SVERIGE Allt talar för att en svensk ubåt sänkte Estonia

DEN 27 SEPTEMBER 1994 lämnade M/S Estonia Tallinn med 989 passagerare.

 

I det som nu händer återfinner vi två huvudpersoner, nämligen Mona Sahlin och Carl Bildt. De hade kunskap om att passagerarfärjan hade en militärtransport ombord.

 

De visste också att färjan åtföljdes av en svensk ubåt. Man visste också att ubåten i ett senare sken varit inne i en skotsk hamn för reparation. Mona Sahlin och Carl Bildt visste också att i skeppsjournalen fanns anteckningar om ubåtens rutt som visade att den inte alls varit i närheten av Estonia. Loggnotisen kände Mona Sahlin och Carl Bildt till och att den var en förfalskning.

 

STELLAN TORSSELL har studerat all mörkläggning som Sverige ägnat sig åt, vilket han också beskiver i sin bok ‘M/S Estonia – Svenska statens haveri’

 

 

SVENSKA STATENS HAVERI Den påbörjade estniska utredningen kommer att visa oss sanningen. 

 

 

+++  

 

.

Dela detta!

1 tanke på “SVERIGE Allt talar för att en svensk ubåt sänkte Estonia”

 1. Det här är en fin sammanfattning av frågetecknen kring Estonia. Det tycks som om myndigheter – speciellt de svenska – döljer åtskilliga viktiga omständigheter! Dessutom har man tydligen struntat i att förhöra överlevande!! 😠 👎👎

  Frågetecknen blir allt fler ju längre tiden går efter Estonias förlisning.

  Ny information i en färsk dokumentär om hål i vraket och militärtransporter leder till nya frågor utöver de många tidigare.

  – Vi har ända från början ställt frågor om utredningen och undrat om de döljer information, säger Anders Eriksson som överlevde katastrofen.

  Expressen har listat 20 frågetecken kring Estonia – som inte är konspirationsteorier utan genuina oklarheter.

  https://www.expressen.se/nyheter/20-estonia-fragetecken-doljer-de-information/

  //Dag Sr
  mxpblogg.se

  Svara

Lämna en kommentar