VÄRLDEN Oligarkin har tappat masken

Lars Bern: Kina och Ryssland stoppar megarika att roffa åt sig politisk makt

 

“I presidentvalet 2016 utmanade Donald Trump globalisterna och gjorde sig till tolk för vanliga amerikaner, vilket mot alla odds förde fram honom till en valseger. Oligarkin var så säkra på att rigga valet till förmån för sin kandidat att man underskattade den folkliga kraften bakom Trump. I årets val bestämde man sig för att inte lämna något åt slumpen för att bli av med Trump. Oligarkerna pumpade in pengar i kampanjen mot Trump, deras korrumperade handgångna inom ”den djupa staten” ställde upp och samtliga MSM bedrev en formlig häxjakt på honom. Ett land där media censurerar landets president och den ena kandidaten i ett val kan inte med bästa vilja beskrivas som en demokrati och absolut inte ett föredöme,” skriver Lars Bern. 

 

Och oligarkin såg nu till att valet 2020 riggades till seger för de verkliga makthavarna. Vi får se vad som händer den 14 december och under tredje veckan i januari. 

 

 

LÄS hela textenhttps://newsvoice.se/2020/11/lars-bern-kina-och-ryssland-stoppar-megarika/

 

***

 

 

.

Dela detta!

PERSONLIGT Nyhetsbrev Nr 4

NYHETSBREV

 

HÖGST PERSONLIGT – Om hur det är att inte vara politiskt korrekt; att inte ha samma värdegrund som Stefan Löfven, Annie Lööf, SVT, Sveriges Radio eller MSM och DN.

 

Egna anhöriga vill inte bli förknippade med mig; inga kommentarer på Instagram, tack! 

 

Politiker och massmedia kallar dissidenter för rasister och fascister. En dotter vill inte ses med mig. En son förbjuder sin far att i sin nättidning citera något av sina poem.

 

Nu får det vara slut med detta statliga förtryck där anhöriga splittras och hånas. Demokratin med åsikts- och yttrandefriheten tillhör i praktiken svensk nutidshistoria; och inte verkligheten.

 

Höstens Alternativa bok- och mediemässa – den första i sitt slag – spelades in den 26 september i Stockholm och publicerades den 10 oktober.

 

Föredragen, panelsamtalen och intervjuerna från ett stort antal sammanhang visar tydligt att nu ska vi tillsammans sätta stopp för den autokratiska och globalistiska utvecklingen; makteliten har indoktrinerat den stora massan.

 

Vi inom alternativrörelsen kommer att fortsätta än mer aktivt att stå upp för sanningen om verkligheten. Vi ser tydliga tecken på det mediala och statliga haveriet. Vi står för hoppet. 

 

 

Se agendan nedan. Klicka på det inslag du vill se så hoppar du direkt dit.

00:00:00 – Intro

00:03:58 – Tal 1. Katerina Janoush

00:07:46 – Panel 1. Kända journalister i alternativmedia

00:37:52 – Tal 2. Peter Springare

00:43:33 – Panel 2. Modiga författare mot strömmen

01:15:15 – Tal 3. Mikael Willgert

01:25:42 – Intervju 1. Staffan Mörner om hans bok: Borde man oroa sig för klimatet?

01:29:45 – Intervju 2. Åke Blomdahl om hans konst

01:34:03 – Tal 4. Lars Bern (förinspelat)

01:41:37 – Panel 3. Företagare för yttrandefrihet

02:07:20 – Tal 5. Runar Søgaard talar om sin bok: Om allt går åt helvete, så följ inte efter!

02:19:21 – Panel 4. Kända influencers och poddare i alternativmedia

02:46:29 – Intervju 3. Magnus Stenlund om hans bok: Den eldrökta (förinspelad)

02:51:13 – Intervju 4. Vavra Suk Nya tider

02:54:08 – Intervju 5. David Bergqvist om Nationella arvsfonden

02:57:38 – Intervju 6 Katerina Janouch om boken: Flykten från folkhemmet

02:58:18 – Tal 6. Arga Blatten (förinspelat)

03:05:23 – Tal 7. Jonas Nilsson, Palaestra media

03:11:07 – Panel 5. Före detta etablissemangskändisar som bytt sida

03:34:45 – Intervju 7. Lennart Matikainen om hans bok: Anstiftarens löfte

03:37:09 – Intervju 8. Håkan Johansson om sina böcker

03:40:53 – Intervju 9. Arne Weinz om hans böcker: Landet som ingen ägde, Perfekt storm.

03:45:59 – Intervju 10. Markus Andersson om hans konst

03:49:05 – Tal 8. Karl Hedin om rättsövergreppet och sin bok

04:06:24 – Panel 6. Tunga profiler i alternativmedia

04:37:35 – Intervju 11. Jonas Nilsson om Logik förlag

04:39:28 – Intervju 12. Mats Dagerlind om samnytt

04:46:35 – Intervju 13. Jan Sjunnesson om sina böcker

04:48:44 – Intervju 14. Peter Springare om sin bok

04:53:08 – Intervju 15. Runar Søgaard om sin bok

04:59:02 – Panel 7. Röster som tänjer på gränserna

05:26:34 – Panel 8. Yttrandefrihet från alla håll

05:53:01 – Tal 9. Erik Almqvist, Exakt 24

05:59:36 – Avslutning

06:01:45 – Intervju 16. Eva Donell om välgörenhetsorganisationen Blågula korset

 

 

HÖGST PERSONLIGT Under det senaste decenniet har undertecknad sett, hört och förstått hur trångt det är i åsiktskorridoren. Inte bara trångt. Människor har förlorat sina jobb för att man haft avvikande politiska åsikter; fr.a. på grund av att man varit medlem i SD. Det allra svåraste är att uppleva hur  familjerelationer gått sönder. SD har blivit värsta näthatsobjektet. Det partiet får c:a en miljon röster om det vore val idag. Dissidenterna återfinns i en mängd olika grupperingar och intressenter, vilket blir tydligt vid Bok- och Mediemässan.

 

 

Adrian Merlins Citatsamling ger oss några tankekorn för vidare reflektioner

 

== Varför en ateist inte finner Gud:
«En ateist kan inte finna Gud av samma skäl som en tjuv inte kan hitta en polis.» (G K Chesterton var en brittisk författare, lekmannateolog, journalist och poet, 1874 – 1936.)

 

== Bitterhet mot någon:
«När du är bitter mot någon, bor hen hyresfritt i ditt huvud.» (Okänd)

 

== Blindhet:
«Inga är lika blinda som de som inte vill se.» (Okänd)

 

== Aktivitet & passivitet:
«Aktiva människor tänker om, passiva människor tänker: Om… »
(Pär Rådström)

 

 

//Dag Selander

Red. MXpblogg.se

 

Varje fredag nytt NYHETSBREV

Anmälan görs här: https://tinyurl.com/y5wzn8c6 

 

+++

 

.

Dela detta!

PERSONLIGT Nyhetsbrev Nr 2

NYHETSBREV

 

FRUKTODLARE MÅNS En låda Äpplen Aroma och en låda Päron Greve Moltke förärades Brita och mig av Måns från Gränna igår. Det är gott med fruktbärande vänner. Lika gott är det att få ge vidare.

 

Apropå fruktbärande vänner sitter just nu Råslätts Hemtjänst i köket och hjälper min fru att äta sin lunch. Samtidigt som jag sitter vid min laptop och skriver detta Nyhetsbrev. Dillköttgryta med rabarber och jordgubbskompott. När Cissi, Andrea och Valentina går hem kl 14 tänker jag ”Råslätts Hemtjänst” och Patrick som håller schemaläggningen – som basar över Hemtjänsten – måste vara den bästa Hemtjänsten i hela Småland.” Varför? De har efter några års hjälp hos Brita blivit hennes vänner.

 

 

Min spectrofobi har varit ett kapitel bland andra personliga svårigheter. Min fobi yttrar sig i att för allt i världen försöka hålla mig undan när det ibland ska fotograferas och filmas. Våra fyra barn – från 56 till 43 – fotograferar och filmar givetvis. Ett elände för en spectrofobist.

 

 

Förra månaden skulle jag förnya körkortet. Dessutom skulle jag fixa ett foto. Jag som inte ens vågat titta mig i spegeln skulle nu drabbas. Här kommer vänner in i bilden apropå spegeln. Brita säger – “Ring David! Han hjälper dig!” Förutom fobin lever vi i karantän, 78 och 80 som vi är. Åka buss. Nej. Ingen bil har vi.

 

David kommer på Dagen D och ”håller mig i handen” ända in till Transportstyrelsens entré. Idag har jag ett nytt foto, nytt körkort. Tack vare David. Tack David! Lovad vare HERREN!

 

VEM är Adrian Merlin? Nämnde honom i förra Nyhetsbrevet.  Adrian är en av mina vänner som Annandag Jul 2004 undrade varför jag inte skulle kunna starta en blogg… Dagen efter på Tredjedag Jul fick han som förste besökare titta in på bloggen MXp. Under åren har Adrian medverkat med ett otal blogginlägg. Han är förutom att vara mc-frälst också citatsamlare.

 

* Gud tror inte på ateister:

«God tror inte på ateister. Därför existerar inte ateister.» (På en kyrkas anslagstavla)

 

* Kamp mot sig själv:

«Den som sitter tyst i sin ensamhet har undkommit tre krig: att höra, tala och se. Men mot en sak måste han ständigt kämpa: mot sitt eget hjärta.» ( Den helige Antonius, även känd som Antonios Eremiten eller Antonios den store, var en egyptisk eremit, ökenfader och abbot, 251 – 356 )

 

* En kristen:

«När en kristen är på fel plats är hans rätta plats tom.» (  T J  Bach, var antagligen pastor och levde 1881 – 1963 )

 

 

Till denna veckas NYHETSBREV skriver Adrian:

– I slutet av 2004 hänvisade Dag till en video där det påpekades att det fanns 25% utlänningar i Malmö. Jag blev både överraskad och irriterad av den nyheten. Ghettobildning är av ondo, anser jag. Allt sedan dess har jag intresserat mig för politik både i Sverige och i andra länder. För varje år som går blir världen allt mindre bland annat p g a handel och förbättrade kommunikationer. Att tipsa Dag om lämpliga artiklar är ett sätt för mig att påverka läsaropinionen.   

Dag är orädd. Han tar upp ämnen och problem som de etablerade medierna inte vill eller vågar ta upp! Det är en viktig uppgift i Åsiktskorridoren där man endast får “tänka vänsterut”.    

Adrian Merlin

 

 

VARFÖR HAR SVERIGE MÖRKAT ESTONIAKATASTROFEN?

Häromdagen avslöjades vid mötet i Stockholm mellan Estlands premiärminister Jüri Ratas och Stefan Löfven att man talat om de nya uppgifterna om hålet i Estonias skrov.

 

Swebbtv intervjuar ett antal personer om den nya Estoniainformationen.

 

När man ringer estländaren och författaren Juri Lina berättar han hur diskussionen går i Estland och att Estlands premiärminister startar en teknisk utredning för att klarlägga orsaken till förlisningen. I estnisk press har det också avslöjats att Margus Kurm (f.d. statsåklagare) – som ledde den estniska regeringens utredning av Estoniakatastrofen åren 2005-2009 – sagt att Sverige ljög oss rakt i ansiktet genom att mörklägga ett antal fakta.

 

 

Den svenska undersökningskommissionen menade att alla avvikande fakta var konspirationsteorier; politikerna och mainstream media hånade dem som hade avvikande uppgifter och kallades “konspirationsteoretiker”. Fartygets öde har hållits hemligt i nästan 26 år.

 

Vad Stefan Löfven och hans s.k. “experter” i frågan än säger under första veckan i oktober ska konstateras att Estland har beslutat om en ny utredning.

 

Sanningen kommer att visa att katastrofen den 28 september 1994 är den största sjöfartskatastrofen någonsin med 852 dödsoffer. Högst intressant är också att polis från Palmekommissionen fanns med i den svenska utredningen.

 

Det finns tydligen samband mellan Sveriges två största och ouppklarade katastrofer. Båda har mörklagts, sanningen har hemlighållits för det svenska folket. Det är inte så underligt att folk i gemen inte har något förtroende för myndigheter och politiker. Politiker och MSM har inte gjort sitt jobb.

 

 

VIDEOINNEHÅLL:

 

1. Stefan Torssell 3 min in i programmet

 

2. Håkan Bergmark 12 min 45 sek

 

3. Micke Fridebäck 19 min 40 sek

 

4. Henning Witte 33 min 45 sek

 

5. Juri Lina 46 min 10 sek

 

6. Bernt Östling 58 min 30 sek

 

7. Lars Bern 64 min 10 sek

 

 

 

 

SWEBBTV:s program

 

 

 

 

+++

 

 

Dela detta!

“Corona är inte mycket värre än en normal säsonginfluensa”

“Corona är inte mycket värre än en normal säsongsinfluensa.

Den dramatiska utvecklingen i Kina handlar om att antalet smittade i själva verket är mycket högre än vad som har angivits.

En skillnad mot en vanlig influensa är att hela jordens befolkning saknar immunitet vilket gör att de allra flesta kommer bli smittade förr eller senare. Mycket tyder på att smittan i de allra flesta fall ger förhållandevis lindriga symptom.

Problemet är det stora antalet smittade, vilket gör att belastningen på sjukvården blir mycket stor, trots att dödligheten kanske är mindre än en procent.

I Sverige har sjukvården rustats ner så kraftigt att den enda rimliga strategin är att minska hastigheten i spridningen så mycket det går, så att inte alltför många blir sjuka samtidigt.

Den snabba spridningen globalt beror på det stora resandet vilket inte är möjligt att fortsätta med i det långa loppet, om vi vill motverka allvarliga pandemier,” skriver MIKAEL WILLGERT, Svensk Webbtelevision, sammanfattningsvis om videon KONSEKVENSERNA AV CORONASMITTAN.

SE OCKSÅ MXp: Coronavirus-pandemin, Den yttersta tiden och Bibeln

Jesussajten
::

Dela detta!

SVERIGE: Om en stat i totalt förfall

SwebbTV: “Lars Bern förklarar att massmigrationen, det ökande våldet, klimatskrämseln och bluffen om bränderna i Amazonas drivs av samma krafter, nämligen de internationella finansintressen vi kallar “Globalister”.

Att garantera medborgarnas trygghet är statens viktigaste uppgift men regeringen och riksdag vet idag inte hur de ska få gängbrottsligheten och den eskalerande kriminaliteten under kontroll.

Mer än hälften av poliserna planerar att söka sig från polismyndigheten, vilket inte är så konstigt med tanke på de personer som har varit chefer inom polisen.

Vi tittar på ett klipp från SVT Agenda där inrikesminister Mikael Damberg vill ha med alla partier förutom Sverigedemokraterna i samtal om den eskalerande brottsligheten. Detta är märkligt eftersom det är SD som först har slagit larm. Dessutom verkar Damberg inte vilja associera problemen med invandringen trots att barn till utrikesfödda står bakom gängbrottslighet och är den mest brottsbelastade gruppen i Sverige enligt den studie som nyligen har genomförts av “Det goda samhället”.

Moderaternas ledare Ulf Kristersson kräver handling men det saknar trovärdighet eftersom partiet inte har tagit avstånd från Fredrik Reinfeldts politik, som ligger bakom en stor del av problemen.

Varken Damberg eller Kristersson har kapacitet att lösa dessa problem enligt Lars Bern.

Morgan Johansson påstår i Rapport att vi är skyldiga att ta emot denna mängd människor men enligt Bern är vi inte skyldiga att ta emot på ett annat sätt än våra grannländer gjort.

Vi kommenterar krisen i Filipstad och att kommunerna blir tvingade att ta lån för att skjuta problemen på framtiden. Detta är exakt den utveckling de internationella finansintressena vill se. Den ökande belåningen är en sofistikerad form av livegenskap som gör att människor inte vågar protestera, förutom att de blir fattiga.

Lars Bern menar att orsaken till att Socialdemokraterna inte tar i något av alla dessa problem, är att man ser personer i utanförskapsområdena som sina kärnväljare.

Det troliga scenariot är därför att problemen bara ökar. Enligt Bern klarar inte dagens politiker att lösa detta och allt är tecken på en statsmakt i upplösning.

Vi går över till att diskutera klimatfrågan och att en av klimatskrämselns förgrundspersoner, Michael Mann, har förlorat en förtalsprocess och har blivit avslöjad som bedragare. Orsaken är att han vägrat lämna ut information som beskriver hur han har tagit fram den kurva som har legat till grund för klimatskrämseln och som visade att temperaturen ökar snabbt. Kurvan saknar vetenskapligt stöd och måste anses vara ett falsarium.

För att gå vidare med klimatskrämseln, när vetenskapsmän bakom klimatskrämseln har avslöjats som bedragare, har etablissemanget gått över till att göra klimatfrågan till en religiös fråga, där Greta Thunberg lanseras som en messiasgestalt.

Hennes resa till USA i segelbåt har krävt att hela besättningen har flugits fram och tillbaka från USA. Hela projektet är ett rent hyckleri som har genomförts av grupper som står nära den internationella finanseliten. Båten hette tidigare Edmond Rothschild.

Lars Bern tror tyvärr att globalisterna kommer lyckas hålla klimatbedrägerierna vid liv genom att de har full kontroll över alla betydande medier. Även Nobelkommittén styrs av samma internationella finansintressen vilket bevisas av att Al Gore fick fredspriset för sin film ”En obehaglig sanning” som är full av lögner. Även Barack Obama fick fredspriset trots att hans politik inte alls syftat till fred, tvärtom. Lars Bern tror därför att Greta mycket väl kan få Nobelpriset.

Vi går vidare och kommenterar skrämseln om bränderna i Amazonas som inte alls är särskilt extrema jämfört med tidigare år. Dessutom har det visat sig, enligt en rapport från Nasa, att mängden bränder globalt minskat med 25 % de senaste decennierna. Orsaken till att Frankrikes president Macron har drivit denna falska propaganda är han är Rothschilds man. Finansintressena ogillar Brasiliens president som är nationalist och försöker därför skapa opinion mot honom.

Lars Bern förklarar också att talet om att Amazonas är ”jordens lungor” är helt fel, de producerar netto inget syre. Dessutom har atmosfären hela 21% syre medan mängden koldioxid endast är 0,04%

Innan vi avslutar kommenterar vi en undersökning i Dagens Industri att ”hållbara fonder” utvecklas sämre än index. Att fonden är hållbar betyder inte att din investering är hållbar.”

Jesussajten
::

Dela detta!

SwebbTV med Lars Bern om Liberalerna, USA, SVT, Northvolt

“Nyamko Sabuni gick i en intervju i Expressen ut och förklarade att
1. Visionen om det mångkulturella samhället måste begravas.
2. Färre ska lockas till Sverige och de som saknar asylskäl ska lämna landet – ”på en gång”.
3. Generösare regler för anhöriginvandring, som är en del av januariöverenskommelsen, är naivt och bäddar för en ny stor flyktingvåg.

Även KDs Ebba Bush Thor aviserar en åtstramning när hon säger att vårt asylmottagande ska vara som grannländernas.

Förra året gav Sverige fyra gånger så många uppehållstillstånd som resten av de nordiska länderna tillsammans.

Moderater menar i Expressen att regeringen ger en falsk bild av att flyktingkrisen är över. Sedan år 2000 har antalet uppehållstillstånd fyrfaldigat och är fler än 130.000 om året.

Lars Bern menar att KDs krav på familjeåterförening är begripligt men att den inte behöver ske i Sverige. Den kan mycket väl ske i deras hemland där resten av familjen finns.

Vi går över till att diskutera attacken mot oljetankers utanför Iran. USA anklagar Iran men Lars Bern menar att detta är en s.k. “false flag” operation och att det är USA som genomfört sprängningen för att markera mot Iran och eventuellt få en förevändning att attackera Iran. Detta följer samma mönster som tidigare i Irak, Libyen, Syrien och nu senast i Venezuela. Syftet med USAs attacker är enligt Lars Bern att tvinga dessa länder att fortsätta sin oljehandel med betalning i amerikanska dollar. Dessa länder har tidigare aviserat att sluta använda dollar för sin handel.

Lars Bern menar att Donald Trump har målat in sig i ett hörn. USA har helt enkelt inte realistisk kapacitet att ta över Iran.

USA har lagt ner enorma belopp på kriget i Irak men resultatet är att Irak har närmat sig Iran. Vi konstaterar att kostnaderna tas av de amerikanska skattebetalarna men de som drar nytta av alla dessa krig är den internationella finanseliten.

Vi diskuterar att “false flag”-attackerna verkar så uppenbart falska. Lars Bern nämner att de flesta amerikaner inte vet att det var tre skyskrapor som rasade vid attacken den elfte september. De flesta tror att det var två skyskrapor eftersom det var två flygplan. Att även den tredje skyskrapan sprängdes samtidigt har inte fått någon förklaring, vilket uppmärksammas av allt fler.

Vi diskuterar elbristen och att ett antal projekt och företag stoppas till följd av detta.

Lars Bern anser att Anders Ygeman måste ta ansvar för situationen i och med att den är en följd av regeringens planekonomi inom elförsörjningen.

Northvolt har fått ihop kapital för att starta en stor fabrik för batterier till elbilar i närheten av Skellefteå.Vi konstaterar att detta är ett intressant projekt men att det har en stor risk. Därför bör pensionsfonderna inte satsa pengar i detta. De bör följa index och inte vara utsatta för påtryckningar från politiker och lobbygrupper.

Aktuellt har haft reportage från den s.k. Domedagsglaciären på sydpolen. Glaciären skulle fungera som en propp som “kan gå ur”. Vi har svårt att förstå hur de har kommit fram till denna risk.

Vi tar även upp andra larm och konstaterar utifrån ett diagram över havsnivån att det inte hänt något speciellt sedan den fossila förbränningen startade.

Avslutningsvis kommenterar Lars Bern ett inslag i Aktuellt där man kommenterar det ökande antalet skilsmässor bland personer över 60 år.

Mikael kommenterar att det finns tre områden där SVT inte ger en trovärdig rapportering och det är

1. Massmigrationen

2. Klimatet

3. Familjen och allt som har med kön att göra

I detta reportage deltog en kvinna som var så glad att hon skiljt sig. Lars Bern menade att SVT följer en agenda och att de även borde skildra personer som inte var lyckligt skilda. Dessutom är det inte “hållbart” efter som singlar förbrukar mer energi mm”.


::

Dela detta!

SwebbTV intervjuar Lars Bern om Ullenhag, klimatuppror, SVT mm

SwebbTV “Vi inleder med att diskutera en artikel i Göteborgsposten där präster och artister uppmanar AP-fonderna att flytta pensionspengarna bort från den lönsamma sektorn för fossil energi.

Lars Bern förklarar att orsaken till att så många artister, som inte har relevant utbildning eller speciell kunskap, skriver på dessa upprop är att de hoppas på att få uppdrag. Det är en ren marknadsföring.

I sitt upprop skriver de om en mängd klimathot och Lars Bern går igenom några av dessa och förklarar på vilket sätt de är falska.

Dessutom är Sveriges möjligheter att påverka de stora ländernas utsläpp helt försumbara eftersom de folkrika och delvis fattiga länderna prioriterar att ge sina befolkningar elektricitet. Detta sker framförallt med kraftverk som drivs av fossila bränslen.

Det allvarliga med denna artikel i GP är att tidningen uppenbarligen inte har några journalister som kan granska debattörernas helt felaktiga påståenden. De borde vara enkla att bemöta, Lars Bern menar att denna brist är ett genomgående drag hos den svenska journalistiken eftersom den har blivit ett propagandainstrument för makthavare.

Medierna lobbar också konsekvent för vindkraft trots att denna inte kan ge oss en effektiv elförsörjning på grund av den intermittenta funktionen.

Lars Bern menar dessutom att det finns en dold agenda som innebär att människors frihet begränsas och att en liten elit kan flyta ovanpå. De föreslagna lösningarna leder till att de sämst ställda drabbas hårdast.

Vi kommer in på att trängselavgifterna ska höjas rejält och att tidsintervallet då avgiften gäller ska utsträckas. Också parkeringsavgifterna har höjts kraftigt. Alla dessa kostnader drabbar alla lika och följer inte principen om “skatt efter bärkraft”.

Vi kommenterar SVTs försök att lobba för flygskatten där de kommer fram till att skatten på flyg egentligen är låg. Tyvärr räknar SVT fel när det gäller skatten på bensin eftersom de glömmer momsen på 25%.

Lars Bern berättar att han tidigare var engagerad i Folkpartiet och att de strävade mot maximal frihet för medborgarna. Liberalerna idag har snarast som mål att ge maximal frihet för de internationella finansintressena. Han spårar detta långt tillbaka i partiets utveckling och till en akademisk överklass i Stockholm som också är den grupp som stöder Erik Ullenhag.

Den andra huvudkandidaten till posten som partiledare för Liberalerna, Nyamko Sabuni, är enligt Lars Bern mer kompetent och har vid utfrågning i Expressen visat att hon inte duckar för den infekterade integrationsfrågan.

Vi avslutar med kommentar kring förslaget att förbjuda alternativ behandling vid allvarliga sjukdomar.

Lars Bern menar att skolmedicinen har misslyckats helt med att motverka den skenande utvecklingen av metabola sjukdomar och att det är djupt upprörande att försöka stoppa alternativen.

Han ger ett personligt exempel på behandling av gikt där han blivit besvärsfri genom att inta hög dos av C-vitamin dagligen, uppdelad under dygnet.”

Länk till GPs artikel:

https://www.gp.se/debatt/l%C3%A5t-v%C3%A5ra-pensionspengar-f%C3%A5-f%C3%B6tter-och-r%C3%A4dda-klimatet-1.15506763

::

Dela detta!

SwebbTV: LARS BERN Granskning av makthavare

SwebbTV: “Vi sveper över en mängd frågor kopplade till maktmissbruk, energifrågan, hållbarhet, klimatpolitiken och hur den förda politiken drabbar landsorten.

Vi börjar med att kommentera EU-valet och att Sverige inte ens har 3% av mandaten i parlamentet. Dessutom är parlamentet inte det högsta organet i EU och saknar rätt att formulera lagar. Beslutsprocessen är dessutom oerhört komplicerad.

Skattereglerna för parlamentariker och EU-tjänstemän innebär, som vi tidigare gått igenom, miljontals skattefria kronor under en mandatperiod.

Lars Bern kommenterar att politikerna inför EU-valet inte kunde säga något om vad klimatåtgärderna kostar eller om de överhuvudtaget gör nytta.

En följd av klimatåtgärderna är att vi kommer få elbrist i Stockholm och Göteborg mm. Tunnelbaneutbyggnaden hotas av elbrist. Regeringen har också höjt skatten på el från kraftvärmeverk så att flera av dessa planeras läggas ner, vilket spär på elbristen.

Lars kommenterar Miljöpartiets krav om obligatoriska solceller på nybyggnationer.

Han menar att regeringen har sett till att elförsörjningen styrs i en planekonomi som erfarenhetsmässigt aldrig fungerar. Detta gör också att regeringen har hela ansvaret.

Vindkraften har en kraftig subventionering från andra kraftslag vilket gör att dessa blir mindre lönsamma eller till och med olönsamma. Vindkraften är helt olönsam om man räknar bort subventionerna och tar med kostnader från annan kraft som ska stå i beredskap.

Myndighetspersoner borde tala klartext om elsituationen men Lars Bern menar att myndigheterna har blivit så politiserade att myndighetspersoner inte törs yttra sig av rädsla för att bli sparkade.

Vi kommenterar intervjun med Karl Hedin som menar att myndigheterna har blivit befolkade med aktivister som inte följer lagarna. Lars Bern bekräftar att det stämmer med hans bild av myndigheter som arbetar med livsmedel. Dessa styrs till alltför stor del styrs av veganer.

Tysk vindkraft dödar 1200 ton insekter årligen. Insekterna har minskat globalt med 75% sedan 1990. Lars Bern menar att även om främsta orsakerna till insektsdöden är industrijordbruket och dess gifter, är vindkraften allt annat än hållbar.

Det har kommit fram att hållbarhetsindex gynnar banker men missgynnar industri vilket styrker våra tidigare diskussioner om att hållbarhetsindex riskerar leda investeringar fel.

Vi kommer in på bilderbergmötet och att Johan Rockström blivit inbjuden. Lars Bern menar att detta är ett bevis för att de inte är intresserade av hur det faktiskt står till med klimatet eftersom de då hade bjudit in en seriös klimatforskare. Rockström är inte en forskare utan en lobbyist.

Plastkassarna har blivit en formidabel kassako för butikerna. Genom att förespegla klimathänsyn har priserna på kassar successivt höjts utan reaktioner från kunderna.

Moderaternas samverkan med MP i Stockholm har lett till att vägarna förfaller. Klimatinriktningen har också gjort att alla möjliga slags elfordon tillåts köra på trottoarerna med risk för personskador.

Klimatinriktningen gör också att man struntar i säkerheten för små barn som t.o.m. placeras i en liten låda framför cykeln, mer eller mindre helt oskyddade.

Politikerna vill ha en speciell lagstiftning avseende brott mot politiker, vilket Lars Bern anser vara mycket upprörande. Vi måste, enligt Lars, ha samma lagar för alla medborgare. Förslaget är ett feltänkande som är avslöjande.

Vi avslutar med att diskutera Skolupproret i Luleås landsbygd och ser klipp av Anna-Mi Svedjekrans som också har spelat in en speciell sång om detta som finns på vår hemsida under inskickade klipp. Hon har tidigare haft framgång i “Idol”. Vi ser också klipp från deras demonstrationer.”

::

Dela detta!