SVERIGE Varför SVT och SR när nya nätmedia – såsom SwebbTV – gör ett bättre jobb?

Vad ska vi ha SVT och SR till om de nya nätmedierna gör ett bättre jobb?

 

 

MXp-BLOGGENS KOMMENTAR:

Varför SVT och SR när det finns nya alternativmedia med journalistik som fullgör sitt uppdrag; nämligen att avslöja det korrupta i politiken och visa på sanningen. Den sanna journalistiken har ett profetiskt uppdrag.

 

SVT och SR saknar drivet att gräva. Man nöjer sig med de medieinterna utmärkelserna. Dplay 2015 års mediala inovation. Eller till exempel 2019 års bästa dokumentär i TV4.

 

SwebbTV är en av de många nya alternativmedierna. De nya mediekanalerna tillsammans med utländsk media bidrar till att sanningen och lögnen om verkligheten avslöjas.

 

//Dag Sr

 

 

+++

 

Dela detta!

Debattklimatet skapar många rädda människor

– Människor är rädda för att säga högt vad de tänker. Om invandring, om brottslighet, om feminism, om klimatet, om media… De är rädda för att någon ska höra, att de ska få sparken från sitt arbete, bli socialt utstötta eller bli uppringda av en hotfull journalist (…) Vissa är rädda för att bli kallade brunråttor bara för att de har en avvikande åsikt. Eller för att de anser att även ytligt sett enkla företeelser måste gå att ifrågasätta, menar Jens Ganman i boken En brunråttas Bekännelser.Jesussajten
::

Dela detta!

Donald J Trump tar kontrollen över Federal Reserve Bank [FED]

President Donald Trump bryter ett 250-årigt järngrepp av “Royal Political Elite” och deras Centralbanker.

Sedan 1760-talet och uppkomsten av Rothschilds Bankimperium har världen hållits gisslan av de globala bankfamiljerna. Ledda av Rothschilds skapades det största organiserade brottssyndikatet på jorden – större än alla andra brottsyndikat tillsammans – mer brutalt och blodtörstigt och ändå helt synligt för alla. De har bortfört, torterat, utpressat och mördat alla sina motståndare för att hålla kontrollen. De startade de flesta krig i historien. De invaderade länder och slog ned allt hot med brutal kraft om och om igen. De har mer blod på sina händer än alla andra brottssyndikat tillsammans. Många ärliga ledare, presidenter och premiärministrar har försökt befria sina länder från Rothchildsimperiets järngrepp denna period; men hittills, på över 250 år, har ingen lyckats.

Intill NU…

President Trump har tagit över USA:s Federal Reserve Bank [FED]. Det skedde under de sista två veckorna i mars detta år. Utan fanfarer, Tweets eller massiv exponering i media. Med ett listigt drag har Trump nu fullständig kontroll över världens största Centralbank – utan våld eller blodutgjutning – genom att helt enkelt låta FED underställas USA:s Finansdepartement.

Jesussajten
::

Dela detta!

SWEBBTV Nyheter

INNEHÅLLET i SwebbTV Nyheter 24 januari 2020:

Krav på avgång
Domedagssekten
245 miljoner Kristna hör till de mest utsatta religiösa grupperna i världen
En ny myndighet för psykologiskt försvar planeras att bildas
Fler åldringsrån i Södra Sverige
En ny trend härjar bland svenska feminister
Österrike en naturlig partner till Ungern enligt Viktor Orban
Rån på landsbygden
Palmeutredningen bör läggas ner

Nyhetsrapporteringens innehåll i SWEBBTV Nyheter hittar du inte i Aktuellt, Rapport, TV4 Nyheter.

Statstelevisionen inklusive Sveriges Radio sänder i princip enbart propaganda under kategorierna klimatreligionen, feminism och kultur.

Jesussajten
::

Dela detta!

DEN HELIGA FAMILJEN – Maria, Josef och JesusbarnetJesussajten
::

Dela detta!