Folktribunal fäller Stefan Löfven m.fl för brott mot mänskligheten

“Fällande domar gäller bland annat för vad som anses vara kriminella coronarestriktioner som med en växande bevisföring orsakar dödsfall på över en miljon människor i världen.

 

Andra domar gäller risker och skador på grund av skadliga läkemedel (vacciner) och femte generationens mobilnätverk (5G)”, skriver Torbjörn Sassersson på NEWSVOICE.

https://newsvoice.se/2020/12/folktribunal-varldsledare-brott-mot-manskligheten/

 

 

***

 

.

Dela detta!

VÄRLDEN Inför USA-valet Live tisd 3/11 kl 20-23

 

 

USA:s presidentkandidater – DONALD TRUMP och JOE BIDEN – har båda många fördelar och nackdelar som personer, men kanske mest nackdelar.  

 

Joe Bidens familjekriminella relation med Kina och andra länder som Ukraina är måhända det allvarligaste handikappet.

 

Donald Trumps kvinnohistorier och omoral ligger honom i fatet tillsammans med många andra politiska tvivelaktiga tweets.

 

Dessa presidentkandidater kan sägas sakna kompetens och moral. Dock är vi många i och utanför USA som menar att Trump med sina kristna värderingar tillsammans med sin ekonomiska politik är valets givne vinnare. 

 

+++       

 

 

.

Dela detta!

200819 Swebbtv nyheter

Skjutningarna i Sverige fortsätter. I förra veckan skedde ytterligare ett mord i gängkriget i västra Stockholm som Swebbtv tidigare rapporterat om.

Polisen inför ansiktsigenkänningsteknik till hösten.

Regeringen vill skriva om grundlagen för att cementera Public Service-mediernas roll. Men nu verkar det bli svårt att få igenom ändringen.

Guldpriset har stabiliseras på nya höga nivåer.

Pressen ökar nu mot Vitryssland, och även Sverige tar till medel för att avsätta landets president.

Donald Trump öppnar nu för att benåda Edward Snowden.

Jesussajten
::

Dela detta!

WHO: Största hotet från Covid-19 är bristen på ledarskap

Tedros Adhanom Ghebreyesus som är chef för WHO använder Wuhan Flu-viruset för att driva en marxistisk agenda på flera sätt.

I videoklippet här nedan talar han så väl om “climate scam” som om subtila attacker mot Donald Trump. Härvid tilläggs data med aldrig tidigare skådade åtgärder för att bekämpa en sjukdom med mängder av bedrägerier; allt bara egentligen en intrig för att avsätta Donald Trump.

H/T: Vlad Tepes blog

Jesussajten
::

Dela detta!