VÄRLDEN Oligarkin har tappat masken

Lars Bern: Kina och Ryssland stoppar megarika att roffa åt sig politisk makt

 

“I presidentvalet 2016 utmanade Donald Trump globalisterna och gjorde sig till tolk för vanliga amerikaner, vilket mot alla odds förde fram honom till en valseger. Oligarkin var så säkra på att rigga valet till förmån för sin kandidat att man underskattade den folkliga kraften bakom Trump. I årets val bestämde man sig för att inte lämna något åt slumpen för att bli av med Trump. Oligarkerna pumpade in pengar i kampanjen mot Trump, deras korrumperade handgångna inom ”den djupa staten” ställde upp och samtliga MSM bedrev en formlig häxjakt på honom. Ett land där media censurerar landets president och den ena kandidaten i ett val kan inte med bästa vilja beskrivas som en demokrati och absolut inte ett föredöme,” skriver Lars Bern. 

 

Och oligarkin såg nu till att valet 2020 riggades till seger för de verkliga makthavarna. Vi får se vad som händer den 14 december och under tredje veckan i januari. 

 

 

LÄS hela textenhttps://newsvoice.se/2020/11/lars-bern-kina-och-ryssland-stoppar-megarika/

 

***

 

 

.

Dela detta!

VÄRLDEN USA-valet i Swebbtv onsd 4/11 kl 09:00 – Livesändning

 

 

SE gårdagens kommentar:

 

Domstolsförhandlingarna som bör inledas efter fredag kommer otvivelaktigt att också beröra Bidens familjekriminalitet med avtal och samröre via Kinas kommunistiska parti (CCP) och diktaturens högsta ledning; Bidens connection med Ukraina inte att förglömma…

 

 

Svenska statstelevisionen, SR, TV4, de politiska och mediala företrädarna representerar en Vänstersocialistisk och globalistisk ideologi. Där hittar du allt Trump-hat som går att uppbringa.

 

 

Följden av domstolsförhandlingarna kan inte komma att bli annat än att Joe Biden förlorar valet och Donald Trump är valets vinnare.

 

https://tinyurl.com/y3loamg8

 

+++

 

 

.

Dela detta!

VÄRLDEN Kina har en plan inför USA-valet 3 november

Joe Biden är Demokraternas presidentkandidat. Joe Bidens son heter Hunter Biden; denne tillsammans med Kinas Kommunistiska Parti [CCP] kan komma att göra USA-valet till ett CCP-val…

Varför har Hunter Biden ett antal videos med sex- och barnsexmissbruk? Varför skickade [CCP] en kopia till Nancy Pelosi och till Justitiedepartementet [DoJ]?

 

Hela saken är en operation i värsta Epstein-stil där CCP har ingått ett avtal med Hunter Biden för att kontrollera hans far, om Joe Biden skulle vinna presidentvalet. Det betyder att Biden-administrationen redan är komprometterad genom CCP:s utpressning relaterat till dessa sexband (och vem vet vad mer).

 

I grund och botten kan Joe Biden inte bli USA:s president på grund av att han komprometterats av det kommunistiska Kina genom sonen Hunters videoinspelningar.

 

Biden måste avgå som Demokraternas presidentkandidat, och FBI och DoJ måste inleda brottsutredningar i Bidens kriminella familj.

 

https://www.brighteon.com/a99689f9-757e-4b99-80eb-112ab0cadef5

 

 

MXp:

Varför har Joe Biden inte hållit några tal inför det kommande valet den 3 november?

 

Varför har SVT, SR, TV4, DN och MSM inga andra rubriker om Joe Biden än att han i aktuella opinionsundersökningar leder stort och att Trump tycks bli förloraren?

Kolla SVT:s jättesatsning:

https://www.svt.se/datajournalistik/opinionslaget-i-usa/

 

Undras om inte KINA och CCP blir valets vinnare.

Åtminstone är det vad som är Xi Jinping:s plan, eller hur!

Valvakorna i USA, Kina, Europa och Sverige om 14 dagar kommer att erbjuda dramatik…

 

+++

 

.

Dela detta!

PROFETISKT Ännu en präst torterad för att tvinga honom till Kinas officiella kyrka

Fader Liu Maochun från stiftet Mindong vägrar att gå med i den Kinesiska patriotiska katolska sammanslutningen arresterades och berövades sin sömn för att bryta hans vilja.

 

Tortyr Kina
Tortyrmetod

 

Den 1 september besökte fader Liu Maochun från Mindongs stift i den sydöstra provinsen Fujian patienter på ett sjukhus när polisen kom och förde bort honom. Poliserna förhörde honom i ett interneringshus i staden Fu’an på länsnivå. En källa i stiftet uppgav till BITTER WINTER att Fr. Liu Maochun torterades hänsynslöst. Tjänstemän slog på en gonggong intill hans öra samtidigt som skarpt strålkastarljus bestrålade hans ögon under flera på varandra följande dagar – en tortyrmetod som kallas ”utmattande en örn” när människor berövas sömn under lång tid.

 

LÄS MERA: https://bitterwinter.org/one-more-priest-tortured-to-force-him-into-official-church/ av An Xin på BITTER WINTER

 

FÖRFÖLJELSEN AV DE KRISTNA oavsett om de är evangelikala eller katoliker i Kina är en utmaning för svensk kristenhet. Tyvärr tycks vi glömma att vi har kristna syskon som torteras och lider. Kommunistdiktaturen kräver att kristna i Kina ska underställas Kinas kommunistiska parti.

 

Oremus

 

 

+++

Dela detta!

Kina, Xi Jinpeng, tianxia: Kriget mot Västsystemet med Corona

Coronaviruset är Kinas vapen för det kinesiska herraväldet globalt, mot USA och Västs ekonomiska och politiska system.

Pandemifrågan COVID-19: Myndigheter, media och politiker ägnar sig åt detaljfrågor, exv semestern och åt alla tänkbara kortsiktiga insatser mot arbetslöshet etc.

COVID-19 idag | COVID-X imorgon Vi kan konstatera att “Fortsättning följer”…Vår utmaning gentemot Kina: Vad vi måste göra, Vad vi inte måste göra

Jesussajten
::

Dela detta!

USA och Kina samarbetade för att skapa ett dödligt Coronavirus

Amerikanska och kinesiska forskare – finansierade av Förenta staterna och Kinas regering – samarbetade för att skapa ett dödligt nytt Coronavirus som är extremt lika i dess effekter jämfört med Coronaviruset som orsakar den aktuella pandemin.

Forskningen beskrivs i detalj i en vetenskaplig artikel i december 2015 publicerad i prestigefyllda Nature Medicine.
Artikeln och hela bibliografin finns på www.breggin.com tillsammans med en blogg av Dr. BREGGIN om konsekvenserna.

I den här videon beskriver Dr. Breggin hur det amerikansk/kinesisktillverkade Coronaviruset efterliknade nästan alla aspekter av SARS-CoV-2, inklusive lunginflammation, ökad dödlighet hos äldre och/eller handikappade möss och resistens mot behandling.

Forskningen varnar också för att 2015-viruset var resistent mot vacciner. Det är osannolikt att USA har finansierat ett samarbete med Kina som involverar skapandet av ett Coronavirus som har alla attributen till ett förödande biologiskt vapen.
Kineserna kom från det nu beryktade Wuhan Institute som var känt för att ha dåliga säkerhetsåtgärder och direkta kopplingar till den kinesiska militären. NIH, inklusive Institutet för allergi och infektionssjukdomar, fortsatte stödet för forskningen även efter att varningar om dess faror hörts av forskarsamhället.

Jesussajten
::

Dela detta!

Det kinesiska kommunist-viruset

“Vissa konservativa media hänvisar till Covid-19 som det kinesiska coronaviruset.

Vänster-medier är upprörda över det och insisterar på att det visar på främlingsfientlighet att namnge källan till pandemin.

Jag ser inga problem med att kalla det kinesiskt eftersom de styrande kinesiska kommunisterna försökte tysta det som hände och de är skyldiga,” skriver BeritEvery Kinda People.

KÄLLA & H/T:

* Det kinesiska kommunist-viruset

MERA från Every Kinda People:
* Var det planerat?
* Condell om The Kung Flu
* Är Covid-19 TEOTWAWKI?

Jesussajten
::

Dela detta!

COVID-19: Jerusalem eller Wuhan?


PROFETISK>A REFLEKTIONER
En ny Världsordning Pandemin påskyndar den nya Världsordningen med en ny Världsekonomi, en ny Världsregering (placering i Jerusalem), ett nytt Världsförsvar, en ny Världsreligion.

Denna tänkta nya världsordning, om den blir av, kommer inte att bestå. Idén om den nya “Världsordningen” the New World Order omfattas mer eller mindre av politiker i allmänhet, men framför allt av Rothschild och Illuminati.

DEN SANNA “Världsordningen” är den som förverkligas med HERREN Jesu Kristi återkomst. då Guds rike gestaltas fullt och helt.

Pandemin ett tidstecken Den som är förtrogen med Skriften vet att det profetiska Ordet talar om den yttersta tiden och prövningarna inför Jesu Kristi återkomst. Världens nationer, folk och individer ska dömas. En ny skapelse ska ersätta den sargade och skadade. Det det finns ett Hopp och en ny framtid enligt scenariet som Guds Ord presenterar.

Updated 09:55

Jesussajten
::

Dela detta!