PROFETISKT Ännu en präst torterad för att tvinga honom till Kinas officiella kyrka

Fader Liu Maochun från stiftet Mindong vägrar att gå med i den Kinesiska patriotiska katolska sammanslutningen arresterades och berövades sin sömn för att bryta hans vilja.

 

Tortyr Kina
Tortyrmetod

 

Den 1 september besökte fader Liu Maochun från Mindongs stift i den sydöstra provinsen Fujian patienter på ett sjukhus när polisen kom och förde bort honom. Poliserna förhörde honom i ett interneringshus i staden Fu’an på länsnivå. En källa i stiftet uppgav till BITTER WINTER att Fr. Liu Maochun torterades hänsynslöst. Tjänstemän slog på en gonggong intill hans öra samtidigt som skarpt strålkastarljus bestrålade hans ögon under flera på varandra följande dagar – en tortyrmetod som kallas ”utmattande en örn” när människor berövas sömn under lång tid.

 

LÄS MERA: https://bitterwinter.org/one-more-priest-tortured-to-force-him-into-official-church/ av An Xin på BITTER WINTER

 

FÖRFÖLJELSEN AV DE KRISTNA oavsett om de är evangelikala eller katoliker i Kina är en utmaning för svensk kristenhet. Tyvärr tycks vi glömma att vi har kristna syskon som torteras och lider. Kommunistdiktaturen kräver att kristna i Kina ska underställas Kinas kommunistiska parti.

 

Oremus

 

 

+++

Dela detta!

Lämna en kommentar