SVERIGE Matti och Katti om religionsfrihet, slöjan, importerad brottslighet

SWEBBTV: I dagens lunchmagasin samtalar Matti och Katti (Lennart Matikainen och Katerina Janouch) om vad religionsfrihet innebär. Detta med anledning av striden om slöjans vara eller icke vara i bl a Skurup. Varför vägrar man utvisa grova brottslingar? I detta även varför vänstern verkar vurma för våldtäktsmän.

 

I det s.k feministiska styret syns utifrånkommande våldtäktsmän få väldigt mycket stöd! Offren blir i många fall bortglömda eller attackerade av feminister!

 

Hur mycket våld tål Sverige? Antal bombdåd och skjutningar ökar löpande. Samtidigt har Rosenbad plundrats på vapen, IT och utrustning. Vapnen har spårats till kriminella gäng.

 

Vi samtalar till sist om inkonsekvensen vad gäller Coronarestriktioner.

 

 

 

***

 

.

Dela detta!

VÄRLDEN: Matti och Katti Live – SwebbTV

SVENSK WEBBTELEVISION: Coachen Lennart Matikainen och författaren Katerina Janouch samtalar om vilket förtroende vi kan ha för politiker. Förekom det valfusk i USA-valet? Vi tar tempen på Kamala Harris och identitetspolitik. Centern har problem med islamism medan de jagar högerspöken. Vi kollar vem som förtjänar att hissas och dissas. En relationsruta med tips och råd avrundar programmet.

 

 

 

+++

 

 

.

Dela detta!

POLITIK Sverige kan betraktas som vanskött med sin dysfunktionella politik

 

 

Del 2 Om feminismen

 

 

Dag Selander

 

+++

 

.

Dela detta!

Ordning och reda i Sverige på bara tre (3) veckor

Matikainens intervju med Katerina Janouch avslöjar vad som händer när svenskarna sätter ned foten. Och dessutom med stor hjälp av alla svennebananer…Jesussajten
::

Dela detta!

Granska EXPO:s underrättelseverksamhet


Jökenregeringens finansiering av marxistisk kulturpropaganda!

SVT:s och SR:s
så kallade “public service” är nu också lagligt befäst med skattemedel…

Svensk Demokratur precis som i Kina. QED.

Dela detta!

“Pågår ett lågintensivt krig i Sverige?” Reportage från Falsterbo

SwebbTV

“EVA OCH THOMAS får sin pick-nick på bryggan i idylliska Falsterbo förstörd av ett stort gäng från Malmö som krossar deras vinflaska och skrämmer Eva med hot om grova sexuella övergrepp.

VI FRÅGAR OSS om det pågår ett lågintensivt krig i Sverige och får en kommentar från Katerina Janouch som kandiderar till riksdagen för medborgerlig samling.

Hon håller med om att det pågår ett krig och menar att otryggheten begränsar kvinnors frihet.

Katerina berättar också om angrepp på blonda och blåögda svenskar där det inte handlar om att ta pengar eller värdesaker utan om att skada. Hon efterlyser att svenska män sätter ner foten och agerar.

Vi får även tala med reporter Pearson Sharp från OAN som är en amerikansk kabeltvkanal som når 30 miljoner tittare.

Han är i Sverige för att uppdatera sig om läget avseende migrationen och säger att Sverige verkar vara ett kluvet land.

Många har starka känslor inför migrationskrisen men de vill inte tala om den. Eller så vill de tala om den men måste se sig omkring för att kontrollera att ingen hör, innan de talar om den.

Hans intryck är att läget är sämre än det var 2005 när han senast var här men att det ännu inte är i nivå med de värsta platserna i amerikanska storstäder,” enligt SwebbTV/YouTube.

Det lågintensiva kriget i Sverige går bl.a. ut på att lycksökande afrikaner ger sig på svenska medborgare.

Svenne! Vi är här för att ta över landet!” eller Svennehora! Ni bryter mot sharia med ert sätt att klä er. Därför blir ni också skadade!”.

Sveriges regering ger inte längre sitt folk något beskydd. Men fortsätter med att ge islam allt sitt stöd på befolkningens bekostnad…

Dela detta!