POLITIK Sanningen om partiledarna inför kommande valet

 

Jeanders bildblogg

 

Annie Lööf är en charmerande person men politiskt och ideologiskt är hon genomfalsk vilket visade sig i uppgörelsen om afghanerna och regeringsstödet för Löfven.

Stefan Löfven är en “gullig farbror”, en trevlig prick som är en marionett. Varför han ödslar sin tid med att vara statsminister när han går emot sin övertygelse och hellre skulle göra annat.

Ulf Kristersson är alltför svag även om han har bröstat upp sig lite.

Jonas Sjöstedt är exempel på att det finns fantastiska människor med väldigt dumma idéer. Han är ärlig mot sin ideologi.

Isabella Lövin och hela den politiska ledningen i MP är politiskt skräp. Det finns ingen ärlighet någonstans. Allt handlar om att slicka uppåt och sparka nedåt. Inkompetensen är frapperande.

Ebba Busch är en ärlig partiledare. Det har varit fel av henne att “skutta runt i Prideparaden”. Hon ska inte fjäska mot allt och alla utan ha en trohet mot det arv partiet står för. Många gillar hennes mod, engagemang och driv.

Jimmie Åkesson viker inte ner sig och han har en vision för Sverige. Vissa “figurer” i partiet kan man ha åsikter om men allt detta ska man inte lasta Åkesson för.

Nyamko Sabuni skötte sin ministerpost med bravur men har inte haft kraften att leda Liberalerna. Hon har inte infriat förväntningarna. Hon blir inte långvarig.

 

KÄLLA Swebbtv/Lördagsintervju

 

Dela detta!

Lämna en kommentar