VÄRLDEN Inför USA-valet Live tisd 3/11 kl 20-23

 

 

USA:s presidentkandidater – DONALD TRUMP och JOE BIDEN – har båda många fördelar och nackdelar som personer, men kanske mest nackdelar.  

 

Joe Bidens familjekriminella relation med Kina och andra länder som Ukraina är måhända det allvarligaste handikappet.

 

Donald Trumps kvinnohistorier och omoral ligger honom i fatet tillsammans med många andra politiska tvivelaktiga tweets.

 

Dessa presidentkandidater kan sägas sakna kompetens och moral. Dock är vi många i och utanför USA som menar att Trump med sina kristna värderingar tillsammans med sin ekonomiska politik är valets givne vinnare. 

 

+++       

 

 

.

Dela detta!

1 tanke på “VÄRLDEN Inför USA-valet Live tisd 3/11 kl 20-23”

  1. Domstolsförhandlingarna som bör inledas efter fredag kommer otvivelaktigt att också beröra Bidens familjekriminalitet med avtal och samröre via Kinas kommunistiska parti (CCP) och diktaturens högsta ledning; Bidens connection med Ukraina inte att förglömma…

    Svenska statstelevisionen, TV4, de politiska och mediala företrädarna representerar en Vänstersocialistisk och globalistisk ideologi. Där hittar du allt Trump-hat som går att uppbringa.

    Följden av domstolsförhandlingarna kan inte komma att bli annat än att Joe Biden förlorar valet och Donald Trump är valets vinnare.

    Svara

Lämna en kommentar