WHO: Största hotet från Covid-19 är bristen på ledarskap

Tedros Adhanom Ghebreyesus som är chef för WHO använder Wuhan Flu-viruset för att driva en marxistisk agenda på flera sätt.

I videoklippet här nedan talar han så väl om “climate scam” som om subtila attacker mot Donald Trump. Härvid tilläggs data med aldrig tidigare skådade åtgärder för att bekämpa en sjukdom med mängder av bedrägerier; allt bara egentligen en intrig för att avsätta Donald Trump.

H/T: Vlad Tepes blog

Jesussajten
::

Dela detta!

DEN HELIGA FAMILJEN – Maria, Josef och JesusbarnetJesussajten
::

Dela detta!

Feminismen i Riksdagen kapad av kulturmarxismen

Jeander

KÄLLA: Jeanders Bilder

Vilken ras tillhör den den Svarta hunden? i Jeanders Rastgård

De 7 feministiska partiledarna talar sitt tydliga språk om att tysta allt tal om islamiseringen.

MERA om islamiseringenSwebbTV, i talet av Tania Groth, på bloggen MXp

Enbart den svenska texten av talet för kopiering och spridning.

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , ,
::

Dela detta!

Feminismen är ett av Västvärldens största problem

EN DANSK-KANADENSISK FEMINIST redogör för varför hon förkastar en modern radikalfeminism som ”blivit till ett monster” som hon inte längre känner igen.

Detta är ett tal som har framförts av TANIA GROTH under Frihetsturnén mot islamisering som anordnades av JAN SJUNNESSON juli 2016. Texten nedan är översatt till svenska av Jan Sjunnesson. Se också: SwebbTV och länk direkt till talet.

* * *

FEMINISMEN: Ett av Västs största problem

FEMINISMEN har radikaliserats och är möjligen nu ett av västvärldens största problem. Med säkerhet spelar den en stor roll i Sveriges nuvarande elände.

Feminismen har, istället för att vara befriande, blivit ett gissel. En nästan militant elitistisk ideologi. En en gång positiv idé har blivit galen. Och det skadar oss mer än vi kanske tror. Bland flera negativa egenskaper har den skapat en kultur av självhat bland män som gör dem oförmögna att nu stå upp och skydda sitt land när det behövs som mest.

DET SEDAN ÅRATAL stolta lejonet i vapenskölden för Sveriges Nordic Battle Group hade en erigerad penis. Rasande på denna manliga symbol klagade en grupp av kvinnliga soldater och skickade in sitt klagomål till EU-domstolen – och svenska politiker som redan var feminiserade intill okunnighet skickade samma till sin domstol – som villigt bort den felaktiga lemmen. Lejonet var kastrerat. Bokstavligen kastrerat.

Nu kan jag inte låta bli att jämföra denna kastrering med den svenska staten idag. Sveriges män har nu blivit kastrerade och feminiserade och ses i huvudsak som ofarliga. Uppenbarligen är det ett farligt tillstånd eftersom de är oförmögna att skydda Sveriges kvinnor och unga flickor under den mest fruktansvärda kris med massvåldtäkter i modern tid.

FEMINISM handlar inte längre om kvinnors rättigheter utan är ett avsiktligt marxist-feministiskt maskineri som satts igång för att rasera den västerländska civilisationens tempel.

Den danska debattören Iben Thranholm skrev nyligen – och det är svårt att inte hålla med henne:

“Bristen på manlighet i den europeiska kulturen gör dem maktlösa inför det politiska och kulturella kaos som har eskalerat tillsammans med ökad invandring.”

Och jag också helt överens med henne när hon skrev att “bristen på manliga dygder är den bakomliggande orsaken till problemen med invandringen.”

Och i själva verket är detta vad denna invasion av mestadels muslimska invandrare var menad att göra.

FÖRSVARARE av islam hävdar att islam har kapats av våldsamma extremister. En 10 minuters läsning av vilken islamisk skrift som helst kan visa för de som bryr sig om att läsa att detta inte är sant. Islamisk jihad är central dogm för islam.

I SJÄLVA VERKET ÄR DET FEMINISMEN som har kapats, tillsammans med dagens grupper för judars och svartas rättigheter. Kapade av marxister, som använder äkta historiska orättvisor angående kvinnors rättigheter och svartas rättigheter och även Förintelsen, för att bedriva en kommunistisk agenda. Feminism idag är kvinnofientlig och bedriver bondfångeri för islam, precis som Soros-finansierade falska judiska grupper som “J street” , låtsas handla om judarnas rättigheter medan de arbetar mot Israel. Och “Black Lives Matter” arbete för att skapa hat mellan vita och svarta människor i Amerika och utanför.

SVERIGE VAR EN GÅNG både ett folk och ett land som hade en stjärnstatus runt om i världen. Ett folk som hade skapat det perfekta samhället av jämlikhet och frihet. Och det var så och det var hyllat och firat över hela västvärlden. En slags supermakt. Inte en militär supermakt, inte ens en ekonomisk supermakt med tyngd för att kasta runt.

Men en supermakt av det slag som skapar legender. Det perfekta samhället gjord av jämlikhet, frihet och ekonomi – där allt gick upp i en perfekt och högre helhet.

En berättelse lite som kung Arthurs Camelot. En berättelse nästan för bra för att vara sant – och tydligen har det varit just så.

OCH ÄNDÅ HAR nu, mitt systerland Sverige, cancer – och den växer. Dess kärleksaffär med den av marxister kapade feminismen har förstört en sund jämlikhet och gjorde det sjukt med en oförtjänt moralisk överlägsenhet, så att nu säger till och med Norge att de inte kommer att ta några svenska flyktingar när grannlandet slutligen kollapsar.

Denna cancer kallas feminism. Eller ska jag säga kulturmarxism som nu har smittat alla nivåer i samhället, eftersom denna feminism verkligen inte har någon likhet med den feminism som den en gång var – eller tänkt att vara.

Som ursprungliga feminister bör det reta oss alla.

I sin linda och senare betydde feminism något bra. Den innebar lika rättigheter och lyfte upp kvinnors ställning i samhället – inte som den är nu när den slår och klämmer till andra människor, oavsett om de är män – eller kvinnor av ditt eget slag eller andra.

Och konstigt nog verkar islam att vara undantagen från det marxistiskt-feministiska angreppet på våra kulturer.

Och varför är det så?

EFTERSOM DEN MODERNA FEMINISMEN, liksom homosexuella rättighetsgrupper, stödgrupper för alternativa sexuella praktiker, svarta folkgrupper, judiska grupper och andra för många att nämna, faktiskt har stulit sin moraliska auktoritet från de grupper de låtsas att representera.

När vad många av dem istället i verkligheten är George Soros finansierade, kulturmarxistiska murbräckor mot den klassiska civilisationen, och är uttänkta för att använda den moraliska auktoritet som vi själva gett dessa grupper beroende på deras tidigare svårigheter, som vapen mot hela vår kultur, rättssystem och organisationsprinciper .

Detta är inget mindre än ett krig som utkämpas mot vårt innersta väsen.

Kom ihåg orden från den berömda palestinska mördaren och islamska konvertiten, Carlos “Schakalen”.

“Endast en koalition av marxism och islam kan besegra USA”.

Vi kan ersätta USA med västvärlden för det gäller fortfarande.

FEMINISMEN ANVÄNDES för att kvinnor skulle stå för sina rättigheter som kvinna, inte kastrera sina män och ignorera sina systrar i svåra situationer. Den innebar jämlikhet, inte överlägsenhet. Den innebar en kollektiv frihet, inte bara frihet för vissa.

En gång i tiden kämpade starka skandinaviska kvinnor, de verkliga feministerna, länge och hårt för jämställdhet, och vi här i Skandinavien uppnådde jämställdhet.

Detsamma gällde över hela världen i demokratier för de olika grupper som fick kämpa för lika möjligheter i samhället i stort.

Den amerikanska medborgarrättsrörelsen, till exempel under Martin Luther King. En man som i dag skulle kallas “högerextremist” av dagens vänster.

När vi börjar förstå att alla dessa grupper är kapade, och inte islam som i själva verket är trogen sina historiska principer av våldsamma erövringar och brutal kontroll av andra kulturer och folk, inser vi den bekväma samstämmigheten mellan moderna feministiska grupper och islam.

SAMMA SAK MED ‘Black Lives Matter’, som aldrig bekämpar problem när äkta orättvisa begås gentemot svarta eftersom det skulle skapa ett bättre samhälle. De orsakar bara upplopp när en polis skjuter en svart man och kanske hade fog för det – för detta kaos kommer att förstöra våra samhällen – och omfattande förstörelse av våra samhällen är deras mål.

De är inte annorlunda än feministiska grupper som skapar fientlighet mot infödda svenskar och bortser från eller minimerar de fasor som muslimer begår mot svenska kvinnor, som massvåldtäkter, mord.

DEN SVENSKA POLITIKERN Barbro Sörman sade nyligen: “Det är mycket värre när svenska män våldtar kvinnor än när invandrare gör det. Jo, du förstår, att när svenskarna våldtar, gör de det trots att de tror på jämställdhet”.

Och plötsligt faller allt på plats.

Moderna identitetsgrupper är inkräktare som stjäl den moraliska auktoritet som svagare grupper fått på grund av tidigare orättvisor mot dem, i syfte att beväpna sig mot riktiga liberaler.

Vi är inte högerextrema. Vem vet ens vad det längre innebär. Vi är de som vill att västvärlden ska blomstra.

Vi är de verkliga liberalerna som Thomas Jefferson och de stora liberala filosoferna i Europa som John Locke, Voltaire, Kant och James Mill.

MODERNA FEMINISTER är falska feminister – låtsasfeminister – eftersom de har gjort det helt klart att de inte bryr sig om vad som händer med andra kvinnor. Istället gör de kvinnor till mål för islamisk aggression och sedan skylla de resultatet på det mest rättvisa landet i världshistorien.

De gör bokstavligen kvinnor till offer och förstör kvinnors rättigheter – tillsammans med resten av våra rättigheter – om de vinner.

TILLSÄTT ISLAM och du har en dödlig cocktail.

Kvinnor över hela Sverige trakasseras, antastas och våldtas i en aldrig tidigare skådad takt av muslimska män som inte har någon kulturell respekt för kvinnor. Det har blivit fasansfull normalitet. Detta ses knappt ens som nyheter numera och inte är längre förvånad.

Kvinnor som våldtas, knivhuggs, antastas, trakasseras av muslimer ska skyddas av vansinniga strategier som gummiarmband med texten “Tafsa inte”.

Denna galna “strategi” är häpnadsväckande – och ungefär lika användbar som den tyska strategin att hålla migranter på en armlängds avstånd. Faktiskt mindre användbar eftersom dessa muslimer för det mesta inte läser svenska.

Men egentligen, om du behöver ett armband för att tala om för dig att inte sexuellt antasta någon, kommer ett armband inte att göra det och det är löjligt att tänka så. Som det visade sig vid den senaste musikfestivalen där 5 kvinnor våldtogs och 45 var sexuellt trakasserade hade vissa av invandrarmarodörerna själva “Tafsa inte” armband!

VI ÄR MITT I den värsta tänkbara situationen, den perfekta stormen. Medan marxister förklädda till feminister har förföljt och förtalat, i huvudsak kastrerade, svenska män, har inkräktarna, mestadels unga muslimska män , inte glömt sin manlighet och de tar, precis som alla inkräktare, vad de vill – obehindrat. De ser en mjuk nation av mjuka män och en mjuk regering som är ovillig att ta itu med problemet.

Vi nyttiga idioter ser inte hur kulturmarxisterna använder berättelser om hederliga människorättsgrupper som vapen, vilket har gett dem ett smörgåsbord av mjuk kvinnlighet – och det finns ingen kvar att kämpa för dig eller för att skydda dig eller din kultur och dina lagar – eftersom du har tagit de flesta som kunde ha bekämpat angriparna ut ur spelet!

Återigen är detta ingen tillfällighet.

ISLAM ÄR MARXISTERNAS FRÄMSTA VAPEN som kan riva ner vår fredliga och samarbetsvilliga civilisation. Islam är den perfekta mördarmaskinen. Och med den oheliga alliansen mellan den av marxister kapade feminismen, beväpnade falska grupper för svarta och andra mestadels falska identitetsgrupper, kan vi nu se kanten på stupet.

Det är heller ingen tillfällighet att vänstern kräver säkra utrymmen, ”safe spaces”, mot förnuft och åsikter de inte delar, utan aktivt försöker att förstöra riktiga säkra utrymmen för kvinnor såsom damtoaletter, omklädningsrum eller skolduschar.

Dessa riktigt säkra utrymmen för kvinnor har förstörts genom dekret i stora delar av västvärlden redan. Och grupper som påstår sig vara feministiska grupper är delvis ansvariga.

Återigen faller allt på plats när man inser att avsikten var att dekonstruera oss.

JAG BER ER att ni tar bort slöjan av okunnighet och så ni ser. Jag ber er att stå upp för svenska värderingar och svensk kultur och att skydda dem med era liv – att kämpa för dem. Och jag ber er att förkasta den falska feministiska berättelsen med sina lögner och manipulationer och ta tillbaka er stolthet för era respektive kön och för att hylla dessa skillnader. Eftersom män och kvinnor är olika! Vi har olika styrkor och förmågor och de är båda lika viktiga och båda behövs.

DET ÄR DAGS att bestämma sig och dessa val kommer att få konsekvenser.

Inte bara för oss själva, men för våra barn och de villkor under vilka vi som ett folk kommer att existera.

Den typ av val som våra förfäder har utkämpat blodiga krig.

Existentiella val.

Denna konflikt är på väg in i en ny fas. Och vi borde alla vara beredda att göra vår del oberoende av vilken del som kan det kan vara.

Detta vansinne måste stoppas!

Eftersom ett krig utkämpas mot oss – och vi måste erkänna detta.

Och ta inte bara mina ord för allt detta! Var nyfiken, läs om kulturmarxismen och läs om vänsterns agenda för att dekonstruera våra samhällen, förstöra vår kultur och våra värderingar.

Hela vår framtid beror på detta, särskilt eftersom er regering driver denna destruktiva agenda.

Om våra kulturer och folk ska överleva är det dags att vakna upp.

* * *

MXp om Tania Groth: Feminismens kastrater

INTERVJU med Tania Groth

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , :: Updated 14/10 08:20 ::

Dela detta!