VÄRLDEN: Matti och Katti Live – SwebbTV

SVENSK WEBBTELEVISION: Coachen Lennart Matikainen och författaren Katerina Janouch samtalar om vilket förtroende vi kan ha för politiker. Förekom det valfusk i USA-valet? Vi tar tempen på Kamala Harris och identitetspolitik. Centern har problem med islamism medan de jagar högerspöken. Vi kollar vem som förtjänar att hissas och dissas. En relationsruta med tips och råd avrundar programmet.

 

 

 

+++

 

 

.

Dela detta!

MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET i svensk politik och media

Se: JIHAD I MALMÖ, där man också finner länkar till Ledarsidorna (Johan Westerholm), Petterssons blogg samt till Rebecca Weidmo Uvell.

Materialet i sin helhet avslöjar en verklighet som media och politiker gör allt för att dölja. Texterna talar profetiskt om ett Sverige i upplösning.

UPDATED 15:40

Jesussajten
::

Dela detta!

Kommunismen, nazismen och nu islamismen

AB

“PROFESSOR YEHUDA BAUER har ofta varnat för islamisternas fanatism och slutmål. De senare hundra åren har tre totalitära idésystem fötts och plågat världen: Sovjetkommunismen, nationalsocialismen och islamismen. Alla har strävat efter världsherravälde.

BAUER visar att de tre rörelserna utgår från att andra åsikter och åskådningar ska kvävas. De har alla försökt utrota politiken som sådan och staten såsom vi tidigare uppfattat den.”

PER AHLMARK
citerar enligt ovan Yehuda Bauer
om dennes syn på de tre ideologierna.

Hela ledartexten i DN nedan:

DagensNyhheter

Ledare: Kommunism, nazism och nu islamismen
PUBLICERAD i Dagens Nyheter 2005-07-20

Per Ahlmark om vad som drev mördarna i London..

TRO INTE ATT europeiska politiker och journalister snabbt såg eländet i Lenins, Stalins och Hitlers riken. Åtskilliga skribenter, inte minst engelska författare, kom tillbaka från Sovjet efter att ha vallats omkring i kulisser uppbyggda för att lura utlänningar. De vilseförda publicerade vid hemkomsten artiklar och böcker, som påstod att det nya Ryssland var början på ett storartat projekt för rättvisa och jämlikhet.

Under 30-talet fick också andra medlöpare sin chans, hos nazisterna. Tyskarna hade behandlats så illa i Versaillesfreden; nu reser sig Tyskland äntligen. Weimar-republiken var oduglig på att bekämpa arbetslöshet; i dag visar Hitler de krafttag som behövs för att ge folket bröd, tro och framtid.

Kanske inte så konstigt att det nu i vårt sekel sägs och skrivs så många dumheter om islamismen. Vissa lär sig aldrig. Många vägrar att se historiens givna paralleller när de lanserar inställsamma förklaringar till ännu en idékrets som lockas av förtryck och dödskult.

ENGELSKA ILLUSIONISTER har däremot ingenting att skylla på den här gången. Dödandet i Londons tunnelbana berättar åtskilligt om förövarna. Redan dagen efter massakern tryckte The Times (8/7) en artikel som kort och kunnigt förklarade vad det handlar om.

Amir Taheri, utbildad i Teheran, Paris och London,var förr chefredaktör för en iransk dagstidning. Senare har han skrivit ett tiotal böcker och mängder av artiklar i internationell press. I sitt senaste inlägg utgår han från mordet på den holländske regissören Theo van Gogh, som gjort en film om förtrycket av kvinnor i vissa muslimska länder.

van Gogh vädjade till sin mördare, Muhammad Bouyeri, som i Amsterdam började skjuta på honom. Han bad om barmhärtighet: vi kan diskutera saken, låt oss prata om den. Men Bouyeri fortsatte att med ett tiotal skott trasa sönder van Gogh och slet till slut fram kniven, skar halsen av sitt offer. Nyligen har han i rättegången i Holland hånat den sorg och förtvivlan som van Goghs mor gav uttryck för.

Taheri förklarar nu varför det inte fanns mycket för van Gogh att diskutera när han hotades till livet av en beslutsam islamist. Fienden vill inget speciellt som man kan förhandla om. Han vill helt enkelt ta full kontroll över ditt liv, diktera varje rörelse du gör dygnet runt, och om du vågar motstå honom följer han sin gudomliga kallelse och dödar dig.

De flesta som predikar i västliga moskéer har lyckligtvis en annan mening. De föredrar dialogen eller propagandan som medel att omvända människor.

Men de som dras till Usama bin Ladin anser att den västliga civilisationen har sjunkit så djupt ner i en gyttja av korruption att människor där inte orkar höra sakskäl. De måste i stället skrämmas till omvändelse och underkastelse. Bara med chockmetoder såsom sensationella attacker, ghazawat i New York och Washington den 11 september 2001, i Madrid förra året och i Londons tunnelbana denna sommar kan det stora målet uppnås.

Just den al-Qaidagrupp som tog på sig ansvaret för 7 juli-bomberna förklarade att denna militära räd i Storbritannien var en sådan ghazwa utförd av heliga krigare som ihärdigt och under lång tid planerat framgången.

ISLAMISMEN ÄR en både utopisk och apokalyptisk ideologi. Den utlovar en värld styrd av Gud genom islam. Ska den uppnås måste kristna, judar och andra godta islam och ledas av den. Denna radikala tolkning av Koranen fick kraft under 1900-talet genom tänkare såsom Hasan al-Banna och Sayif Qutb.

Den leder ofrånkomligt till ett dödande så omfattande att metoderna börjar likna folkmord.

En av världens främsta forskare om Förintelsen och antisemitismen, professor Yehuda Bauer, har ofta varnat för islamisternas fanatism och slutmål. De senare hundra åren har tre totalitära idésystem fötts och plågat världen: Sovjetkommunismen, nationalsocialismen och islamismen. Alla har strävat efter världsherravälde.

Bauer visar att de tre rörelserna utgår från att andra åsikter och åskådningar ska kvävas. De har alla försökt utrota politiken som sådan och staten såsom vi tidigare uppfattat den.

SVERIGE HAR kanske Europas mest försåtliga och omhuldade islamologer, alltså så kallade kännare av muslimska rörelser. I olika medier låtsas till exempel professor Jan Hjärpe analysera när han i stället ursäktar de mest extrema. I en understreckare i Svenska Dagbladet (15/7) når han slutsatsen: behandla människor som terrorister och de blir det.

Kanske kan Hjärpe i dag förklara för oss på vilket sätt engelsmännen i förväg gjorde dem som sprängde tunnelbanan till terrorister. Var det skolorna eller myndigheterna i Leeds som förvandlade dessa medborgare till massmördare? Eller hade de möjligen hjärntvättats och övertygats av groteskareligionsskolor i Pakistan och deras anhängare?

Professor Hjärpes specialitet är att förneka totalitarismen. På hösten 1989 försvarade han i Stockholms tingsrätt intensivt den nazistiska radiostationen Radio Islam. Han vägrade se att Ahmed Ramis agitation upprepade Tredje rikets hat och slagord. Hjärpe ville frikänna Rami, som därefter dömdes till fängelse för hets mot folkgrupp.

Nu fortsätter han att tjusa till motiv och bakgrund för andra barbarer, vilka när som helst, och var som helst, plötsligt kan börja massakrera oskyldiga människor.

VILKA REFLEKTIONER föranleder texten och frågorna Per Ahlmark skriver om sommaren 2005?

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , ,
:: Updated 15:45 ::

Dela detta!

SOUNDS LIKE SILENCE

ISLAM-video (03:18) med känd Västlåt som stoppats på nätet, men kan ses på VIDME.

SÅ HÄR ser det sanna Islam ut:

ISLAM betraktas av Sveriges ansvariga som en Fredens religion.

MEN ISLAM är också en ideologi med ett globalt mål där endast Sharialagstiftning ska råda…

Islamiseringen av Sverige har kommit så långt att snart lever vi i Islamiska republiken Sverige

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,
::

Dela detta!

Varför terrordåden och mördandet under Ramadan?

På den första dagen av Ramadan 2017 sprängdes 18 personer till döds i Afghanistan.

CNN rapporterade om attacken och insisterade på att jihadierna motsatte sig andan i Ramadan.

Men om Allah uppmanar muslimer till jihad och om Ramadan är en tid för att reflektera över Allahs befallningar, hur kan terrorattacker då vara emot andan i Ramadan?

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ,
::

Dela detta!

Stefan Löfven och Terrordådet i Manchester

ISLAM bär skulden för de flesta terrordåden något som måste klargöras en gång för alla inte minst nu efter måndagskvällens jihad-terrorattack i Manchester.

I RIKSDAGEN och i Parlamenten i Europa talar nationernas ledare i korta tal om dåden och dödsoffren med en minuts tystnad. För två månader sedan gjorde vi detsamma för offren i Stockholm. I december för de i Berlin. Och tidigare, för dem i Nice, Bryssel, Paris, Köpenhamn … Listan blir oändlig. Och varje gång hör vi samma ihåliga ord av chock och sorg och hur oförståelig allting är. Men vi hör aldrig sanningen: Orsaken till all denna blodsutgjutelse, allt detta elände, all denna smärta och sorg är islam. Istället för sanningen får vi krokodiltårar. Vi måste sluta lyssna på dessa plattityder; sanningen förblir att inget dåligt träd bär god frukt. Vad vi bevittnar är ren islamisk praxis. Det är Koranen som uppmanar att “slå med terror in i hjärtat av icke-muslimer” (Sura 8:12). Det är den så kallade profeten Muhammad som ropade till sina anhängare: “Jag har gjorts segerrik genom terror” (Bukhari, 4.52.220).

Islam är inte en fredsälskande religion, utan en ond totalitär ideologi. Islam vill att alla icke-muslimer ska lämna in. Det är helt oförenligt med frihet och mänsklig anständighet. Den predikar hat, förökar våld och är barbarisk och våldsam av naturen.
Och också våra egna friheter och demokratiska friheter för att undergräva vår demokrati och röra oss om dessa friheter. Bygger moskéer och islamiska skolor, ofta med saudiska pengar, där hat mot Väst predikas. Missbrukar vårt rättssystem för att trakassera sina kritiker. Det beter sig som en femte kolonn mitt ibland oss. Det är inte global uppvärmning som hotar världen. Det är global islam. Attack efter attack, oskyldiga människor dödas. Alla är ett mål. Det är absolut oacceptabelt att det fortfarande finns politiska ledare och medier som ignorerar problemet. De vill att medborgarna ska tro att islam är en fredsbevarande religion och att det bara finns några islamiska extremister som förstör allt för alla. Men låt er inte luras. Opinionsundersökningar i Europa visar att inte en så liten andel muslimer finner islamiska regler viktigare än våra sekulära demokratiska lagar.

Det är omöjligt för den islamiska ideologin att assimilera i ett fritt samhälle. Människor kan assimilera; En ideologi kan inte. Vi borde inte importera den längre till våra samhällen. Inte för att vi hatar folket, utan för att vi har ett problem med en ideologi som är helt oförenlig med friheten. De som sår islam måste inse att de kommer att skörda terrorism och barbari ur sharialagen, med förtryck av kvinnor, kristna, judar, apostater och islamkritiker.

PEW FORUM avslöjade förra månaden något som verkligen var chockerande. Världen blir allt mer islamisk. Mellan idag och 2060 kommer antalet muslimer att växa med 70 procent. Det är mer än dubbelt så många som kristna, tre gånger så många som hinduerna samt nästan fem gånger så många som judar. År 2060 kommer islam att ha nästan lika många anhängare som kristendomen. Och snart det största trossystemet på jorden. I många västeuropeiska länder växer befolkningen bara på grund av invandrare. Och många av dessa är islamiska. Muhammed är redan det mest populära namnet bland nyfödda pojkar i större städer i Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Belgien och på andra håll. Islam använder alla de verktyg som den kan lägga sina händer på. Vapen och bomber, knivar och bilar och flygplan. Men även demografi och invandring.

FÖRRA ÅRET passerade över 180 000 människor i rangliga båtar från Libyen till Europa. Och det här är bara början. Förenta nationerna förväntar sig att Afrikas befolkning fyrdubblas i slutet av seklet. Från 1 miljarder idag till 4 miljarder. En tredjedel av afrikanerna vill lämna sina egna länder. Många av dem är islamiska. Och många vill flytta norrut. Om Västeuropa fortsätter med sin nuvarande öppna dörrpolitik, står befolkningen på den europeiska kontinenten i fara för att ersättas och dess nationer koloniseras och islamiseras. Inte längre europeiskt, men en provins i Afrika.

FÖR ATT RÄDDA OSS själva från grymheter som den som just begåtts i Manchester och för att stoppa processen med att ersätta befolkningen i Europa är det följande det absolut viktigaste vi borde göra:

1. Inse att islam är problemet och börja de-islamisera våra samhällen. Inga islamiska skolor längre, ingen hatförkunnelse. Vi står inför ett existentiellt hot och bör behandla det som sådant.

2. Avsluta all invandring från islamiska länder. Nog är nog! De invandrare som redan finns i våra nationer är välkomna att stanna, men bara om de helt följer våra värderingar, vår konstitution, våra lagar. Om de begår brott eller börjar agera enligt sharialagen bör vi utesluta dem på en gång.

3. Bli av med politisk korrekthet. Vi borde inte låta islam utnyttja våra friheter och våra konstitutionella rättigheter bara för att avskaffa dem. Det är naivt och farligt att ge rättigheter till en totalitär ideologi som, om den kommer sin väg, vill beröva oss av våra rättigheter.

Vi bör inse att islam har förklarat krig mot oss, men att vi aldrig kommer tillåta det att vinna! Islam hatar och dödar oss. Och ingen skyddar oss. Våra ledare förråder oss. Låt oss börja agera modigt, göra vår plikt och de-islamisera våra nationer för att skydda oss och förbli ett fritt folk

STEFAN LÖFVEN höll inte ovanstående tal . . .
DET TAL HAN BORDE HA HÅLLIT återfinns på Gates Of Vienna igår den 24 maj 2017 härAKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , ,
:: Update 16:58 ::

Dela detta!