Genusvansinnet: Förskolan, “hen” och Pippi och Emil

Vid

Alla barn ska kallas för ”hen”, pojkar pressas att bära klänning och Astrid Lindgren-böcker har slängts i normkritikens namn. Det är verkligheten på en kommunal förskola i södra Sverige. – En dag viskade en flicka i mitt öra: ”Är jag en pojke eller flicka?”, berättar en av barnskötarna på förskolan.

När Anna började arbeta på en sydsvensk förskola för omkring två år sedan höll hon på att få en chock. En flicka hade kommit fram till henne och visat sin tröja med en fjäril på, varpå Anna hade sagt: ”Oj, vad fin!”. Men det skulle hon inte ha sagt. Genast kom en av de andra pedagogerna fram till henne och sade att man inte får säga till barnen att något de har på sig är fint, eller att de är söta.

Anna försökte därefter tänka på hur hon uttryckte sig, men snart märkte hon att det inte var det enda hon skulle behöva tänka på. När hon sade ”han” eller ”hon” om barnen fick hon nya bannor.

– ”Du får inte könsbestämma barnen. Vi säger hen”, sade min kollega, berättar Anna.

Detta märktes även när Anna skulle läsa böcker för barnen. Personalen hade tagit Tipp-Ex och strukit över alla ”han” och ”hon” och i stället skrivit dit ett ”hen”.

KÄLLA: Världen idag Genusdagis slängde alla böcker om Pippi och Emil

Kommentar Man kan knappt tro att det här genus-tramset är sant…

H/T: Daniel Berger

Dela detta!

De fem värsta Sverigeförstörarna?


VILKA ÄR DE FEM PARTILEDARE som kan rankas som de 5 värsta Sverigeförstörarna?

VAD KAN DU OM INVANDRING & POLITIKER?
Innan du läser Rankinglistan nedan
kan du själv ge förslag på “dina” 5 värsta…

0-1 Rätt: Vet ingenting om invandring & politiker
2 Rätt: Vet för litet om invandring & politiker
3 Rätt: Vet lite grann om invandring & politiker
4 Rätt: God kunskap om invandring & politiker
5 Rätt: Kunskap som utmärker en sann patriot…

TOMAS BRANDBERG har ett förslag på rankinglista med de 5 värsta parti-ledarna. HUR GICK DET med den egna listan? Kommentarer?

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , ,
::

Dela detta!

8/3 Kvinnodagen och Feminismen

Internationella Kvinnodagen startades av den tyska kommunismens moder CLARA ZETKIN. Året var 1911.

Kvinnodagen har i Sverige utvecklats till en Kvinnochauvinismens dag – vida värre än de sämsta och värsta uttrycken för mans-chauvinismen i historien.

Kvinnochauvinismen har med sin extrema feminism blivit en religiös ideologi som alla måste erkänna, vilket tydligt märks i Riksdagen. Den politiker som inte säger sig vara feminist kan sägas vara extremist och rasist. (Bild ovan: från Snaphanen.dk)

ATT HÄVDA att män och kvinnor är “jämlika & olika” (enligt det bibliska tänkandet) betraktas givetvis av feminismen som religiös fanatism och ses som uttryck för amsagor…

Brainwash 1:7 Gendervansinnet (varför inte kolla en stund?) av HARALD EIA:
FEMINISMEN ägnar sig sedan decennier åt s.k. ”genuspedagogik” i förskolan under decennier för att skola in befolkningen i Statsfeminismens satslära och trossatser…

CREDOT i könsmaktsordningens A&O mässar inte längre bara GUDRUN SCHYMAN, utan idag har Regeringen satt MARGOT WALLSTRÖM på UD-taburetten för att Hela världen ska få se hur feministisk utrikespolitik genomförs.

GENDERVANSINNET illustreras (se gärna en eller annan minut) avslöjande av Tanja Bergkvist:Gender- och genusvansinnet sprunget ur den extrema feminismens statsideologi är förödande för ännu en uppväxande generation. Nu råder matriarkatet och dess förödande kvinnochauvinism, genom vilken familjen har förklarats död. Matriarkatets reaktion mot galenskaperna av det s.k. “patriarkatet” har nått vägs ände.

Statsfeminism och kvinnochauvinismen kan kanske sägas vara minst lika förfärande som våldsterrorn med vilken ISIS plågar och dödar…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,
:: Update 8/3 01:29 ::

Dela detta!

Feminism och Kvinnor vid makten

“Kvinnorna vid makten” är Veckans bloggpost.

Maj Grandmo – en av MXp:s favorit-bloggare – skriver på sin blogg OSAGT.

UTDRAG
Se ett kortare Utdrag nedan…

Maj Grandmo - Osagt

MAJ GRANDMO skriver:

“Bloggaren har uttryckt det med största möjliga tydlighet: Nej, jag är inte feminist. Åtminstone inte den dominerande vänster- och statsfeminismen som sorgligt nog vann kampen. Annars hade Sverige sett annorlunda ut.

Borta skulle fetischisterna vara som går igång på att uppfinna tredje kön, hen, en, genusbyte på bestick (trots att “inga kön finns”), räkna kvinnobilder i tidningar, byter vägskyltar till här-går-hon, osynliga strukturer, könlösa Barbiedockor etc etc.

Min och andra tystade medsystrar som står för det man kallar för “särartsfeminism” menar helt enkelt att könen får leva och arbeta utifrån sina inbördes skillnader och även utifrån det faktum att kvinnor i de flesta fall är olika män (precis som om det skulle behöva påpekas).

Kort sagt; de kromosombärande egenskaper som är förbundna med kvinnligt tänkande och kvinnliga preferenser måste hon vara fri att utveckla utan att få spö och spä från den rabiata vänsterfeminismen som helt bygger på att alla är likadana och inget skiljer mellan män och kvinnor. Ja, att ingen, inget skiljer sig åt.

Men det gör det!”

Läs hela texten av Maj Grandmo: Kvinnorna vid makten på Osagt

Hur många kvinnor kan det vara som håller med?…75% minst.

Hur många män håller med?… 75% minst.

Majoriteten av kvinnor och män törs inte säga sin mening. Varför inte, tro?…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ,
:: Updated 7 mars 08:15 ::

Dela detta!