SVERIGE Allt talar för att en svensk ubåt sänkte Estonia

DEN 27 SEPTEMBER 1994 lämnade M/S Estonia Tallinn med 989 passagerare.

 

I det som nu händer återfinner vi två huvudpersoner, nämligen Mona Sahlin och Carl Bildt. De hade kunskap om att passagerarfärjan hade en militärtransport ombord.

 

De visste också att färjan åtföljdes av en svensk ubåt. Man visste också att ubåten i ett senare sken varit inne i en skotsk hamn för reparation. Mona Sahlin och Carl Bildt visste också att i skeppsjournalen fanns anteckningar om ubåtens rutt som visade att den inte alls varit i närheten av Estonia. Loggnotisen kände Mona Sahlin och Carl Bildt till och att den var en förfalskning.

 

STELLAN TORSSELL har studerat all mörkläggning som Sverige ägnat sig åt, vilket han också beskiver i sin bok ‘M/S Estonia – Svenska statens haveri’

 

 

SVENSKA STATENS HAVERI Den påbörjade estniska utredningen kommer att visa oss sanningen. 

 

 

+++  

 

.

Dela detta!

POLITIK Henning Witte: MUST har manipulerat bildmaterial

[MUST] står för Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten

ESTLAND har beslutat om Utredning av M/S Estonias förlisning. Och den pågår för fullt. Sanningen om vad som hänt kommer att framför allt avslöja Svenska statens haveri. https://tinyurl.com/y39bz68h

 

 

SANNINGEN vacklar på torget (Jes 59:14)

SANNINGEN ska göra er fria (Joh 8:32)

 

Vi behöver inte vara profeter för att ana och förstå att Sverige som folk och nation kommer att skakas; och befrias från krafter och makter som förslavat.

 

Regering, riksdag och MSM samt andra medlöpare

måtte nu ställas till svars för ansvarslöshet.

 

Konspirationsteorierna visar sig nu säkerligen vara sanna

och överensstämmande med verkligheten.

 

 

 

+++

 

 

Dela detta!

Marionetten Annie Lööf är inte partiledare utan Bilderbergare

BIRGER SCHLAUG (MP) och MALOU LINDHOLM (MP) avslöjar Annie Lööf…

ExpressenDebatt

VEM KOMMER INTE IHÅG Annie Lööfs uppträdande mot Jimmie Åkesson där hon i debatten beter sig i ord & ton som en 17-årig gymnasist.

LIKA OMOGET är Annie Lööf när hon låter sig utnyttjas som marionett åt Bilderbergsgruppen och Trilaterala kommissionen…

MARIONETTER åt Rockefeller, Kissinger, Wallenberg, Bonner etc… är Annelie Lööf inte ensam om att vara. Hon är i gott sällskap med Carl Bildt, Stefan Löfven, Magdalena Andersson m.fl.

Dela detta!

“Sweden’s Prophet” – UN Watch om Israel i Förenta Nationerna

UN Watch

HILLEL NEUER – ordförande för organisationen UN Watch med bas i Genève – skriver: “Vad ni har gemensamt,” sade han till oss som var där, ”är att ni kämpar för frihet och demokrati, att ni är totalitarianismens fiender och Israels vänner. Ni råkar också vara de enda hundra personerna i svensk offentlighet som står för dessa saker.”

“Till skillnad från landsmän som Hans Blix, Carl Bildt och Jan Eliasson vägrade Per att tiga när FN svek sina egna värderingar. ‘Hur kan det komma sig’, skrev han i en kolumn från 2005, ‘att diktaturer som Kuba, Kina, Saudiarabien, Sudan och Zimbabwe är medlemmar i FN:s kommission för mänskliga rättigheter?’”

HILLEL NEUERs artikel i tidskriften Kvartal: Till minne: Per Ahlmark 1939-2018

REFLEKTION Hillel Neuer skriver om en av Sveriges utrikesministrar – Per Ahlmark – och dennes relation till Israel och Jerusalem.

‘Demokrati’ då och ‘Demokrati’ idag 2018 har vitt skilda innehåll; så långt som det är mellan himmel och jord.

Regeringen Löfven med utrikesministern Margot Wallström har ingen verklig relation med Israel, men däremot med systerorganisationen Fatah/Hamas…och skattemedlen till Abbas och hans terrorister…

Dela detta!

M:s partiledare: Odenberg, Bildt, Kristersson; imorgon: Bildt?

Aftonbladet

CARL BILDT säger att Listhaugs bild av den svenska invandringspolitiken är helt felaktig. Han beskriver mottagandet av flyktingar från före detta Jugoslavien, som skedde under hans regeringstid, som en framgång. Och han menar att den senaste flyktingvågen kommer resultera i samma sak.”

Hans uttalande visar klart att han blandar äpplen och päron. Att de fann sig till rätta beror givetvis till stor del på att de kom från en liknande kultursfär och religiös bakgrund!.

twitterow

KÄLLA: JeandersBilder.

Imorgon Carl Bildt men med Annie Lööf som statsminister enligt Wallenberg…

Carl Bildt har fixat integrationen förr

H/T: Grey

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , ,
::

Dela detta!

Mathias Sundin (L) med Israel-vänner i Jerusalem

Riksdagsledamöter i Israel säger: “Ignorera Wallström”.

HAR TT & MAINSTREAM MEDIA rapporterat om den svenska riksdagsgruppen av Israelvänner som nyligen besökt Israel och Jerusalem?

VARFÖR INTE UTVECKLA relationen med Israel i stället för att som Bildt/Wallström misskreditera Mellanösterns enda demokrati?

SVENSKT HANDELSUTBYTE med Israel skulle innebära tekniska och medicinska landvinningar. Wallström och Löfven satsar i stället på att söka arabiska sympatier för att komma in i Säkerhetsrådet?!

LÄS Ynet News: Swedish MPs visiting Israel: ‘Ignore Wallstrom’.

Relaterat Corren: Mathias Sundin: Varför började Sverige avsky Israel, Expressen: Gunnar Hökmark Wallström har valt tystnadens väg, Israelintheworld: Ralph Haglund Svenska riksdagsledamöter i Israel: Skit i Wallström, Israelintheworld: Område A, B och C av Jordaniens västbank

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , ,
::

Dela detta!

EU på väg att rämna

“INGEN SVENSK POLITIKER har så starkt framhävt EU som det stora fredsprojektet, som den förre utrikesministern och tidigare statsministern Carl Bildt.

Och ingen mer än han bland svenska politiker, har heller bidragit så starkt till det som nu sker…” läser man på Anthropocene av LARS BERN under rubriken “Fredsprojektet EU på väg att rämna”.

* * *

Debatt Sanningssökande Mediakritik:

“Att säga det som sällan sägs
men som borde sägas…
behöver sägas”

DSM Debatt Sanningssökande Mediakritik


* * *


Anthropocene

ARTIKELN hänvisar till ett videoklipp med Nigel Farage “An EU Army to face Russia? Who do you think you are kidding, Mr Juncker?”

Enligt Lars Bern och Nigel Farage förstår vi – utifrån deras skilda utgångspunkter – att EU utgör ett geopolitiskt slagfält, och att EU är på väg att rämna…

Vilka reflektioner gör du ? …

Läs också andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , ,
:: Updated 2015-03-26 03:37

Dela detta!

Mellanösternanalytiker läxar upp Europa

CAROLINE GLICK läxar upp den danske ambassadören (12 dec. 2014) Diplomatiskt drama i Europa-Israel-panel vid Jerusalem Post diplomatic Conference i Jerusalem.

Caroline Glick “talar ut” om förhållandet Israel-Europa med Danmarks ambassadör Jesper Vahr:

Hasby Award 2015 för bästa Israel-kommentator tilldelades Caroline Glick.

H/T: The Golany Spy and Ralph Haglund.

Caroline Glicks uppläxande av den danske diplomaten Jesper Vahr kommer att bli en klassiker.

Uppläxandet gäller Europa och dess partiska förhållningssätt gentemot Israel.

Kritiken omfattar inte minst Sverige på grund av dess antiisraeliska politik med bl.a. Carl Bildt, Margot Wallström och Stefan Löfven.

Caroline Glick är också känd för sin politiska satir i Latma TV. Min favorit är We Con the World:Den svenska vänstern fanns med på skeppet MV/Mavi Marmara till Gaza…

Den politiskt korrekta maffian med Sahlinismen och Expo betraktar givetvis Latma TV:s Caroline Glick som extremist…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,
::

Dela detta!

Sluta förneka det uppenbara att islam är ett problem

GEERT WILDERS skriver häromdagen på Gatestone Intitutes sajt om islam och IS

FÖR ATT BESEGRA IS borde vi göra mer än bara bomba dess fästen i Mellanöstern; vi borde inte längre blunda för islams våldsamma karaktär. Vi borde kräva av dem som bosätter sig i våra länder att de förkastar de värderingar som är oförenliga med våra. Det finns ett stort problem – även i våra länder – orsakat av islams uppmaningar till våld. Först när vi inser denna sanning kommer vi att kunna vinna detta krig som vi befinner oss i.

Även om majoriteten av muslimer är moderata, har tusentals oskyldiga civila över hela väst fallit offer för terrorister inspirerade av islam. IS har meddelat att varje medborgare i väst är ett mål.

70% av de nederländska muslimerna anser att de religiösa reglerna i islam är viktigare än de sekulära lagarna i det land där de bor, enligt en undersökning december 2013 av professor Ruud Koopmans, Humbolt University, Berlin.

En militärallians ledd av USA bombar för närvarande IS den Islamiska staten styrkor i Irak och Syrien. Många europeiska länder, till exempel Storbritannien, Frankrike, Nederländerna och andra, eltar i denna offensiv. IS är dock inte bara ett hot mot Mellanöstern utan också mot våra egna länder. Förekomsten av hundratals muslimer i IS:leden födda i väst, som bär västerländska pass, är en enorm inhemsk säkerhetsrisk. Vare sig vi vill det eller inte, har kriget också kommit till våra gator.

Och vare sig vi gillar det eller inte så har islam allt att göra med det. “Ingen religion tolererar dödandet av oskyldiga,” sa president Obama nyligen. David Cameron tillfogade om IS-terroristerna: “De påstår sig göra detta i islams namn och det är nonsens, Islam är en fredens religion. De är inte muslimer, de är monster.”.

Det tråkiga är att även de faktiskt är monster, de är också muslimer. Oavsett vad Obama och Cameron säger hämtar IS och andra terroristgrupper hämtar inspiration från koranverser, såsom Sura 47: 4: “När ni möter de otrogna, slå dem i nacken och när ni har orsakat ett blodbad bland dem, fäst dem fast i ett band.”

Även om majoriteten av muslimer är moderata har tusentals oskyldiga civila över hela Västvärlden fallit offer för terrorister inspirerade av islam. Den 9/11 2001 flög Mohamed Atta och hans medbrottslingar flygplan in i New Yorks tvillingtorn. I mars 2004 bombade Jamal Zougam, en marockansk-född spansk medborgare, och hans vänner fyra pendeltåg i Madrid. I november 2004 skar Mohammed Bouyeri, en holländare av marockanskt ursprung, halsen av islamkritikern Theo van Gogh i Amsterdam. I juli 2005 mördade Hasib Hussain och tre andra hemsnickrade brittiska självmordsmördare 52 civila på Londons kollektivtrafik. I mars 2012 sköt Mohammed Merah, en fransman med algeriskt ursprung, en rabbin och tre barn framför en skola i Toulouse. I april 2013 dödade de tjetjenska bröderna Tamerlan och Dzhokhar Tsarnaev tre åskådare på Boston maraton med tryckkokarbomber. I maj 2013 halshögg Michael Adebolayo, en brittisk medborgare av nigeriansk härkomst, soldaten Lee Rigby på öppen gata i London. I maj mördade Mehdi Nemmouche, en fransk medborgare av algeriskt ursprung, fyra personer på Judiska museet i Bryssel.

Atta, Zougam, Bouyeri, Hussain, Merah, Tsarnaev, Adebolayo, Nemmouche, de var alla muslimer, de flesta av dem med västerländska pass. Det är farligt att förneka verkligheten eftersom det skapar otrygghet. Att bomba IS i Syrien och Irak samtidigt som man vägrar se problemen hemma kommer att få katastrofala följder.

Det diskuteras mycket om stödet bland muslimer i Väst för IS och liknande organisationer som utkämpar jihad och som syftar till att införa islamisk sharialag i våra samhällen. En undersökning utförd av ICM Research i juli förra året visade att 16% av alla invånare i Frankrike och 7% av invånarna i Storbritannien har en positiv syn på IS. I maj 2013 visade en undersökning av Ahmed Ait Moha Motivaction, ett forskningsinstitut i Amsterdam, att 73% av de nederländska muslimerna betraktar holländska muslimer som kämpar i Syrien som hjältar jämfört med endast 3% av den inhemska holländska befolkningen. I december förra året visade en undersökning av professor Ruud Koopmans vid Humboldt-universitetet i Berlin att över 45% av tyska muslimer och 70% av nederländska muslimer anser att de religiösa reglerna i islam är viktigare än de sekulära lagarna i det land där de bor.

Varje dag kan jag känna den kalla skuggan av islam. I november kommer det att vara exakt tio år som jag har levt under ständigt polisskydd. Vart jag än går, följer beväpnade poliser med mig för att skydda mig mot islamiska grupper som har lovat att mörda mig eftersom de inte håller med min uppfattning att islam inte är en religion av fred. I dag tio år senare har IS meddelat att varje medborgare i Väst är ett mål.

För att besegra IS borde vi göra mer än att bara bomba deras befästningar i Mellanöstern; vi borde inte längre blunda för islams våldsamma natur. Vi borde kräva att de som bosätter sig i våra länder förkastar sina värderingar som är oförenliga med våra.

Förra veckan föreslog jag i det nederländska parlamentet att vi ber alla människor från muslimska länder som vill vara medlemmar i vårt samhälle att avlägga en ed. I denna ed måste de uttryckligen ta avstånd från sharialagar och de våldsamma verserna i Koranen. De som inte vill avlägga eden är inte längre välkomna. De bör lämna vårt land på en gång. Denna åtgärd tvingar oss att se verkligheten som Obama, Cameron och andra västerländska ledare vägrar att se: det finns ett stort problem – även i våra länder – som orsakas av islams uppmaningar till våld.

Först när vi inser denna sanning kommer vi att kunna vinna kriget vi befinner oss i.

Texten ovan om att sluta upp med att förneka det uppenbara: Islam är ett problem skrivs av den politiker i Europa som vet mest om vad islam verkligen är. Han har levt 10 år under islamiskt dödshot.

Obama, Cameron och övriga Europapolitiker som till exempel Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt ser inte islams våldsamma natur.

Vad kommer detta förnekande av islams våld att innebära för Sverige?

AKTUELLT Ref. Den Korte Avis: Politikere og embedsmaend aner intet om islam, Jihad i Malmö: Wilders om kalifatet och Europa, Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , , ,
::

Dela detta!

Sveriges avtal med Nato

FRIA TIDER har publicerat (20/9) det svenska avtalet med Nato om Sverige som värdland.

Se Sveriges avtal med Nato

Vilket samband har detta svenska avtal med de moderata avhoppen och det ryska flyget över Öland?

Kommer flera moderata avhopp?

Tonar gammelmedia ned Nato-avtalets innebörd?

Fria tider må vara hur “rak höger” som helst, men fakta är fakta… strunt och snus är strunt och snus även i gyllne dosor…

AKTUELLT:
Läs även andra intressanta bloggar om: , , ,
::

Dela detta!