POLITIK Om det stora bedrägeriet

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET Den ansvarige utgivaren för SwebbTV MIKAEL WILLGERT talar om möjligheten att få bemöta lögner som blivit så etablerade i Sverige idag.

 

Det finns partier i Sverige som är uppbyggda på lögner och som bärs upp av lögner och som får sina väljare genom lögner.

 

Klimatfrågan som talar hotar oss med en klimatkatastrof, som inte kommer, som talar om översvämningar, orkaner och oväder som inte existerar; som talar om koldioxid – en koldioxid som är en förutsättning för livet. Det här vill man ha 50 miljarder per år och 10 år 500 miljarder av våra skattemedel.

 

Flyktingkrisen sa man att vi skulle tjäna på. Fredens religion; Sverige har tagit emot 80 gånger så många som man gjort i Danmark. Det seriösa samtalet har man tystat. Diskussionen förs inte. De får inte bemötas. Alla som tar upp de här frågorna blir smutskastade

 

SwebbTV har tagit upp frågorna:
1. Klimatet
2. Massinvandringen
3. Familjen, familjebildning, kön, jämställdhet

 

Dessutom talar man nu om Swish-horor; det är de som får stöd av generösa givare till de alternativa medierna. Men var finns de verkliga hororna? DN, SvD, MSM, SvT, SR.

 

Sanningen om de här frågorna är att vi behöver en öppen journalistik i fråga om Klimatat, Massinvandringen, Familjen.

 

 

 

En kommentator skriver:

 

– Flyktingkrisen är bluff. Klimatkrisen är bluff. Jämställdheten är bluff, också Coronakrisen är bluff.

 

De är alla olika delar i en ekonomisk statskupp för ett digitalt övervakningssamhälle.

 

Bankerna är vinnarna

 

******

 

MXp håller helt med och tackar Mikael Willgert på SwebbTV för hans kamp tillsammans med alla andra Alternativmedia.

 

 

+++

.

 

Dela detta!

POLITIK Svensk “demokrati” och yttrandefrihet är i samma ideologiska klass som Kina

Idag den 30 september 2020 överlämnar Carl Heath, särskild utredare i kommittén Nationell satsning för medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet, betänkandet ”Det demokratiska samtalet- Så stärker vi motståndskraften mot desinformation, propaganda och näthat” (SOU 2020: 56) skriver Sjunne.com idag.

 

KÄLLOR:

SOU202056 https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2020/09/sou-202056/

Sjunnesson https://sjunne.com/2020/09/30/regeringens-utredare-vill-begransa-yttrandefriheten-skriver-jag-pa-yos-webb/

Yttrandeombudsmannen https://www.yttrandefrihet.nu/author/janne/

 

SVERIGES RIKSDAG OCH REGERING har nu utvecklats till en autokrati – fast man givetvis har behållit begreppet ‘demokrati’ – vilken enbart ser till sin egen makt och uppvisar ett folkförakt som saknar motstycke. 

 

 

Politiker och Mainstream media [MSM] tycks nu med sin propaganda ha fullbordat sin plan där Globalismen och New World Order förenats. Kulturmarxismen har krokat arm med socialismen, kommunismen och vänstern.

 

 

Profetiskt låter alla världshändelser oss se och ana att tiden är  nära då allt ska bli nytt; alla herrars Herre och alla kungars Kung är på väg. I det kaos som världen befinner sig är det sannerligen hoppfullt att vi känner till Facit.

 

Halleluja! Lovad vare HERREN! 

 

+++

Dela detta!

Om MXp

VARFÖR KALLAS BLOGGEN “MXp”?

M står för ‘Missional’ d.v.s. Uppdrag.

Xp står för ‘Experiences’ d.v.s. Erfarenhet.

MXp kan därför sägas stå för “Missionella erfarenheter” eller “Uppdragsmässiga erfarenheter”.

KRISTUSMONOGRAMMET

Kristusmonogrammet består av de två första bokstäverna ‘Kr’ i det grekiska ordet χριστος = Kristus. Monogrammet vill vara ett tecken om var bloggen och dess ansvarige utgivare hör hemma, nämligen i den kristna tron och bekännelsen.

Bloggen MXp har som underrubrik: Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet och demokrati, dvs. om nationen eller om landet Sverige.

Reflektionerna ges inte alltid av MXp:s redaktör. Bloggaren ger exempel på skeenden och ser gärna att läsaren levererar sina reflektioner i Kommentarsfältet.

Utgivare: Dag Selander
Webbadress: mxpblogg.se

MXp lanserades tredje dag jul 2004. Senare efter några turer under åren har vi ny layout med ny webbadress 14 januari 2014. September 2020 flyttades bloggen till ett fristående webbhotell och ligger numera på adressen www.mxpblogg.se

Dag Selander

Dela detta!

OM DEN POLITISKA ADELN

MARKUS ALLARD (ÖP) är partiledare för Örebropartiet, där också f.d. polisen Peter Springare ingår i partiledningen. Markus Allard är känd för radikala utspel på flera politikerområden; om Politikernas höga löner, Ideologin & religionen islam, Migrationen samt Extremfeminismen.

HENRY ALLARD (S) – Markus Allards farfar – var under ett tiotal år Riksdagens talman under 70-talet. Barnbarnet Markus har uppenbarligen ett gediget arv när det gäller att företräda folket fritt från politiskt adelskap, alltså verklig demokrati

Jesussajten
::

Dela detta!

ÖPPET BREV till Stefan Löfven med regering

SVT

Hej Stefan Löfven med regering

“Folk är jättetrötta på era lögner och ert politiska misslyckande, som fullkomligt krossat Sverige som det välfungerande land det en gång varit. Eller tror ni att era väljare är hjärndöda? Och de flesta sunt tänkande individer har enligt den senaste mätningen bestämt sig för att de INTE tänker rösta på socialdemokraterna 2022.[—]

Folk är supertrötta på hur ni sjabblar, hur ni sjabblade med till exempel Transportstyrelsen och hur ni ljög om att massinvandring från underutvecklade länder i Mellanöstern och Afrika skulle bli “en vinst längre fram”. Hur ni hittade på att Sverige fylldes på med välutbildade raketforskare. Hur ni spottade ert eget folk i ansiktet när ni fullkomligt körde över oss med era odemokratiska mobbningsfasoner, först Decemberöverenskommelsen 2014 och sedan JÖK-alliansen 2019, som ingen röstade för.[—]

Ni lurade de borgerliga väljarna och gav dem socialdemokratisk politik. Folk är less på hur ni mobbar, smutsstämplar, brunkletar och rasistanklagar alla de medborgare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Ni har nazistanklagat kritikerna av er förslappade integrationspolitik och fortsätter än i dag med detta. Ni har sån usel koll på vilka som finns i landet: Terroristen Akilov är bara en av dessa samhällsfarliga element. Men ni vägrar ge offren för hans terrordåd upprättelse, ni hånar deras anhöriga genom att betala löjligt låga skadestånd för den terror och lidande som är ett resultat av er usla, ruttna politik. Ni utvisar en kvinna som förlorade ett ben i terrorattentatet, medan ni vägrar utvisa sex livsfarliga, radikala jihadist-imamer.[—]

Ni ger oss våld, förnedring, tortyr, rädsla, skräck och otrygghet. Ni förråder ert eget land, genom att förtrycka, utnyttja och suga ut det hårt arbetande folket som ni beskattar till döds för att slösa pengar på ert dysfunktionella mångkulturprojekt som växt sig till ett monster. Ni har sett till att det är kaos överallt, att de gängkriminella får bomba och skjuta, ni har förlorat kontrollen, ni äger inte längre våldsmonopolet. Ni har kört ekonomin i botten, kronan är i fritt fall, Sverige backar på alla områden. Ni sviker de gamla, de sjuka, de blivande föräldrarna, barnen. Barn rånas och torteras. Kvinnor våldtas. Ändå har ni mage att ljuga, med hjälp av era korrupta medlöpare i mainstreammedierna, och anklaga dem som kämpar emot ert vanstyre, för att DE är problemen. Er taktik har varit att mobba ut SD – och se hur det gick. Nu är de störst.[—]

Ni tar inte ansvar för något. Nu sitter ni och säger er inte förstå hur det kommer sig att er katastrofala politik väckt folkets hat. Att de vänder er ryggen. Är ni blinda, döva, korkad eller onda, eller allt sammantaget? Vi vet ärligt talat inte vad ni är, och vilket som är värst.
Det enda vi vet är att ni allihop i bästa fall skulle åtalas och straffas hårt för det ni gjort Sverige. Avgå.”

KÄLLA: Utdrag från Utdraget ur Katerinamagasinet är en text som tolkar majoriteten av vad folket upplever. Vi är många som skulle skriva under brevet.

Politikerna måste ställas till svars för att ha fördärvat svensk demokrati och för att skapat det samhällskaos som råder.

Folkflertalet kräver dessa politikers avgång.

Jesussajten
::

Dela detta!

Rättssäkerhet för radikala imamer men inte för oss medborgare?

GP

Sex imamer – radikala islamister – ägnar sig åt att ersätta demokrati med sharialag. Morgan Johansson och Sveriges regering anser att deras rättssäkerhet är viktigare än omsorgen om landets egna medborgare. Om inte dessa sex utvisas, då är det nåt fel med både svensk lagstiftning och regering, eller hur!

Se GP Ledare

Jesussajten
::

Dela detta!

SVERIGE: Om en stat i totalt förfall

SwebbTV: “Lars Bern förklarar att massmigrationen, det ökande våldet, klimatskrämseln och bluffen om bränderna i Amazonas drivs av samma krafter, nämligen de internationella finansintressen vi kallar “Globalister”.

Att garantera medborgarnas trygghet är statens viktigaste uppgift men regeringen och riksdag vet idag inte hur de ska få gängbrottsligheten och den eskalerande kriminaliteten under kontroll.

Mer än hälften av poliserna planerar att söka sig från polismyndigheten, vilket inte är så konstigt med tanke på de personer som har varit chefer inom polisen.

Vi tittar på ett klipp från SVT Agenda där inrikesminister Mikael Damberg vill ha med alla partier förutom Sverigedemokraterna i samtal om den eskalerande brottsligheten. Detta är märkligt eftersom det är SD som först har slagit larm. Dessutom verkar Damberg inte vilja associera problemen med invandringen trots att barn till utrikesfödda står bakom gängbrottslighet och är den mest brottsbelastade gruppen i Sverige enligt den studie som nyligen har genomförts av “Det goda samhället”.

Moderaternas ledare Ulf Kristersson kräver handling men det saknar trovärdighet eftersom partiet inte har tagit avstånd från Fredrik Reinfeldts politik, som ligger bakom en stor del av problemen.

Varken Damberg eller Kristersson har kapacitet att lösa dessa problem enligt Lars Bern.

Morgan Johansson påstår i Rapport att vi är skyldiga att ta emot denna mängd människor men enligt Bern är vi inte skyldiga att ta emot på ett annat sätt än våra grannländer gjort.

Vi kommenterar krisen i Filipstad och att kommunerna blir tvingade att ta lån för att skjuta problemen på framtiden. Detta är exakt den utveckling de internationella finansintressena vill se. Den ökande belåningen är en sofistikerad form av livegenskap som gör att människor inte vågar protestera, förutom att de blir fattiga.

Lars Bern menar att orsaken till att Socialdemokraterna inte tar i något av alla dessa problem, är att man ser personer i utanförskapsområdena som sina kärnväljare.

Det troliga scenariot är därför att problemen bara ökar. Enligt Bern klarar inte dagens politiker att lösa detta och allt är tecken på en statsmakt i upplösning.

Vi går över till att diskutera klimatfrågan och att en av klimatskrämselns förgrundspersoner, Michael Mann, har förlorat en förtalsprocess och har blivit avslöjad som bedragare. Orsaken är att han vägrat lämna ut information som beskriver hur han har tagit fram den kurva som har legat till grund för klimatskrämseln och som visade att temperaturen ökar snabbt. Kurvan saknar vetenskapligt stöd och måste anses vara ett falsarium.

För att gå vidare med klimatskrämseln, när vetenskapsmän bakom klimatskrämseln har avslöjats som bedragare, har etablissemanget gått över till att göra klimatfrågan till en religiös fråga, där Greta Thunberg lanseras som en messiasgestalt.

Hennes resa till USA i segelbåt har krävt att hela besättningen har flugits fram och tillbaka från USA. Hela projektet är ett rent hyckleri som har genomförts av grupper som står nära den internationella finanseliten. Båten hette tidigare Edmond Rothschild.

Lars Bern tror tyvärr att globalisterna kommer lyckas hålla klimatbedrägerierna vid liv genom att de har full kontroll över alla betydande medier. Även Nobelkommittén styrs av samma internationella finansintressen vilket bevisas av att Al Gore fick fredspriset för sin film ”En obehaglig sanning” som är full av lögner. Även Barack Obama fick fredspriset trots att hans politik inte alls syftat till fred, tvärtom. Lars Bern tror därför att Greta mycket väl kan få Nobelpriset.

Vi går vidare och kommenterar skrämseln om bränderna i Amazonas som inte alls är särskilt extrema jämfört med tidigare år. Dessutom har det visat sig, enligt en rapport från Nasa, att mängden bränder globalt minskat med 25 % de senaste decennierna. Orsaken till att Frankrikes president Macron har drivit denna falska propaganda är han är Rothschilds man. Finansintressena ogillar Brasiliens president som är nationalist och försöker därför skapa opinion mot honom.

Lars Bern förklarar också att talet om att Amazonas är ”jordens lungor” är helt fel, de producerar netto inget syre. Dessutom har atmosfären hela 21% syre medan mängden koldioxid endast är 0,04%

Innan vi avslutar kommenterar vi en undersökning i Dagens Industri att ”hållbara fonder” utvecklas sämre än index. Att fonden är hållbar betyder inte att din investering är hållbar.”

Jesussajten
::

Dela detta!