POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

“Vad de inte har berättat om klimatförändringar”

* * *


What They Haven’t Told You about Climate Change Green Peace-grundaren PATRICK MOORE om Climate Change ger en pedagogisk mycket viktig framställning om vad man inte har berättat om klimatförändringar.

Klimatkonferensen COP21 i Paris framställs i media och av politiker som vore sanningen om klimatet en enda: att den är orsakad av CO2 och koldioxid-utsläppen.

Sedan urminnes tider har vårt klimat förändrats och kommer alltid att förändras. Patrick Moore förklarar varför “Climate Change” långt ifrån är en katastrof orsakad av människan utan är en realitet orsakad av en myriad av komplexa orsaker på planeten Jorden.

RELATERAT AB: Därför vill du inte läsa artiklar om klimathotet, GP: Återvinning effektivast för klimatet, ST.nu: I Paris för att kämpa för klimatet, Jan Milld: Klimatförnekare?, SMP: Norge fattar klimatklubban, Sydsvenskan: En amerikan i Paris

Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , ,
::

Dela detta!