju 5. David Bergqvist om Nationella arvsfonden

02:57:38 – Intervju 6 Katerina Janouch om boken: Flykten från folkhemmet

02:58:18 – Tal 6. Arga Blatten (förinspelat)

03:05:23 – Tal 7. Jonas Nilsson, Palaestra media

03:11:07 – Panel 5. Före detta etablissemangskändisar som bytt sida

03:34:45 – Intervju 7. Lennart Matikainen om hans bok: Anstiftarens löfte

03:37:09 – Intervju 8. Håkan Johansson om sina böcker

03:40:53 – Intervju 9. Arne Weinz om hans böcker: Landet som ingen ägde, Perfekt storm.

03:45:59 – Intervju 10. Markus Andersson om hans konst

03:49:05 – Tal 8. Karl Hedin om rättsövergreppet och sin bok

04:06:24 – Panel 6. Tunga profiler i alternativmedia

04:37:35 – Intervju 11. Jonas Nilsson om Logik förlag

04:39:28 – Intervju 12. Mats Dagerlind om samnytt

04:46:35 – Intervju 13. Jan Sjunnesson om sina böcker

04:48:44 – Intervju 14. Peter Springare om sin bok

04:53:08 – Intervju 15. Runar Søgaard om sin bok

04:59:02 – Panel 7. Röster som tänjer på gränserna

05:26:34 – Panel 8. Yttrandefrihet från alla håll

05:53:01 – Tal 9. Erik Almqvist, Exakt 24

05:59:36 – Avslutning

06:01:45 – Intervju 16. Eva Donell om välgörenhetsorganisationen Blågula korset

 

 

HÖGST PERSONLIGT Under det senaste decenniet har undertecknad sett, hört och förstått hur trångt det är i åsiktskorridoren. Inte bara trångt. Människor har förlorat sina jobb för att man haft avvikande politiska åsikter; fr.a. på grund av att man varit medlem i SD. Det allra svåraste är att uppleva hur  familjerelationer gått sönder. SD har blivit värsta näthatsobjektet. Det partiet får c:a en miljon röster om det vore val idag. Dissidenterna återfinns i en mängd olika grupperingar och intressenter, vilket blir tydligt vid Bok- och Mediemässan.

 

 

Adrian Merlins Citatsamling ger oss några tankekorn för vidare reflektioner

 

== Varför en ateist inte finner Gud:
«En ateist kan inte finna Gud av samma skäl som en tjuv inte kan hitta en polis.» (G K Chesterton var en brittisk författare, lekmannateolog, journalist och poet, 1874 – 1936.)

 

== Bitterhet mot någon:
«När du är bitter mot någon, bor hen hyresfritt i ditt huvud.» (Okänd)

 

== Blindhet:
«Inga är lika blinda som de som inte vill se.» (Okänd)

 

== Aktivitet & passivitet:
«Aktiva människor tänker om, passiva människor tänker: Om… »
(Pär Rådström)

 

 

//Dag Selander

Red. MXpblogg.se

 

Varje fredag nytt NYHETSBREV

Anmälan görs här: https://tinyurl.com/y5wzn8c6 

 

+++

 

.

Dela detta!

POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

Om Sveriges demografiska utveckling – Sverige 2027

SWEBBTV introducerar och kommenterar dagens program:

Docent KYÖSTI TARVAINEN har skickat ett mail från Finland till Sveriges Riksdag där han informerar om att svenskarna är i minoritet i Sverige inom 40 år med nuvarande invandring. Han informerar också om att majoriteten av invandrarna till Sverige är muslimer medan det i till exempelvis Danmark är 1 av 20 invandrare som är muslim. Dessutom har Danmark bara en åttondel av Sveriges invandring.

I detta program samtalar MIKAEL WILLGERT med entreprenören och författaren ARNE WEINZ om Sveriges demografiska utveckling. Arne har varit med flera gånger i Swebbtv och har skrivit boken Perfekt storm som skildrar ett muslimskt maktövertagande av Sverige år 2027. Han har fördjupat sig i islam och hur samhällen som har en stor invandring av muslimer förändras av detta.

Weinz presenterar också statistik för demografin för Sverige och andra nordiska länder som är framtagen av den finske docent emeritus Kyöste Tarvainen från Aalto universitet i Helsingfors. Det visar sig att den demografiska utvecklingen i alla de granskade nordiska länderna pekar på att ursprungsbefolkningarnas relativa andel blir mindre och mindre. I Sverige är situationen mest påtaglig. I den prognos som Tarvainen gör om Sverige framkommer att svenskarna blir en minoritet kring år 2060. Vad som också framkommer är att Danmark genom politiska beslut har lyckats ändra trenden på den demografiska utvecklingen.

Kyöste Tarvainen har skrivit ett brev till Sveriges alla riksdagsledamöter med uppmaning till besinning av den förda migrationspolitiken. I brevet bifogade han en rapport innehållande den statistik som visar hur svenskar går mot att bli en minoritet i sitt eget land. Arne Weinz tror inte att riksdagsledamöterna kommer visa särskilt stort intresse för denna rapport och dess oerhört allvarliga innehåll.

Ett allvarligt faktum som påverkar den demografiska förändringen är inte bara invandringen, utan också nativiteten. I Tarvainens rapport kan man även utläsa att muslimska kvinnor i genomsnitt föder betydligt fler barn än vad nordiska kvinnor gör.

Den numera avlidne forskaren HANS ROSLING propagerade för att utomvästliga kvinnor föder allt färre barn när deras ekonomiska situation förbättrades, något som Arne Weinz anser inte går att utläsa i statistiken gällande för muslimska kvinnor.

Arne Weinz ser en avsevärd skillnad mellan den europeiska invandringen som förekom under 1900-talet jämfört med den utomeuropeiska som nu pågått ett antal decennier. Han anser att islam inte är kompatibelt med västerländska samhällen. Den islamska läran handlar om erövring, vilket återkommande har visats genom historien.

Även om det enligt Tarvainens prognos är ett tag kvar innan svenskarna blir en minoritet i landet som helhet, visar verkligheten i dag att enklaver med muslimsk dominans byggs upp i område efter område.

Det är svårt att förstå den likgiltighet eller i bland till och med positivism som den förändrade demografin bemöts med i Sverige men också andra västliga länder.

Arne Weinz ser hur det svenska samhället utsätts för allt mer attacker i syfte att bryta ner det enhetliga och stabila. Det är inte bara den muslimska invandringen utan även HBTQ-rörelsen, feminismen och nu senast den antivita ”Woke-rörelsen” där kommersiella storföretag är med i kritiken mot det traditionella västerländska samhällena.

Arne berättar att Muslimska brödraskapet har uttryckt att Sverige är det lättaste målet att ta och att Sverige därför är ett strategiskt mål för att erövra Västeuropa. Vi kan räkna med att demokrati, mänskliga rättigheter, kvinnors jämlikhet och åsiktsfrihet kommer inte längre att kunna ses som självklarheter, om de lyckas.

Vad som i grunden ligger bakom denna demografiska förändring kan spekuleras i. Det är knappast endast en orsak eller agenda som är gällande, snarare en rad olika drivkrafter. De multinationella företagen önskar överstatlighet och fogliga konsumenter och driver på för sådan utveckling. I Sverige som inte haft krig på 200 år har i stället många människor invaggats i trygghet och ser därför inte faran med denna utveckling av att den egna etniciteten går mot minoritetsstatus. Sammantaget blir situationen precis som namnet på Arne Weinz bok; En perfekt storm.

(Boken finns i vår butik för 239 kr inkl frakt.)

Jesussajten
::

Dela detta!

Sparka riksdagen, ta in kunnigt folk! – SwebbTV Lördagsintervju 84

SwebbTV:s intro:
ARNE WEINZ är entreprenör och har varit VD i flera stora bolag. I det här programmet berättar han om sitt arbete som företagare. Arne Weinz har också ett brinnande samhällsintresse och är orolig för utvecklingen i Sverige.
EU går nu ut med stora stöd till södra Europa där även Sverige står som borgenär. Arne tror att Sverige därigenom blir så skuldsatt att vi aldrig kan lämna EU.
Han har gett ut skönlitterära romaner som beskriver hur Sverige blir utsatt för ett islamistiskt angrepp med start år 2027. Och det är något vi talar mer om i slutet av programmet.

Tillsammans med två kompanjoner startade Arne Nordens första call-center med namnet Datasvar år 1991. Verksamheten hamnade efter lite övervägande i Sveg i Härjedalen. Redan från Start anställdes 10 personer för att arbeta med PC-support åt privatpersoner. Så småningom fick de istället uppdrag som support åt Lotus och Microsoft vilket var mer lönsamt.

1996 sålde de Datasvar till ett amerikanskt bolag med liknande verksamhet som drev verksamheten vidare i Sveg, en verksamhet som fortfarande pågår.

Några år senare, år 1999, beslutade Arne Weinz tillsammans med sina tidigare kompanjoner att starta ett nytt bolag som fick namnet Excellent. Verksamheten växte och hade så småningom uppemot 2000 anställda.

Arne berättar att affärskulturen har stora skillnader i de Nordiska länderna. Arne tror därför inte att en union eller motsvarande mellan de Nordiska länderna är möjlig.

Han bedömer att en viktig orsak till de svenska företagens framgångar i många fall är att vi har våra råvaror, exempelvis trä och järnmalm. Detta har gett upphov till bolag som jobbar med dessa ting och som sedan blivit framgångsrika internationellt.

Deras bolag Excellent köptes 2006 av riskkapitalbolaget Nordic Capital som slog ihop det med ett bolag som hette Tradimus. Även en mängd andra bolag införlivades i koncernen som fick namnet Aditro.
Tradimus ledning fick bli chefer för koncernen vilket enligt Arne berodde på att de hade hög lönsamhet. Detta byggde på ett mycket lönsamt hemligt kontrakt. De hade också sålt in sig som ett utvecklingsbolag. Det visade sig senare att det lönsamma kontraktet inte existerade men då hade ledarna för Tradimus tagit sin köpeskilling och lämnat verksamheten som nu hade fått betydligt sämre lönsamhet.

Efter en tid visade det sig att koncernen hade misskötts allvarligt och att verksamheten gick med 10 miljoner per månad i förlust. Då kontaktades Arne Weinz och hans kompanjoner av Nordic Capital och de fick frågan om de var intresserade av att försöka rädda verksamheten. De var tveksamma men efter att säljaren stoppat in en rejäl summa i kassan för att klara driften, beslutade de att ta över bolaget.

De rensade upp i verksamheten och lyckades göra sig av med en förlustbringande verksamhet i Danmark där Danmarks statsministers son var VD. Arne menar att det är svårt att göra affärer i Danmark p.g.a. att vi har så olika sätt att samarbeta.

I Sverige hade de goda relationer med personalen som ställde upp för att rädda verksamheten och efter någon tid var verksamheten lönsam. Då kunde Arne och hans kompanjoner sälja bolaget med god förtjänst.
När det gäller företagsledning är hans princip att ha öppenhet och omtanke om medarbetarna med rimliga avtal. Det är principer han gärna skulle se i ledningen av Sverige.

I sin bok “Den snabbaste Vägen” berättar han om sina erfarenheter som entreprenör.

Vi går över till att diskutera styrningen av samhället och Arne Weinz säger att han skulle ge riksdagen sparken om han kunde. Han anser att de saknar både utbildning och erfarenhet. Vi har en skadlig åldersfixering i Sverige, menar han, vilket gör att personer utan erfarenhet får alldeles för stora ansvar.

Vi går över till att diskutera hans böcker “Perfekt Storm” och “Landet som ingen ägde”. De handlar om ett scenario som innebär ett islamistiskt övertagande av Sverige.

Arne är orolig över situationen i Sverige och att vi inte har någon kontroll över vilka som vistas i landet. Han menar att det är många företagare som delar hans oro. Om ledarskap i ett bolag skulle fungera som Sveriges ledarskap skulle bolaget omgående sluta fungera, tror Weinz.

Han skulle vilja se en politik som arbetar för medborgarnas bästa. EU går nu ut med stora stöd till södra Europa där även Sverige står som borgenär. Arne tror att Sverige därigenom blir så skuldsatt att vi aldrig kan lämna EU.

Jesussajten
::

Dela detta!

SwebbTV:s problem med YouTube & arbetet med ny plattform

SwebbTV: “Vi kan inte ladda upp program på youtube närmaste veckan.

Det är olyckligt med tanke på att vi har flera viktiga program på väg fram och som berör viktiga frågor inklusive uppföljning av kommunens hantering av de gamla.”

SwebbTV “jobbar vidare med sina program och arbetet med plattformen fortsätter.”

Har Du sett WEBBUTIKEN?

Jesussajten
::

Dela detta!