20200828 SWEBBTV Nyheter

Sverige har nu tecknat ett avtal med AstraZeneca om att köpa in sex miljoner doser vaccin emot Covid-19. Man räknar med att kunna vaccinera mellan tre och sex miljoner svenskar inledningsvis till en kostnad av två miljarder kronor, men tillverkarna vill inte stå för kostnaderna ifall svenskarna blir sjuka av vaccinet.

Magdalena Andersson går ut idag med att regeringen kommer att satsa 100 miljarder år 2021 för att starta igång ekonomin igen.

En kvinna hittades död igår den 27 augusti i Vällingby i västra Stockholm.

Koranbränningen blev av trots att den danska politikern Rasmus Paludan blev stopppad vid Sveriges gräns.

Nya uppgifter har kommit fram om det mycket grova rånet och våldtäkterna på två stycken svenska pojkar på Solna kyrkogård i lördags. Pojkarna ska ha nekat till att köpa droger av gärningsmännen innan överfallet och enligt uppgift från aftonbladet även ska ha blivit begravda levande. Vi talade med Lennart Matikainen och Mikael Willgert om vad som hänt.

Företag styrda av islamister i Sverige har fått över en miljard kronor genom affärer med kommuner och svenska staten. Det visar en granskning från Nyhetsbyrån Siren, skriver Aftonbladet. Det handlar om allt från flyttfirmor till friskolor och fruktleveranser.

Den federala regeringen i USA sätter in 1 000 soldater och 200 federala poliser för att stävja det eskalerande våldet och laglösheten i Wisconsin.

Staden New York är död för alltid, det menar författaren och forne hedge förvaltaren James Aultcher. Rekormånga lämnar nu staden och tusentals lägenheter står tomma. Restauranger har stängt och staden är en skugga av sitt forna jag.

TEXT: Mikael Willgert
Publicerad 28 augusti 2020

Jesussajten
::

Dela detta!

WHO: Största hotet från Covid-19 är bristen på ledarskap

Tedros Adhanom Ghebreyesus som är chef för WHO använder Wuhan Flu-viruset för att driva en marxistisk agenda på flera sätt.

I videoklippet här nedan talar han så väl om “climate scam” som om subtila attacker mot Donald Trump. Härvid tilläggs data med aldrig tidigare skådade åtgärder för att bekämpa en sjukdom med mängder av bedrägerier; allt bara egentligen en intrig för att avsätta Donald Trump.

H/T: Vlad Tepes blog

Jesussajten
::

Dela detta!

Sverige värst drabbat av dödsfall i COVID-19

Diagrammet nedan visar de länder med de högsta löpande 7-dagarsgenomsnitten för nya COVID-19-dödsfall per miljon människor.

Statista

VARFÖR dessa höga dödstal i Sverige? Hur kan det komma sig att Sverige är världsledande i dödstal?

SVAREN är många. Men i stort ser och förstår folket att det svenska samhället drabbats av en politisk, social och kulturell kollaps.

Jesussajten
::

Dela detta!

Dr. JUDY MIKOVITS om PANDEMI och PLANDEMI

I en viral dokumentärfilm avslöjar dr. JUDY MIKOVITS – forskare och molekylärbiolog vid University of the Virginia – hur hon upptäckte utbredd korruption i amerikanska myndigheter. Det är en härva som genom läkemedelsindustrin leder hela vägen in i coronakrisen.

Den nya dokumentären med Mikovits historia har med alla medel bekämpats av de stora tech-jättarna, Google och Facebook. Trots alla censurförsök sprids filmen långt utanför USA; dock endast via fria plattformar som Brighteon och Bitchute.

KÄLLA: Nya Dagbladet-Isac Boman

Alla dessa läkemedelsföretag med sina miljardvinster måste etiskt ekonnomiskt stoppas.

För att inte tala om FN:s Världshälsoorganisation WHO och Bill Gates med alla som är inblandade i Gatesfonder skulle med sina kriminella handlingar för global ekonomisk snöd vinnings skull – inkl. svenska och europeiska eftersägare – sättas i fängsligt förvar.

Och där måtte de få pröva på vaccinationerna vilka tagit livet av hundratusentals afrikaner och asiater.

Jesussajten
::

Dela detta!

BILL GATES: Du måste vaccinera dig! Du har inget val!

BILL GATES intervjuas om sin globala vaccineringsidé i The Financial Times (Youtube 02:00).

Vår svensk-amerikanska Berit på Every Kinda People frågar: “Kan någon förklara för mig vad det är för skillnad mellan naturlig överföring mellan infekterade och icke-infekterade och när någon med en spruta som injicerar det direkt i blodomloppet?”

Dessutom måste konstateras att testerna som utförs i Afrika och Asien är orättfärdiga och vedervärdiga övergrepp på mänskligt liv.

Jesussajten
::

Dela detta!